Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika agamaty

agamaty

#3850761 Napisano: 10.11.2010 07:02:07 w Rossmann
beata82roksana82 napisał(a):

moniaainom napisał(a):

benasia napisał(a):

Musisz być szybka- to na pewno Jak się zalogujesz na rossnecie, zobaczysz w swoim profilu zieloną ikonkę z prezencikiem i wtedy musisz pobrać. Dalej już będziesz wiedziała. Potem ten numer spisujesz i odbierasz przy kasie w wybranym przez siebie rossmannie.
czyli nie muszę drukować? tylko spisać na kartce i dać nr?
i to jest ograniczona liczba kodów do pobrania na daną drogerię lub województwo?
i jeśli uda mi się pobrac to tez muszę szybko lecieć rano do rossmana żeby dostać?

Dokładnie tak- nie trzeba drukowac, liczba ograniczona, ale nie musisz się spieszyć z odbiorem. Jest zawsze podana data ostatecznego odbioru prezencików.

A ktos wie o której mniej więcej może pojawić się ikonka prezentu?

ostatnio była koło 9:00 ale wcale nie trzeba było się specjalnie śpieszyć, żeby go pobrać.
Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#3850393 Napisano: 09.11.2010 09:40:45 w Oddam za darmo
buka napisał(a):

oddam.... katar emotka

doloze bol gardla i chrype... Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#3850348 Napisano: 09.11.2010 09:28:06 w GFK
kotecekvip napisał(a):

musztarda napisał(a):

czy ktoś z was miał badanie polegające na zainstalowaniu Internet Monitor GFK? emotka

tak lecz go olałam....

ja również zadowoliłam się 10 pkt
Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#3849607 Napisano: 09.11.2010 07:01:24 w Carrefour konkursy
agamaty napisał(a):

aswiercinska napisał(a):

czy ktoś jeszcze czeka na voucher czy tylko ja nie dostałam

ja czekam, dzwoniłam dziś do tego pana, powiedział, że będą to sprawdzać. Nałęczów wymaga tego listu gratulacyjnego, więc trzeba się upominać do skutku.

Mam, przed chwilą był kurier. Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#3848973 Napisano: 09.11.2010 04:20:28 w GFK
mandaryna4 napisał(a):

media 131 punktów

i u mnie
Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#3848834 Napisano: 09.11.2010 03:48:30 w Carrefour konkursy
aswiercinska napisał(a):

czy ktoś jeszcze czeka na voucher czy tylko ja nie dostałam

ja czekam, dzwoniłam dziś do tego pana, powiedział, że będą to sprawdzać. Nałęczów wymaga tego listu gratulacyjnego, więc trzeba się upominać do skutku.
Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#3848255 Napisano: 09.11.2010 01:17:16 w Dyskusje o wynikach konkursu
efelinkaaa napisał(a):

do 16 podobno, ale coś mi się obiło o uszy i oczy, że mieli maile wysłać do 4.11 emotka

4 listopada wybór zwycięzców a 16 listopada lista na stronie www
Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#3848020 Napisano: 09.11.2010 12:15:07 w TESCO konkursy
malutka456 napisał(a):

goralecka napisał(a):

adagio napisał(a):

Wygrał ktoś bony z konkursu Odgadnij wartość koszyka ? i jaka cena wam wychodzi 2 koszyka ?

ja drugi koszyk obstawiłam na 29,99 zł

29.90 to jest prawidłowa cena emotka

ale prawidłowa cena według kogo? Według cen w tesco czy tego co na końcu wyjdzie?
Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#3847944 Napisano: 09.11.2010 11:54:10 w Carrefour konkursy
iaziaz napisał(a):

asior24 napisał(a):

Dla wszystkich którzy wyczekują na info w sprawie SPA rozmawiałam dzisiaj z babeczką z Nałęczowa - lista jest już u nich, a jeśli ktoś zamiast Was miałby spędzić ten weekend wystarczy wcześniej zadzwonić i nie będzie żadnego problemu z zamianą, w momencie przyjazdu osoba korzystająca z pobytu musi mieć ze sobą list informujący o wygranej który otrzymała. emotka

potwierdzam tez w Naleczowie mi powiedzieli ze nie bedzie problemow z przekazanie nagrody na inna osobe

ale właśnie konieczny będzie ten list gratulacyjny, którego ja nie dostałam... Pan Konrad właśnie wszczął poszukiwania w firmie kurierskiej...
Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#3847915 Napisano: 09.11.2010 11:42:19 w Wkurza mnie...
sopran napisał(a):

agamaty napisał(a):

a mnie wkurza ciągle nierozwiązany konkurs Lirene w Superpharm... No ale tam było 150 nagród a w urnie w moim superpharm tylko mój kupon.... Nie odpuszczę, no nie odpuszczę...

