Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika aga17

aga17

#5435450 Napisano: 05.11.2012 09:28:54 w Dyskusje o wynikach konkursu
loczeq napisał(a):

Dlatego tak jak pisałam, ok działajcie, ale jak macie ku temu dowody, a nie rozpętujcie wojny bez przyczyny, bo na tym traci każdy z nas ( i nie mówie tutaj o wyjaśnieniach, a stertach reklamacji, które pewno już się posypały)

dokladie, kazdy orgaizator rozlicza sie z kazdej loterii i konkursu z fundatorem, tym samym przekazuje mu raport np. z ilosci reklamacji. W pewnym momencie firmy rezygnuja z organizowania konkursow dla sietego spokoju a o loteriach juz nie wpomne (bo te dodatkowo podlegaja weryfikacji w Izbie Celnej)

Wiec sztuczne nakrecanie spraw szkodzi tylko nam.

Co do konkow na hasla. Kiedys jak jeszcze nie bylo tego forum wyslalem na jeden konkurs (internetowej kssiegarni) dwa hasla postaw kolo ulubionych i dodaj do ulubionych emotka

Myślę że takich jak ja jest więcej na tym forum i mamy prawo pytać,wydałam na ten konkurs swoje pieniądze i chcę wiedzieć czy wygrał ktoś taki jak ja czy oszust.Jeżeli Wam ta lista wydaje się normalna to Wasza sprawa.Ja nie lubię wyrzucać pieniędzy w błoto. Wyświetl w wątku >>
0 0

aga17

#5435401 Napisano: 05.11.2012 09:13:45 w Dyskusje o wynikach konkursu
kalisto1986 napisał(a):

loczeq napisał(a):

demonvat napisał(a):

Jak dotąd jeden tylko organizator, a był to konkurs w Carrefour, gdzie do wygrania była pralka zakwestionował paragon pewnego pana. Paragon był podrobiony, pan pralki nie dostał. I na tym się skończyło. Według mnie nie otrzymanie nagrody za podrobiony paragon to żadna kara. To zachęta do następnych przekrętów. I tak to się rozwija jak wirus emotka

a skad wiesz ze tylko jeden? znasz historie wszystkich agencji?

skad wiesz ze cos komus zakwestioowano? przestepca sie pochwalil?

po co zakladasz nowe konto by nakrecac spirale wokol tego tematu?

Dokładnie, kolejny odważny, który nie chce pisać pod własnym nikiem, tylko zakłada specjalnie do tego konto.
Żeby to jeszcze były sprawdzone i pokrywające się z prawdą informację
emotka

bc14 , mia pal licho z listą - jestem za niepublikowaniem list, ale zauważcie, że po KAŻDEJ aferze jest coraz gorzej z konkursami. Organizatorzy wolą dodać jakiś gratis do produktu, niż użerać się z konkursowiczami.

Owszem jestem za tym żeby pozbyć się oszustów, ale tylko wtedy, gdy są na to dowody, a nie domysły ...

Pamiętacie ilości konkursów na hasła ?
Jeszcze nie tak dawno codziennie jakiś się kończył i codziennie były rozwiązania, nie było dnia bez nagród, a co teraz jest ? wielkie nic ...
Organizatorzy mieli dosyć ciągłych reklamacji, podejrzeń o plagiaty, przekręty itp i zrezygnowali z większości tego typu akcji.

Dlatego tak jak pisałam, ok działajcie, ale jak macie ku temu dowody, a nie rozpętujcie wojny bez przyczyny, bo na tym traci każdy z nas ( i nie mówie tutaj o wyjaśnieniach, a stertach reklamacji, które pewno już się posypały)

