Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika agamaty

agamaty

#3843843 Napisano: 08.11.2010 10:07:43 w Carrefour konkursy
chasia napisał(a):

Pytał ktoś, co w przypadku gdy chce komuś przekazać pobyt emotka

o tez bym była ciekawa... chciałam rodzicom na Gwiazdkę sprezentować
Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#3843762 Napisano: 08.11.2010 09:49:26 w Carrefour konkursy
inka113 napisał(a):

czy wszyscy dostali już vouchery do Nałęczowa?

ja nie mam Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#3841020 Napisano: 07.11.2010 09:44:18 w Carrefour konkursy
wsciekly napisał(a):

standardowy voucher musi mieć nadany numer, według którego jest księgowany w ośrodku emotka

i to na voucherze są wszelkie dane (adres ośrodka, numer telefonu, mail) pozwalające dokonać rezerwacji emotka emotka

taką kartkę to ja sobie mogę skserować na domowej drukarce w setkach egzemplarzy emotka emotka emotka

ja to nawet tej kartki nie dostałam
emotka

Może mi ktoś na PW numer do tego pana wysłać? Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#3837432 Napisano: 05.11.2010 07:23:09 w TESCO konkursy
Agnes napisał(a):

a jak wysyłacie wyrażnie hasło ze słowem Słońce czy też z jego odmianami np słoneczny

słoneczny to nie odmiana słowa słońce. Jeżeli mówimy o odmienianiu to może najwyżej być słońca, słońcu, słońcem.... Ja na razie mam słońce w czystej postaci ale tez się nad tym zastanawiam. Pewnie dla świętego spokoju postaram się tworzyć tak, żeby nie odmieniać. Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#3836795 Napisano: 05.11.2010 04:29:13 w Rossmann
maa napisał(a):

czy w konkursie z kiprem mozna bylo wygrac obie nagordy przez ta sama osobe. bo kilka osob na liscie ma nagrode zarowno pietrwszego jak i drugiego stopnia i nie wiem czy to nie jest jakis blad

Nagrodę II etapu dostało 20 osób spośród tych 50 wypisanych na dole. Żeby ją dostać trzeba było wypełnic ankietę i kiper wybierał tych, któych opinie były najbardziej przydatne.
Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#3836452 Napisano: 05.11.2010 03:06:20 w Carrefour konkursy
dorcia77 napisał(a):

nikt nie oddzwonił, niestety ttzeba chyba poczekac do poniedziałku

u mnie cisza, kuriera nie było... ktoś jeszcze nie ma nic?
Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#3836247 Napisano: 05.11.2010 02:07:48 w TESCO konkursy
barszcz napisał(a):

kalka napisał(a):

barszcz napisał(a):

musisz wpisać prefix-TESCO.twoja odpowieź emotka

A ja wpisuję Turcja. i też przechodzi emotka

No to kolejny wkurzający konkurs przed nami emotka

Pewnie jak się zacznie od słowa SŁOÑCE to też przejdzie, tak sobie myślę...
Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#3836222 Napisano: 05.11.2010 02:02:37 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
bon do rossmanna z Górskiej Natury na fb - poczta Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#3835790 Napisano: 05.11.2010 12:01:33 w TESCO konkursy
kosmos napisał(a):

barszcz napisał(a):

musisz wpisać prefix-TESCO.twoja odpowieź emotka

a dziekuje,za podpowiedz:)

a w regulaminie ani słowa o tym prefiksie... w życiu bym na to nie wpadła... Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#3835558 Napisano: 05.11.2010 10:51:31 w Rossmann
mia napisał(a):

agamaty napisał(a):

mia napisał(a):

madziaramz napisał(a):

agamaty napisał(a):

madziaramz napisał(a):

Dzięki wielkie, wysyłałam maila i babeczka mi odpisała, że po weryfikacji paragonów fundator nagród prześle lub przekaże:) czekam niecierpliwie kiedy to nastąpi.

a nie napisala kiedy to nastąpi? paragony odsyłalismy miesiac temu...

niestety nie napisała, ale mam nadzieje że będą z jakimś odległym terminem:)

W zeszłym roku voucher z Cleanic do Króla Kazimierza był z terminem do końca 2010, czyli ten powinien być do konca 2011 emotka

o to byłoby super emotka

Martwi mnie tylko to, że w zeszłym roku wartość było prawie 2500, a teraz jest tylko 2000 - zastanawiam się, co obcięli... emotka

niech już je w końcu wyślą...
Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#3835540 Napisano: 05.11.2010 10:45:44 w Carrefour konkursy
iaziaz napisał(a):

agamaty napisał(a):

anik01 napisał(a):

kacieryna82 napisał(a):

kadjas123 napisał(a):

kacieryna82 napisał(a):

iaziaz napisał(a):

dorcia77 napisał(a):

iaziaz napisał(a):

ciekawe co z tym spa do Naleczowa,dzwonilam ale nie bylo osoby od konkursu emotka

