Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
misio666
Postów 88
Data rejestracji 22.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tarty własnoręcznie chrzan jest zawsze najlepszy. Ta mnie babcia nauczyła i dobrze zrobiła
A co do przepisu, to mam sprawdzony i wybitnie prosty, który ostatnio wykorzystuję często, bo mam dostęp do grzybów (ach te świętokrzyskie lasy ). Zresztą i tak zawsze sobie suszę co ładniejsze okazy. Przepis jest do multicookera, ale biorąc pod uwagę że coraz więcej osób je ma, to podrzucam. Ziemniaki podsmażane z grzybami (pieczarki są błeee, weźcie normalne grzyby).
Ziemniaki z grzybami przepis Wyświetl w wątku >>
misio666
Postów 88
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- Kochanie, ależ dziś promieniejesz!
Maria była tego dnia wyjątkowo uradowana. Wyświetl w wątku >>
misio666
Postów 88
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A po cóż takie oburzenie? Czy ja mówię, że tacy ludzie to chu** proste i powinno się ich ze skał zrzucać albo dawać smokom na pożarcie? Oczerniam kogoś? Krzyczę? Mam prawo być tym tak samo wkurzona, jak i Ty masz prawo brać udział w tych konkursach. I to nawet piszę o tym w odpowiednim wątku. Ileż zacietrzewienia! I po co? Włosy od tego siwieją. Pozdrawiam. Wyświetl w wątku >>
misio666
Postów 88
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
misio666
Postów 88
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Brawa dla kendi!
Wyświetl w wątku >>
misio666
Postów 88
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ooooooo, być może inny, nie wiem.
Hihi, a ja właśnie dumna z siebie jestem, bo dopiero dziś udało mi się wysłać zgłoszenie o 18, do tej pory przypominałam sobie o tym ok. godziny 19:) Wyświetl w wątku >>
misio666
Postów 88
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wow, nie wiem, o co Wam chodzi z tym SOXO. Wygrałam nagrodę trzeciego, czy drugiego stopnia, nie pamiętam - jej wartość miała bodajże wynosić 18 zł. Jak na oko jej wartość wynosiła przynajmniej z 60 zeta. Kilka par ładnych, fikuśnych skarpetek, do wyboru do koloru, do tego mini butki dla niemowlaka, czad! Pytałam, czy to na pewno dla mnie, a miła ekspedientka sprawdziła i powiedziała, że owszem.
Wyświetl w wątku >>
misio666
Postów 88
Punkty karne 0
Konkursy dodane
misio666
Postów 88
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Smakują mi też książki, głównie fantastyka. Wyświetl w wątku >>
misio666
Postów 88
Punkty karne 0
Konkursy dodane
misio666
Postów 88
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z medialine też, o ile się nie mylę, wozi InPost
Wyświetl w wątku >>
misio666
Postów 88
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A mnie kazali tylko podać nick z rossnetu.
Wyświetl w wątku >>
misio666
Postów 88
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No właśnie nie stać, czasem szukam po śmietnikach, ale zwykle znajduję już wypisane....
Wyświetl w wątku >>
misio666
Postów 88
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To i ja
Wyświetl w wątku >>
misio666
Postów 88
Punkty karne 0
Konkursy dodane
misio666
Postów 88
Punkty karne 0
Konkursy dodane
misio666
Postów 88
Punkty karne 0
Konkursy dodane
misio666
Postów 88
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A mnie nie poinformowali, chociaż się widzę na liście....
Wyświetl w wątku >>
misio666
Postów 88
Punkty karne 0
Konkursy dodane
misio666
Postów 88
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Cieszę się, że mogłam pomóc