Dowody są w agencjach wystarczy je tylko sprawdzić. Wyświetl w wątku >>
0 0

aga17

#5435379 Napisano: 05.11.2012 09:05:40 w Dyskusje o wynikach konkursu
Dlaczego niektórym przeszkadza dyskusja jaka tu się toczy?Jeśli ktoś gra uczciwie to nie ma się czego obawiać.Ja zainwestowałam jakieś tam swoje pieniądze w ten konkurs i mam prawo pytać.Nic nie wygrałam.A patrząc na listę zwycięzców konkursu Nestle można nabrać podejrzeń co do uczciwości niektórych zwycięzców. Wyświetl w wątku >>
0 0

aga17

#5435332 Napisano: 05.11.2012 08:50:27 w Dyskusje o wynikach konkursu
Agencje powinna sprawdzić paragony jeśli ktoś ma podejrzanie dużo zgłoszeń,nie robiąc tego jest nieuczciwa w stosunku do ludzi którzy faktycznie kupują produkty na konkurs.A to zniechęca do zakupu danych produktów w przyszłości.A tym samym działa na niekorzyść zleceniodawcy który chciał nagrodzić ludzi kupujących jego produkty.Tymczasem nagrody trafiają do drukarzy. Wyświetl w wątku >>
0 0

aga17

#5435233 Napisano: 05.11.2012 08:05:26 w Dyskusje o wynikach konkursu
Myślę że agencje nie sprawdzają czy paragon jest prawdziwy,może im się nie chce a może nie mają takiej możliwości.Nie wiem , ale dzięki temu takie rzeczy mają miejsce,skoro może być paragon niefiskalny to o czym my tu dyskutujemy. Wyświetl w wątku >>
0 0

aga17

#5435198 Napisano: 05.11.2012 07:51:35 w Dyskusje o wynikach konkursu
kalisto1986 napisał(a):

ir napisał(a):

Żadna kasjerka nie usiądzie i nie poświęci 12 godzin na nabijanie paragonów. Zresztą mowa była o drukowaniu paragonu jednego, tego, który rzekomo jest wygrany...czyli na który ma być w przyszłości wygrana (wysyłają w ciemno 50 numerów par. i jak któryś trafią, to potem drukują u wujka Tadka na kasie). Mylimy dwie sprawy.

Usiądzie, jeśli dostanie takie polecenie. Zresztą ja nie rozumiem czegoś takiego, że ktoś odmawia sprzedania towaru na osobnych paragonach, choćby było ich tysiąc. Kupuje, płace i moja sprawa czy potrzebuje jednego czy tysiąca paragonów, a w interesie sklepu jest rozwiązanie tego tak, żeby nie kolidowało to z funkcjonowaniem sklepu.

Co do samego konkursu, nie wchodzą w liste zwycięzców bo nie jest mi to potrzebne do szczęścia - tyczy się to wszystkich konkursów, chyba, ze chce sprawdzić czy moja wygrana tam jest.
Znam mase ludzi, którzy grają na ilość i wiem, że inwestują w to grubą kase, dlatego nie dziwią mnie żadne wyniki.
W hasłach też są osoby, które potrafią spory % z puli konkursu wygrać, tylko nie zawsze widać to po listach ...

Spory procent to nie prawie wszystko w taki ogrom szczęścia to ja nie wierzę. Wyświetl w wątku >>
0 0

aga17

#5435192 Napisano: 05.11.2012 07:48:39 w Dyskusje o wynikach konkursu
mahuska napisał(a):

Tak czytam , przyznam się że nie całość emotka co do paragonów niefiskalnych...agencje uznają takie paragony. Mąż ma bony kopalniane do Reala i ja po takich zakupach, dostaję paragon niefiskalny , a oryg pani sobie chowa do kasy. Nigdy się takiego paragonu nie czepiali.

