Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
misio666
Postów 88
Data rejestracji 22.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To dobre hobby
Wysłalam mail po karteczki, ciekawe kiedy przyjdą ładniusie! Wyświetl w wątku >>
misio666
Postów 88
Punkty karne 0
Konkursy dodane
misio666
Postów 88
Punkty karne 0
Konkursy dodane
misio666
Postów 88
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba masz rację, nie wiem, czy coś pisał na forum, nie pytałam Wiem, że czasem sobie tutaj siedzi I że jest zarejestrowany. Od kiedy zrozumiał, że z naszej dwójki wygrywam tylko ja, stał się biernym obserwatorem
Wyświetl w wątku >>
misio666
Postów 88
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://nasza-klasa.pl/profile/157240/gallery Wyświetl w wątku >>
misio666
Postów 88
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Taaa, a później o 16., 18, a tak w ogóle to jutro
Wyświetl w wątku >>
misio666
Postów 88
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W samo południe Wyświetl w wątku >>
misio666
Postów 88
Punkty karne 0
Konkursy dodane
misio666
Postów 88
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
misio666
Postów 88
Punkty karne 0
Konkursy dodane
misio666
Postów 88
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja jestem polonistką, często zgrzytam zębami na widok błędów (po tatusiu tu mam) i czasem właśnie nie wiem, czy poprawiać, czy nie. Nikt nie lubi, kiedy się mu zwraca uwagę, choć są osoby, które otwarcie mówią, że wolą być poprawione i przełknąć gorycz. Ale to już zależy od umowy. Poza tym, częśto to są po prostu literówki......
A w temacie: wkurza mnie, że Koźlak tak podrożał..... a ja tak sobie lubię popijać owo cudo.
Wyświetl w wątku >>
misio666
Postów 88
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ok, ale to niech nie pisze, że mnie nie zastał w domu, tylko, że miał 100 kilo na plecach. Poza tym ode mnie do poczty jest 100 metrów, może sobie trzy rundy zrobić, chyba za to mu płacą. Jasne, że się mogę przejść na pocztę, ale mnie denerwuje sama zasada. A na poczcie stoje 40 minut i się gapię w sufit. Kolejki jak po papier toaletowy. To u mnie standard.
Wyświetl w wątku >>
misio666
Postów 88
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Właśnie idę na pocztę odebrać przesyłkę (BYŁAM W DOMU). Przy okazji przekażę kierowniczce poczty list, który właśnie napisałam:
Witam
Jestem mieszkanką bloku przy ulicy Obozowej XX. Od wielu lat do szału doprowadza mnie fakt, że znajduję w skrzynce pocztowej awizo, mimo tego, że w danym dniu byłam w domu. Listonosz uparcie twierdzi (co wnioskuję z zapisu na pozostawionym awizo), że mnie nie zastał. Ciekawa zatem jestem jakiego sposobu ów listonosz używa, aby sprawdzić moją obecność w mieszkaniu. Jeśli stawia sobie pasjans, wróży z fusów, bądź rzuca monetą, nic dziwnego, że dostaje nieprawidziwe informacje. Może gdyby zapukał, bądź zadzwonił domofonem okazałby się to wiarygodniejszym sposobem sprawdzenia mojej obecności.
Jest też możliwość, że się mylę co do pracy listonosza, może tak naprawdę jest to z definicjii osoba zajmująca się dystrybucją piertuszki albo dokarmianiem kotów. Do tej pory wydawało mi się jednak, że listonosz to osoba roznosząca listy i przesyłki. Proszę mi wybaczyć, jeśli się mylę.
Może też się okazać, że listonosz posiada tylko jedną nogę i nie jest w stanie wdrapać się na schody. Proszę mu więc przekazać, że w bloku numer XX przy ulicy Obozowej istnieje winda. To takie pomieszczenie w srebrnawym kolorze, którym można bez wysiłku dostać się na różne piętra budynku. Jeśli okaże się, że listonosz wie o istnieniu tego cudu techniki, może wystarczy mu porządne przeszkolenie dotyczące obsługi domofonu.
Nie będę biegać na pocztę za każdym razem, kiedy przychodzi do mnie przesyłka, tylko dlatego, że listonosz jest chorobliwie leniwy bądź złośliwy.
Z poważaniem Wyświetl w wątku >>
misio666
Postów 88
Punkty karne 0
Konkursy dodane
misio666
Postów 88
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- Byłem na ślubie