U nas tak samo- w urnie 2 kupony- mój i innej forumowiczki.. I oczywiście wyników niet, a nie obyło się bez interwencji u organizatora- urna stała jeszcze po zakończeniu konkursu..

a dziś mnie wkurza, że nie ma w pracy pani która zajmuje się tą sprawą i mam zadzwonić jutro. A pojutrze święto więc na pewno wyniki będa w przyszłym tygodniu... grrrr dajcie mi mój blender, no!

Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#3846882 Napisano: 08.11.2010 10:16:02 w Wkurza mnie...
ilonar2301 napisał(a):

olabas napisał(a):

ja wygrałam w drugim dniu, jednym jedynym kodem emotka
ekspres jeszcze nie doszedł, nie mogę się doczekać... emotka
a zauważyliście na liście zwycięzców że co drugi dzień wygrywa Aleksandrów Łódzki? emotka

w temacie: wkurza mnie jak trudno nazbierać głosów do klikanych konkursów... emotka

W Ferrero chyba też Aleksandrów poszalał emotka

ja to tak się zastanawiam kiedy w Aleksandrowie się te ciastka skończą... Dziś za to Prudnik się pojawił...
Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#3846827 Napisano: 08.11.2010 09:59:59 w Wkurza mnie...
jokan napisał(a):

wkurza mnie LU GO

dzisiaj kupiłam jedno opakowanie, ale nie dla konkursu, bo już probowalam i mam dosyc - ale mysle sobie, jak już mam, to wyślę, a noz widelec

zaczynam wklepywac, a tu na promocyjnym opakowaniu

NIE MA KODU emotka emotka emotka

wiem jak wyglada kod, jest krotki cyfry i literki, a tu d... blada emotka emotka emotka

ma ktos do nich maila?
bo w regulaminie nie ma; wprawdzie wczesniej przyszly mi potwierdzenia na maila, ale juz je wykasowalam, bo to bylo jakis czasu temu

jak ktos ma do nich maila, to poproszę PW

dzięki emotka

a tam w ogole to ktos jeszcze wygrywa? na forum cisza... A takie fajne te ekspresy...
Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#3846811 Napisano: 08.11.2010 09:56:55 w Wkurza mnie...
sopran napisał(a):

agamaty napisał(a):

a mnie wkurza ciągle nierozwiązany konkurs Lirene w Superpharm... No ale tam było 150 nagród a w urnie w moim superpharm tylko mój kupon.... Nie odpuszczę, no nie odpuszczę...

U nas tak samo- w urnie 2 kupony- mój i innej forumowiczki.. I oczywiście wyników niet, a nie obyło się bez interwencji u organizatora- urna stała jeszcze po zakończeniu konkursu..

u nas urna stała - pod ladą... jak się zapytałam o kupon i urnę to pan patrzył na mnie jak na kosmitkę...
Dzwonicie jutro? bo ja tak, w tym tygodniu znów długi weekend więc trzeba ich znowu pogonić.

Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#3846800 Napisano: 08.11.2010 09:53:35 w Carrefour konkursy
kacieryna82 napisał(a):

asior24 napisał(a):

Dla wszystkich którzy wyczekują na info w sprawie SPA rozmawiałam dzisiaj z babeczką z Nałęczowa - lista jest już u nich, a jeśli ktoś zamiast Was miałby spędzić ten weekend wystarczy wcześniej zadzwonić i nie będzie żadnego problemu z zamianą, w momencie przyjazdu osoba korzystająca z pobytu musi mieć ze sobą list informujący o wygranej który otrzymała. emotka

dziękujemy za wszelkie informacje emotka

dzięki!
Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#3846465 Napisano: 08.11.2010 08:44:22 w Carrefour konkursy
fragles napisał(a):

aendrius1 napisał(a):

agamaty napisał(a):

aendrius1 napisał(a):

maa napisał(a):

chasia napisał(a):

agamaty napisał(a):

iaziaz napisał(a):

agamaty napisał(a):

chasia napisał(a):

Pytał ktoś, co w przypadku gdy chce komuś przekazać pobyt emotka

o tez bym była ciekawa... chciałam rodzicom na Gwiazdkę sprezentować

mysle ze to juz z naleczowem trzeba sie bedzie dogadac

Pan Konrad jest megaieprliwy i odpowiada na wszystkie pytania emotka Podobno mój list gratulacyjny został do mnie wysłany, mam czekać albo dzwonić jak dziś nie dojdzie.
Jeżeli chodzi o oddanie komuś wyjazdu to od strony EURO RSCG nie ma takiej opcji bo wysłali do Nałęczowa imienną listę, więc ewentualnie trzeba będzie pytać tam.