czyli wystarczy kupić kasę. Wyświetl w wątku >>
0 0

aga17

#5435154 Napisano: 05.11.2012 07:34:59 w Dyskusje o wynikach konkursu
Wyniki z Nestle są powalające,po co ja wysyłałam na ten konkurs.A swoją drogą to ciekawe czy agencja która prowadziła konkurs ma coś wspólnego ze zwycięzcam.Bo to nie jest normalne że ktoś wysyła tyle zgłoszeń ,gdyby chcieli to mogliby to sprawdzić.Według mnie cizwycięzcy drukują paragony.I mam nadzieje że agencja nie ma z tym nic wspólnego.Teraz już wiemy dlaczego ostatnio tak ciężko coś wygrać.Konkursy opanowali zwykli oszuści a fałszowanie paragonów to już jest przestępstwo. Wyświetl w wątku >>
0 0

aga17

#5414120 Napisano: 22.10.2012 08:24:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś podpowie jak wygrać trampki z 3Bit?Obiecała moim córkom że im wygram ale nie mogę trafić. Wyświetl w wątku >>
0 0

aga17

#5402385 Napisano: 15.10.2012 09:27:35 w Kaufland konkursy
olunka napisał(a):

aga17 napisał(a):

Mogę się wreszcie pochwalić jakąś wygraną,wpadł bonik.41-710 emotka emotka

ja mam 2 x 41-710

To chyba gdzieś niedaleko siebie mieszkamy?
Wyświetl w wątku >>
0 0

aga17

#5402339 Napisano: 15.10.2012 09:02:18 w Kaufland konkursy
Mogę się wreszcie pochwalić jakąś wygraną,wpadł bonik.41-710 emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aga17

#5400698 Napisano: 13.10.2012 10:51:23 w Biedronka
leona napisał(a):

Ja już mam fazę - dziś miałam sen z biedronką w roli głównej emotka

A ja z Prince Polo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aga17

#5395539 Napisano: 10.10.2012 08:26:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tereniagno napisał(a):

Heh,01.10 wysłałam 3 sms na prince polo i zaraz dostałam zwrotki,a przed chwilą tez dostałam 3 sms,że dziękują za udział w konkursie z nr-u 4777 z 01.10 emotka emotka emotka Co to ma być,czy system się pochrzanił?To niech teraz przyślą sms,że wygrałam słuchawki emotka emotka emotka emotka

u mnie to samo
Wyświetl w wątku >>
0 0

aga17

#5393018 Napisano: 08.10.2012 01:38:18 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Ja nie wiem czy teraz jest taka duża konkurencja,czy ja mam takiego pecha ,ale od b.dawna nie mogę nic fajnego wygrać Wyświetl w wątku >>
0 0

aga17

#5392895 Napisano: 08.10.2012 12:49:13 w Połączenia nieodebrane
512449869 ktoś wie kto to? Wyświetl w wątku >>
0 0

aga17

#5388264 Napisano: 04.10.2012 10:13:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kasia19 napisał(a):

a czy to prawda że 1 kod z prince polo bierze udzial w iluś tam losowaniach ?

Tak w 7 losowaniach Wyświetl w wątku >>
0 0

aga17

#5388237 Napisano: 04.10.2012 10:00:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Siostra dzwoniła do firmy prowadzącej konkurs Prince Polo,miły pan powiedziała jej że smsy o wygranej są wysyłane zaraz następnego dnia.Czyli z poniedziałku i wtorku zwycięzcy zostali już powiadomieni.Ja wysłałam 50 kodów i nic emotka Ciężko będzie coś wygrać.Ciekawe że nikt z forum nie wygrał?? Wyświetl w wątku >>
0 0

aga17

#5386813 Napisano: 03.10.2012 11:00:54 w Paragony
Czy były już jakieś smsy z Prince Polo? Wyświetl w wątku >>
0 0

aga17

#5383029 Napisano: 30.09.2012 04:22:18 w Zdjęcia naszych wygranych
mia napisał(a):

aga17 napisał(a):

To można już odbierać winiary,czy przyślą jeszcze jakiś kod?

Przyjdzie na pewno smsem i/lub mailem kod do odbioru emotka

Mam takiego smsa w którym jest napisane że paczka została nadana i w ciągu 1,2 dni roboczych będzie do odbioru.czy jeszcze jakiś sms przyjdzie? Wyświetl w wątku >>
0 0

aga17

#5383008 Napisano: 30.09.2012 03:41:14 w Zdjęcia naszych wygranych
To można już odbierać winiary,czy przyślą jeszcze jakiś kod? Wyświetl w wątku >>
0 0