Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
lubiekisiel
Postów 260
Data rejestracji 08.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie też. bo to pytanie się ładuje strasznie długo i jak już się zaycznam nudzić i przerzucam po innych stronach to one się wtedy pojawia isekundy lecą
lubiekisiel
Postów 260
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lubiekisiel
Postów 260
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No właśnie! Napisz, że mogę ci usunąć te głosy bo to ktoś specjalnie, żeby cię wyrzucili ;/ może zrozumieją! Trzymam kciuki! Ale ci ludzie to jednak masakra
lubiekisiel
Postów 260
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lubiekisiel
Postów 260
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w @ od streetcomu powinnaś mieć numer przesyłki. Sprawdź na stronie firmy kurierskiej, bo może ktoś sobie za ciebie pokwitował
lubiekisiel
Postów 260
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki
lubiekisiel
Postów 260
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lubiekisiel
Postów 260
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na stronie piszą, że będą 15 albo 16, ale @ są już rozesłane i nagrody rozdane ;/ http://serwisy.ga...Roku_zakonczony.html Wyświetl w wątku >>
lubiekisiel
Postów 260
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a mnie wkurzyłaś ty< bo gdybyś tego nie napisała to bym nadal żyła w błogiej nieświadomości z nadzieją w sercu, że może jeszcze nie było wyników
lubiekisiel
Postów 260
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ludzie!!! Czy tak trudno jest przeczytać (lub samemu pomyśleć) co jest napisane stronę wcześniej? Skoro każdy dostał takiego @ to nie oznacza to że każdy wygrał!!! Wygrali ci co są na liście i tyle. Nie ywgraliście? To nie macie po co iśc do sklepu!!! Wyświetl w wątku >>
lubiekisiel
Postów 260
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie. To oznacza, że przypominają TYM KTÓRZY WYGRALI żeby odebrali nagrody! Wyświetl w wątku >>
lubiekisiel
Postów 260
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lubiekisiel
Postów 260
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja dzisiaj miałam o 12.53 ale tez nie odebrałam. Brałam udział w maggi, więc może to to. Więc już nie zadzwonią powtórnie? Wyświetl w wątku >>
lubiekisiel
Postów 260
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zastrzeżony pare minut przed 13 (ps. nic z reala ani tesco)
691***554 - 2 razy ok. 12 i 13?
Kojarzy ktoś co mnie ominęło? Wyświetl w wątku >>
lubiekisiel
Postów 260
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lubiekisiel
Postów 260
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lubiekisiel
Postów 260
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ehh.. właśnie szukam z wyraźnie napisanym Smakołyk - bo pani tak powiedziała, że musi być napisane. Mam taki paragon tylko o dzień późniejszy niż potrzebuję
lubiekisiel
Postów 260
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W zamian oferuję doładowanie na telefon lub po prostu paragon z dnia 21.05 - jeśli komuś to nie zrobi róznicy! Bardzo proszę
lubiekisiel
Postów 260
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lubiekisiel
Postów 260
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to z pasujedoobiadu! Przed chwilą pani do mnie dzwoniła z wygranymi sztućcami i zestawem talerzy z opisówki! Sprawdź w regulaminie ile razy dzwonią