Po co oni tak to wszystko utrudniają emotka
Trzeba było wysłać vouchery na okaziciela z numerem zaproszenia i nie byloby kłopotu. A teraz będzie odsyłanie z miejsca w miejsce emotka

nie ma sie co martwic

czasami latwiej zalatwic zmiane naziwska z obiektem niz u organizatora

kiedys tak zmienialm w spa zadzwonilam na recepcje powiedzialam ze skorzysta kuzynka i nie bylo najmniejszego problemu

a jest gdzies lista zwyciezców spa naleczow?

chyba jeszcze nie ma

a jest ktos kto nie dostał jeszcze tych dokumentów??

ja nie dostałem emotka

ja też nie dostałam, dziś w tej sprawie dzwoniłam do pana Konrada, sprawdził, że jestem na liście i kazał się odezwać jutro jakby list gratulacyjny nie dotarł

Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#3845988 Napisano: 08.11.2010 07:11:54 w Carrefour konkursy
aendrius1 napisał(a):

maa napisał(a):

chasia napisał(a):

agamaty napisał(a):

iaziaz napisał(a):

agamaty napisał(a):

chasia napisał(a):

Pan Konrad jest megaieprliwy i odpowiada na wszystkie pytania emotka Podobno mój list gratulacyjny został do mnie wysłany, mam czekać albo dzwonić jak dziś nie dojdzie.
Jeżeli chodzi o oddanie komuś wyjazdu to od strony EURO RSCG nie ma takiej opcji bo wysłali do Nałęczowa imienną listę, więc ewentualnie trzeba będzie pytać tam.

Po co oni tak to wszystko utrudniają emotka
Trzeba było wysłać vouchery na okaziciela z numerem zaproszenia i nie byloby kłopotu. A teraz będzie odsyłanie z miejsca w miejsce emotka

nie ma sie co martwic

czasami latwiej zalatwic zmiane naziwska z obiektem niz u organizatora

kiedys tak zmienialm w spa zadzwonilam na recepcje powiedzialam ze skorzysta kuzynka i nie bylo najmniejszego problemu

a jest gdzies lista zwyciezców spa naleczow?

chyba jeszcze nie ma
Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#3845713 Napisano: 08.11.2010 05:58:09 w Wkurza mnie...
a mnie wkurza ciągle nierozwiązany konkurs Lirene w Superpharm... No ale tam było 150 nagród a w urnie w moim superpharm tylko mój kupon.... Nie odpuszczę, no nie odpuszczę... Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#3844478 Napisano: 08.11.2010 12:50:00 w TESCO konkursy

Ja akurat w tym konkursie nie grałam, ale śledzę waszą dyskusję i tak myślę, że konkursy to absolutnie nie są dla zwykłych ludzi. Jakby moja mama chciała zagrać to zapewne skorzystałaby tylko z zapisu w gazetce/ulotce i w życiu by nie czytała regulaminu (bo nie korzysta z internetu).
Teraz ten konkurs - Turcja - skąd niby zwykły człowiek ma się domyśleć, że wierszyk powienien się od konkretnego słowa zaczynać, bo inaczej system go nie przyjmie? Albo listy sklepów biorących udział w załącznikach do regulaminów - skoro w ogolnodostepnej gazetce jest napisane, że konkurs jest np. w Carrefourze to jako zwykły zjadacz chleba (jakim od niedawna jeszcze byłam), niewytrenowany w konkach nie pomyślałbym, że mój sklep akurat nie bierze w tym udziału.
Ot takie moje przemyślenia... ale jak teraz się w regulaminy wczytywać zacznę to będe wszechwiedząca emotka
Powodzenia życzę i osobiście uważam, że powinni uznawać te paragony. A ten punkt o weryfikacji to mi wygląda jakby ktoś zapomniał go usunąć z regulaminu jakiegoś innego konkursu....

Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#3844183 Napisano: 08.11.2010 11:35:06 w TESCO konkursy
adagio napisał(a):

Wygrał ktoś bony z konkursu Odgadnij wartość koszyka ? i jaka cena wam wychodzi 2 koszyka ?

ja nie wygrałam, ale wiem, że wartość koszyka pierwszego była kosmiczna - ok. 56 zł. A mi z półki wyszło coś koło 38. Więc nie ma co liczyć, trzeba strzelać. Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#3843879 Napisano: 08.11.2010 10:19:38 w Carrefour konkursy
iaziaz napisał(a):

agamaty napisał(a):

chasia napisał(a):

Wyświetl w wątku >>
0 0