Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
asiatko
Postów 1499
Data rejestracji 06.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i juz nie wnikam
juz mam dosyc
po ostatnim tel do slawka wszyscy dostali zalegle listerine a ja nie
i wisza mi zaleglego colgate z c4
mozeby tak napisac donos do sponsora? nagrody fajne a taka dupiata agencja Wyświetl w wątku >>
asiatko
Postów 1499
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mi tez nie, a konk jest do jutra Wyświetl w wątku >>
asiatko
Postów 1499
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fafkulce, multum fafkulcóf Wyświetl w wątku >>
asiatko
Postów 1499
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
asiatko
Postów 1499
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
asiatko
Postów 1499
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
asiatko
Postów 1499
Punkty karne 0
Konkursy dodane
normalnie to bym napisała że pięknie, cudownie i zazdrośccie mi itd ale już słońca i obżarstwa mam już dosyć, wyssało ze mnie całą energię i dodało 3 kilogramy
i juz chce do domu Wyświetl w wątku >>
asiatko
Postów 1499
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a niedawno kol pow ze MC nie lubi, ja jej na to że wprost przeciwnie, i w tym samym dniu zaczeły się moje problemy z panem Sławkiem Wyświetl w wątku >>
asiatko
Postów 1499
Punkty karne 0
Konkursy dodane
asiatko
Postów 1499
Punkty karne 0
Konkursy dodane
głupi .utas Wyświetl w wątku >>
asiatko
Postów 1499
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chodzi o glupi plyn listerine za 17,99, ale teraz wiem ze zestaw Lady Speed Stick za 44 zeta tez nie przyjdzie bo wygralam 2 na jeden adres
jakbym wczesniej wiedziala to oczywiscie podalabym 2 rozne adresy
z kolesiem sie gada jak z debilem, ja mu mowie ze w tym paragrafie nie jest napisane ze ograniczenie dotyczy gospodarstwa domowego, a on ze jest i choc nie ma tam slowa gospodarstwo to ostatnie zdanie o definiowaniu uzytkownika na podstawie danych adresowych to wlasnie oznacza, i w kolko powtarza zeby mu nie przerywac choc bzdety gada
przeboleje te 2 nagrody, ale normalnie chamstwo trzeba tępić
jakby jakis przyszly prawnik sie chcial wykazac to ja sie podepne i podpisze rekami i nogami co trzeba bo sama za elokwentna nie jestem Wyświetl w wątku >>
asiatko
Postów 1499
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cos mi chyba dzis za mocno slonce przygrzalo bo nie rozumiem nawet po 3krotnym czytaniu Wyświetl w wątku >>
asiatko
Postów 1499
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Każdy uczestnik Konkursu, który wyśle SMSw terminieod dnia24czerwca 2013roku do dnia28czerwca 2013rokuma prawo wygraćtylko jedną nagrodę konkursowąpodczas trwania całego
konkursu. Uczestnik definiowany będzie na podstawie numeru telefonu i danych osobowych oraz
danych adresowych
i powiedział ze ten punkt swiadcz o tym ze na 1 gosp dom moze przypasc 1 nagroda (???)
i ze do tej pory po prostu nie było to egzekwowane
niech mi ktos powie ze na podstawie tego paragrafu mozna
takie cos wywnioskowac czy to ja nie potrafie czytac ze zrozumieniem? Wyświetl w wątku >>
asiatko
Postów 1499
Punkty karne 0
Konkursy dodane
asiatko
Postów 1499
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o, znam ten ból bo w podstawówce też miałam tę kość pękniętą i od czasu do czasu to czuję Wyświetl w wątku >>
asiatko
Postów 1499
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w d... jeża Wyświetl w wątku >>
asiatko
Postów 1499
Punkty karne 0
Konkursy dodane
asiatko