Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
aggie
Postów 272
Data rejestracji 29.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Święta racja. Ja ostatnio zauważyłam, że za bardzo się w te konki angazuje. A kiedyś sobie wysłałam coś bez większego myślenia. Nie pamiętałam kiedy maja być wyniki, ani tez na nie nie czekałam. A jak cos wpadło to miałam taaaaaką niespodziankę i radochę ogromną.
A teraz chodzę z telefonami przy tyłku, wkurzam się jak nie uda mi sie wygrać, a jeśli wygram to ciesze sie trochę i biegne do sklepu po następne produkty do konkursów. Chore to troche sie robi...
Powinnam sobie odwyk zafudowac. Ale jak, skoro tyle fajnych konkursów...
Wyświetl w wątku >>
aggie
Postów 272
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aggie
Postów 272
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aggie
Postów 272
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aggie
Postów 272
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aggie
Postów 272
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A zabiegi Thalgo z l'oreala to chyba jednak juz po ptakach. i moich pięknych odpowiedzi nikt nie docenił
Ale mam za to bileciki na Janosika
Wyświetl w wątku >>
aggie
Postów 272
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja postanowiłam, że teraz to będę język za zębami bardziej trzymać. Bo jak coś wygram to słyszę tylko teksty w stylu Ty to masz naprawdę szczęście w tych konkursach. Nikt nie rozumie że to nie do końca szczęście. To naprawdę kuuupa pracy. Latanie po sklepach, szukanie: szamponów, margaryn, proszków...w tesco,netto, carrefourze. A później wymyślenie haseł, wierszyków mądrych i głupich, na śmiesznie i na poważnie. Spisywanie, wysyłanie. Zresztą sami wiecie przecież najlepiej. A inni myślą, że te nagrody to same do mnie przychodzą.
Wyświetl w wątku >>
aggie
Postów 272
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też jestem ciekawa ...
Ale by było pięknie wygrać
Wyświetl w wątku >>
aggie
Postów 272
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aggie
Postów 272
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aggie
Postów 272
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A czy ktoś wie jak to ma być z odpowiedzią na pytanie konkursowe. Tylko jedno zdanie? Czy może być więcej zdań, byle nie więcej niż 200 słów. Bo ja nic nie rozumiem, bzdurnie i nie po polsku to w regulaminie napisali
Wyświetl w wątku >>
aggie
Postów 272
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aggie
Postów 272
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Eeeeee. Ja juz do żadnej szkoły nie wracam. Wystarczy mi już.
Ja teraz to chcę sobie tylko życie ułatwiać w carrefourze
Wyświetl w wątku >>
aggie
Postów 272
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A czy można wiedzieć jaki konkurs chodzi?
Bo ja czekam na wyniku Życie ułatwia.. ale to chyba nie o tym piszecie.
Wyświetl w wątku >>
aggie
Postów 272
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A czy Was w tym mailu prosili już o odesłanie paragonu? Czy tylko o uzupełnienie danych?
Wyświetl w wątku >>
aggie
Postów 272
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aggie
Postów 272
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Strasznie długo chcą nas trzymać w niepewności Wyświetl w wątku >>
aggie
Postów 272
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aggie
Postów 272
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kurcze, jak ja coś obiecam to robię wszystko żeby słowa dotrzymać. Nie wszyscy tak mają Wyświetl w wątku >>
aggie
Postów 272
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też nie
Juz nie wiem ile mam tych kosmetyków kupować. Mam dobry zapas wszystkiego na kilka miesięcy.
Wyświetl w wątku >>