ja własnie dostałam kurier DELTA, z tym ze jest tylko pismo informujace o wygranym SPA, bezimienne i nie załączony żaden voucher,
tez dzwoniłam do Pani, która jak tylko sie pojawi ma oddzwonic ;/

hmmm to ciekawe,daj znac jak sie czegos dowiesz

to zwykła kartka papieru na górze z obrazkiem weekend w SPA Nałęczów dla dwóch osób.
Ponieżej treśc ze miło nam poinformowac bla bla bla.
Voucher może być zrealizowany w dowolnym terminie zdodnie z Pana/Pani wyborem. Ostateczny termin realizacji voucherów to 31 marzec 2011 po dokonaniu przez Panią/Pana wcześniejszej rezerwacji w ośrodku SPA Nałeczów.
Nagroda obejmuje:
2 noclegi w pokoju 2-osobowym od piątku do niedzuieli
3 posiłki dziennie przez 2 dni
3 zabiegi dziennie
Dziękujemy za zainteresowanie konkursem Jedz Smacznie i Zdrowo....
Łączmy pozdrowienia
Nestle Polska

emotka emotka emotka

Hmmm Czy ta karta to voucher??? Dzwonic i rezerwowac na podstawie tylko tej kartki???Czy w tym ośrodku podali juz nazwiska zwycięzców i będą wiedziec co i jak. No nie kumam troche tego dziwne. emotka

ja też tylko takie coś miałam do Warszawianki,jesli gdzieś tam jest nr zaproszenia to to im wystarcza i można rezerwowac termin emotka

brak jakiegokolwiek numeru zaproszenia
czyzby lista nagrodzonych trafiła do spa?? a co jeżeli zwycięzca nie bedzie mógł skorzystac i bedzie chciał aby ktos inny pojechał za niego?? albo ktos kto sprzedał wygrana?? emotka

Nałeczów jest ok, warto tam jechać, myśle ze dane osób które wygrały zostały przesłane do spa emotka emotka

to chyba ktoś musiał się poważnie pomylić, przecież bez sensu zwykłe kartki bez żadnej wartości kurierem przesyłać. Zapomnieli dołożyć vouchery?

no dziwne,zeby tam jakies info o tym ze dosla lub cos takiego bylo to rozumiem a tak to po co mam te kartki

ja jeszcze nie mam nic, ani kurier nie dzwonił... zobaczymy co się będzie działo...
Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#3835523 Napisano: 05.11.2010 10:42:27 w Carrefour konkursy
anik01 napisał(a):

kacieryna82 napisał(a):

kadjas123 napisał(a):

kacieryna82 napisał(a):

iaziaz napisał(a):

dorcia77 napisał(a):

iaziaz napisał(a):

ciekawe co z tym spa do Naleczowa,dzwonilam ale nie bylo osoby od konkursu emotka

ja własnie dostałam kurier DELTA, z tym ze jest tylko pismo informujace o wygranym SPA, bezimienne i nie załączony żaden voucher,
tez dzwoniłam do Pani, która jak tylko sie pojawi ma oddzwonic ;/

hmmm to ciekawe,daj znac jak sie czegos dowiesz

to zwykła kartka papieru na górze z obrazkiem weekend w SPA Nałęczów dla dwóch osób.
Ponieżej treśc ze miło nam poinformowac bla bla bla.
Voucher może być zrealizowany w dowolnym terminie zdodnie z Pana/Pani wyborem. Ostateczny termin realizacji voucherów to 31 marzec 2011 po dokonaniu przez Panią/Pana wcześniejszej rezerwacji w ośrodku SPA Nałeczów.
Nagroda obejmuje:
2 noclegi w pokoju 2-osobowym od piątku do niedzuieli
3 posiłki dziennie przez 2 dni
3 zabiegi dziennie
Dziękujemy za zainteresowanie konkursem Jedz Smacznie i Zdrowo....
Łączmy pozdrowienia
Nestle Polska

emotka emotka emotka

Hmmm Czy ta karta to voucher??? Dzwonic i rezerwowac na podstawie tylko tej kartki???Czy w tym ośrodku podali juz nazwiska zwycięzców i będą wiedziec co i jak. No nie kumam troche tego dziwne. emotka

ja też tylko takie coś miałam do Warszawianki,jesli gdzieś tam jest nr zaproszenia to to im wystarcza i można rezerwowac termin emotka

brak jakiegokolwiek numeru zaproszenia
czyzby lista nagrodzonych trafiła do spa?? a co jeżeli zwycięzca nie bedzie mógł skorzystac i bedzie chciał aby ktos inny pojechał za niego?? albo ktos kto sprzedał wygrana?? emotka

Nałeczów jest ok, warto tam jechać, myśle ze dane osób które wygrały zostały przesłane do spa emotka emotka

to chyba ktoś musiał się poważnie pomylić, przecież bez sensu zwykłe kartki bez żadnej wartości kurierem przesyłać. Zapomnieli dołożyć vouchery?
Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#3835507 Napisano: 05.11.2010 10:37:50 w Rossmann
mia napisał(a):

madziaramz napisał(a):

agamaty napisał(a):

madziaramz napisał(a):

