Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agamaty
Postów 2876
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o tez bym była ciekawa... chciałam rodzicom na Gwiazdkę sprezentować
Wyświetl w wątku >>
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja nie mam Wyświetl w wątku >>
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja to nawet tej kartki nie dostałam
Może mi ktoś na PW numer do tego pana wysłać? Wyświetl w wątku >>
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
słoneczny to nie odmiana słowa słońce. Jeżeli mówimy o odmienianiu to może najwyżej być słońca, słońcu, słońcem.... Ja na razie mam słońce w czystej postaci ale tez się nad tym zastanawiam. Pewnie dla świętego spokoju postaram się tworzyć tak, żeby nie odmieniać. Wyświetl w wątku >>
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nagrodę II etapu dostało 20 osób spośród tych 50 wypisanych na dole. Żeby ją dostać trzeba było wypełnic ankietę i kiper wybierał tych, któych opinie były najbardziej przydatne.
Wyświetl w wątku >>
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie cisza, kuriera nie było... ktoś jeszcze nie ma nic?
Wyświetl w wątku >>
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pewnie jak się zacznie od słowa SŁOÑCE to też przejdzie, tak sobie myślę...
Wyświetl w wątku >>
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a w regulaminie ani słowa o tym prefiksie... w życiu bym na to nie wpadła... Wyświetl w wątku >>
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
niech już je w końcu wyślą...
Wyświetl w wątku >>
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja jeszcze nie mam nic, ani kurier nie dzwonił... zobaczymy co się będzie działo...
Wyświetl w wątku >>
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to chyba ktoś musiał się poważnie pomylić, przecież bez sensu zwykłe kartki bez żadnej wartości kurierem przesyłać. Zapomnieli dołożyć vouchery?
Wyświetl w wątku >>
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o to byłoby super
Wyświetl w wątku >>
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kacieryna - jak to cię powiadamiała? Ja nie dostałam żadnego maila ani nic poza smsem z info o wygranej i prośbą o odesłanie danych i paragonu...
Wyświetl w wątku >>
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
własnie o tym mowimy, jaki kurier dzwonił?
Wyświetl w wątku >>
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a nie napisala kiedy to nastąpi? paragony odsyłalismy miesiac temu...
Wyświetl w wątku >>
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja pamiętam bo nawet na nie czekam (masz jakieś info o wysyłce albo weryfikacji paragonu?).
Z regulaminu:
12 voucherów do SPA w hotelu Król Kazimierz w Kazimierzu Dolnym nad Wisłą – wyjazdy dwuosobowe weekendowe z pełnym wyżywieniem i zabiegami SPA o wartości 2.000zł każdy
Wyświetl w wątku >>
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak już ktoś wyczuł na jaki zegar grać to wiadomo, że wygra. Nie cierpię tych konkursów z czasem. Wyświetl w wątku >>
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Prosić trzeba o połączenie z panią Iwoną Nowicką.
Wyświetl w wątku >>