Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
katmich
Postów 447
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mi tez 1 raz i to były bilety na koncert w Warszawie wiec pewnie dlatego wygrałam
Wyświetl w wątku >>
katmich
Postów 447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i u mnie cichutko, pusto i beznadziejnie.. od połowy grudnia Wyświetl w wątku >>
katmich
Postów 447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katmich
Postów 447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katmich
Postów 447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie też jest zablokowana Wyświetl w wątku >>
katmich
Postów 447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pochodzę z Żywca.. a mieszkam w śmierdzącej Warszawie.. wzdycham do moich beskidów żywieckich cudnych, pachnących i pięknych
Wyświetl w wątku >>
katmich
Postów 447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ooo gratki, koszyk produktów? Wyświetl w wątku >>
katmich
Postów 447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katmich
Postów 447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To miłe że są tutaj na forum osoby z dobrym Wyświetl w wątku >>
katmich
Postów 447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też cały dzień w pracy siedze na e-konkach.. szef nie ma nic przeciwko bylebym tylko wywiązywała się z obowiązków, których niestety mam niewiele i konkursy są dla mnie sposobem na zabicie nudy Wyświetl w wątku >>
katmich
Postów 447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katmich
Postów 447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też nie mam, nie ma się co wkurzac, poczta pewnie przed świętami ma opóźnienia Wyświetl w wątku >>
katmich
Postów 447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nadal nic nie wiadomow sprwie knorra? Wyświetl w wątku >>
katmich
Postów 447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
własnie się dodzwoniłam Pani powiedziała że wystarczy 1 paragon ale dla bezpieczeństwa mogę wysłać wszystkie bo klienci się czasem mylą.. no to wyślę te dwa co mam i będę ściskać kciuki żeby mi zaliczyli Wyświetl w wątku >>
katmich
Postów 447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziękuję Wam wszystkim za pomoc, próbuję się tam dodzwonić, ale jakby ktoś jednak miał na zbyciu ten paragon z datą przed 03.10 to na PW proszę
Wyświetl w wątku >>
katmich
Postów 447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czyli jesli dostałam tak jak Ty tyle że od 03.10.09 - 13.11.2009 11:37 to mam wysłac tylko ten paragon z 13.11.2009 ?
Wyświetl w wątku >>
katmich
Postów 447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
będę wdzięczna za pomoc na PW Wyświetl w wątku >>
katmich
Postów 447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie, wygrałam odkurzacz.. kurcze to co ja mam zrobić? Wyświetl w wątku >>
katmich
Postów 447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hmm.. moze ja nie rozumiem regulaminu, wysłałam 3 smsy wiec musze odesłać 3 paragony, prawda? a mam 2 paragony a pierwszego za cholerę nie mogę znaleźć
Wyświetl w wątku >>
katmich
Postów 447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>