Dzięki wielkie, wysyłałam maila i babeczka mi odpisała, że po weryfikacji paragonów fundator nagród prześle lub przekaże:) czekam niecierpliwie kiedy to nastąpi.

niestety nie napisała, ale mam nadzieje że będą z jakimś odległym terminem:)

W zeszłym roku voucher z Cleanic do Króla Kazimierza był z terminem do końca 2010, czyli ten powinien być do konca 2011 emotka

o to byłoby super emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#3835485 Napisano: 05.11.2010 10:30:57 w Carrefour konkursy
kacieryna82 napisał(a):

dorcia77 napisał(a):

iaziaz napisał(a):

dzwonilam do naleczowa i Pani mowi ze musi byc tam jakis numer na tym emotka

ja tez dzwoniłam i mi Pani powiedziała, ze bez vouchera - osobnego kartonika z numerem nie moze dokonac rezerwacji, wiec pozostaje nam czekac na kontakt z organizatorem aby dosłali nam nagrody emotka

Nie ma żadnego numerku nie ma nic, Żadnego osobnego kartonika z numerem tez nie ma. Ja napisałam jeszcze maila do osoby która mnie powiadamiała zobaczymy co ona odpisze.

kacieryna - jak to cię powiadamiała? Ja nie dostałam żadnego maila ani nic poza smsem z info o wygranej i prośbą o odesłanie danych i paragonu...
Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#3835236 Napisano: 05.11.2010 09:24:23 w Carrefour konkursy
kacieryna82 napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

toka napisał(a):

iaziaz napisał(a):

moze jest w SPA emotka

emotka

u mnie tez jeszcze nic nie przyszlo..;(

iaziaz napisał(a):

Coś przyszło w formie listu kurier dzwonił. Jak będę miała w ręku to napisze co i jak.
Bo rozumiem mówimy o konku Jem smacznie i zdrowo Carrefour - nagroda pobyt w SPA

własnie o tym mowimy, jaki kurier dzwonił?

Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#3835234 Napisano: 05.11.2010 09:23:12 w Inne mniejsze markety
agamaty napisał(a):

arta napisał(a):

agamaty napisał(a):

rozmawiałam z panem od konkursu - komisja dopiero się zbierze i wyłoni laureatów. A potem będą informować. Powiedział, że do końca przyszłego tygodnia... taaa jasne...

dali sobie tyle czasu - ponad miesiąc... Ja rozumiem, że konkursy urnowe wymagają więcej zachodu, ale do cholery, myślałam, że chociaż w tym przypadku nie będzie lekceważenia... emotka

Powiedział, że mieli opóźnienie w dostawie kuponów z Superpharm. I że prosi o jeszcze chwilę cierpliwości.

Dzwoniłam znów, tym razem miła pani mi powiedziała, że już za chwilę, już za sekundkę ... czyli w przyszłym tygodniu będą informować.

Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#3834072 Napisano: 04.11.2010 08:37:48 w Rossmann
madziaramz napisał(a):

Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#3833906 Napisano: 04.11.2010 08:02:44 w Rossmann
madziaramz napisał(a):

Czy ktoś pamięta Nagrody I stopnia w postaci voucherów do SPA w hotelu Król Kazimierz w Kazimierzu Dolnym cleanic-rozumie cię jak kobieta. Nie bardzo wiem co wchodziło w skład nagrody:) jak ktoś pamięta to poproszę o przypomnienie:)

Ja pamiętam bo nawet na nie czekam (masz jakieś info o wysyłce albo weryfikacji paragonu?).

Z regulaminu:
12 voucherów do SPA w hotelu Król Kazimierz w Kazimierzu Dolnym nad Wisłą – wyjazdy dwuosobowe weekendowe z pełnym wyżywieniem i zabiegami SPA o wartości 2.000zł każdy
Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#3832377 Napisano: 04.11.2010 01:13:45 w Rossmann
letniowoc napisał(a):

Są wyniki Polecam mammografię.

PS. Porównajcie sobie te wyniki z wynikami pianki pefect musse pod kątem pewnych nazwisk i miejscowości emotka

jak już ktoś wyczuł na jaki zegar grać to wiadomo, że wygra. Nie cierpię tych konkursów z czasem. Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#3832324 Napisano: 04.11.2010 01:00:47 w Inne mniejsze markety
agamaty napisał(a):

Kto jeszcze czeka na Lirene Superpharm? Podzwońcie tam trochę. Pan Paweł, który w zeszłym tygodniu był odpowiedzialny za ten konkurs jest aktualnie na urlopie (do 15 listopada) a reszta nie odbiera telefonu. Numer jest na stronie Eris w zakładce kontakt.

Prosić trzeba o połączenie z panią Iwoną Nowicką.
Wyświetl w wątku >>
0 0