Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agamaty
Postów 2876
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ostatnio była koło 9:00 ale wcale nie trzeba było się specjalnie śpieszyć, żeby go pobrać.
Wyświetl w wątku >>
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
doloze bol gardla i chrype... Wyświetl w wątku >>
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja również zadowoliłam się 10 pkt
Wyświetl w wątku >>
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam, przed chwilą był kurier. Wyświetl w wątku >>
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i u mnie
Wyświetl w wątku >>
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja czekam, dzwoniłam dziś do tego pana, powiedział, że będą to sprawdzać. Nałęczów wymaga tego listu gratulacyjnego, więc trzeba się upominać do skutku.
Wyświetl w wątku >>
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
4 listopada wybór zwycięzców a 16 listopada lista na stronie www
Wyświetl w wątku >>
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale prawidłowa cena według kogo? Według cen w tesco czy tego co na końcu wyjdzie?
Wyświetl w wątku >>
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale właśnie konieczny będzie ten list gratulacyjny, którego ja nie dostałam... Pan Konrad właśnie wszczął poszukiwania w firmie kurierskiej...
Wyświetl w wątku >>
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a dziś mnie wkurza, że nie ma w pracy pani która zajmuje się tą sprawą i mam zadzwonić jutro. A pojutrze święto więc na pewno wyniki będa w przyszłym tygodniu... grrrr dajcie mi mój blender, no!
Wyświetl w wątku >>
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja to tak się zastanawiam kiedy w Aleksandrowie się te ciastka skończą... Dziś za to Prudnik się pojawił...
Wyświetl w wątku >>
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a tam w ogole to ktos jeszcze wygrywa? na forum cisza... A takie fajne te ekspresy...
Wyświetl w wątku >>
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u nas urna stała - pod ladą... jak się zapytałam o kupon i urnę to pan patrzył na mnie jak na kosmitkę...
Dzwonicie jutro? bo ja tak, w tym tygodniu znów długi weekend więc trzeba ich znowu pogonić.
Wyświetl w wątku >>
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki!
Wyświetl w wątku >>
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też nie dostałam, dziś w tej sprawie dzwoniłam do pana Konrada, sprawdził, że jestem na liście i kazał się odezwać jutro jakby list gratulacyjny nie dotarł
Wyświetl w wątku >>
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chyba jeszcze nie ma
Wyświetl w wątku >>
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja akurat w tym konkursie nie grałam, ale śledzę waszą dyskusję i tak myślę, że konkursy to absolutnie nie są dla zwykłych ludzi. Jakby moja mama chciała zagrać to zapewne skorzystałaby tylko z zapisu w gazetce/ulotce i w życiu by nie czytała regulaminu (bo nie korzysta z internetu).
Teraz ten konkurs - Turcja - skąd niby zwykły człowiek ma się domyśleć, że wierszyk powienien się od konkretnego słowa zaczynać, bo inaczej system go nie przyjmie? Albo listy sklepów biorących udział w załącznikach do regulaminów - skoro w ogolnodostepnej gazetce jest napisane, że konkurs jest np. w Carrefourze to jako zwykły zjadacz chleba (jakim od niedawna jeszcze byłam), niewytrenowany w konkach nie pomyślałbym, że mój sklep akurat nie bierze w tym udziału.
Ot takie moje przemyślenia... ale jak teraz się w regulaminy wczytywać zacznę to będe wszechwiedząca
Powodzenia życzę i osobiście uważam, że powinni uznawać te paragony. A ten punkt o weryfikacji to mi wygląda jakby ktoś zapomniał go usunąć z regulaminu jakiegoś innego konkursu....
Wyświetl w wątku >>
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja nie wygrałam, ale wiem, że wartość koszyka pierwszego była kosmiczna - ok. 56 zł. A mi z półki wyszło coś koło 38. Więc nie ma co liczyć, trzeba strzelać. Wyświetl w wątku >>
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pan Konrad jest megaieprliwy i odpowiada na wszystkie pytania Podobno mój list gratulacyjny został do mnie wysłany, mam czekać albo dzwonić jak dziś nie dojdzie.
Jeżeli chodzi o oddanie komuś wyjazdu to od strony EURO RSCG nie ma takiej opcji bo wysłali do Nałęczowa imienną listę, więc ewentualnie trzeba będzie pytać tam.
Wyświetl w wątku >>