Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika agamaty

agamaty

#3925216 Napisano: 03.12.2010 01:23:35 w Paragony
czarnygreg napisał(a):

Agamaty, jak w Play masz fona to całkiem prawdopodobne emotka

mam w orange ale co tam, pomarzyć można emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#3925140 Napisano: 03.12.2010 01:06:57 w Paragony
bethan napisał(a):

aleks21 napisał(a):

Nie rozumiem Was!! Po co chcecie sprzedawać paragony? Nie czekacie na rezerwę? Ja nie gram hurtowo, wysyłam góra 3-4 sms na konkurs a czasami i 1 i już trzy razy dostałam nagrodę z rezerwy!!!!!!!!! Nie boicie się że za tydzień to do Was przyjdzie sms z gratulacjami a paragon będzie u ludzi, którzy od Was go kupili za 10 z?

Ponoć Graf wie o poszukiwanych paragonach i będą porównywać z... miejscem zamieszkania.

nawet jeśli porównają to co zrobią? w regulaminie nie napisali, ze trzeba kupic w obrebie 50km od miejsca zamieszkania. Więc to żadn
kadjas123 napisał(a):

agamaty napisał(a):

iaziaz napisał(a):

szukam paragonu intermarche sprzed 9.11 propozycje pw

jakby tak zliczyc poszukujących to z 15 osob rezerwe by dostało...

dwie osoby dostały dziś z leclerca więc może sms gdzieś się plątają po śniegu emotka -

jejku, to moze moj sms gdzies tam zasypany tez dojdzie emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#3925123 Napisano: 03.12.2010 01:01:47 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
zyziak napisał(a):

Jeśli ktoś czeka na dostawe expresów z Tchibo i bonów to jest problem są opóźnienia w wysyłce nagród bo firmy nie chcą przyjmowac paczek ze względu na pogode

emotka czyli niepotrzebnie wypatruję kuriera...
w temacie - list od św. Mikołaja, radość dzieci bezcenna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#3924996 Napisano: 03.12.2010 12:38:30 w Paragony
iaziaz napisał(a):

szukam paragonu intermarche sprzed 9.11 propozycje pw

jakby tak zliczyc poszukujących to z 15 osob rezerwe by dostało... Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#3924797 Napisano: 03.12.2010 11:46:24 w Paragony
kiro napisał(a):

aendrius1 napisał(a):

vanish intermahe potrzebny emotka sprzed 17.11...PW lub GG 1322187

uuu wiecej jest poszukujacych ,no prosze nic tylko grac bez paragonow a noz sie uda a juz zaskoczeniem dla mnie jest ze te same osoby szukaja paragonow emotka

ja tam czekam na rezerwę... czemu niektorzy chcą sprzedać tanio? Toż tam wygrana to 500zł, chyba za doładowanie za 10 nie chcecie sprzedawac?
Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#3923545 Napisano: 02.12.2010 09:27:52 w Inne mniejsze markety
polec napisał(a):

Nich mi Ktoś powie, wygrał Ktoś z LIDLA ten ekspres w końcu ???

jak informowali ???

jest w MDW - czyjaś sąsiadka zgarnęła Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#3923290 Napisano: 02.12.2010 08:25:52 w Inne mniejsze markety
osmiornica napisał(a):

ocho szykuje się nowy konkurs w leclercu z vizirem.
http://www.e-kupo...itle=Biały%20stół
Zgadnijcie kto go zrobi??:) a jaki ciekawy regulamin.
Poinformowanie uczestników, którzy zostali wytypowani jako finaliści konkursu nastąpi telefonicznie lub drogą SMS w terminie do 10 dni od wytypowania finalistów. Następnie z grona finalistów zostaną wytypowani laureaci konkursu.
a do tego już im nipy i inne nie wystarczą, tylko xero dowodów. Ech znowu będą jaja i stres emotka

eee... a Poznań znów pominięty...
Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#3922567 Napisano: 02.12.2010 05:25:51 w Paragony
malenka89 napisał(a):

Mam paragon Wedel Carrefour i Vanish - Leclerc i Intermarche.

z Intermarche już były smsy? Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#3919134 Napisano: 01.12.2010 06:10:50 w Połączenia nieodebrane
dziś przed 17:00 z zastrzeżonego? Ma ktoś pomysł? Tchibo nie, bo z tego numeru nie wysyłałam nic po czwartku. Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#3918048 Napisano: 01.12.2010 01:22:30 w Carrefour konkursy
polec napisał(a):

A to wszystko dzięki Reni i Agamaty, które mi podesłały link do tego konkursu.

Jesteście cudneeeee. pięknie dziękuję emotka emotka

emotka emotka emotka emotka

polec - cieszę się tym bardziej, że z czwartku tysiaczek jest mój emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#3918028 Napisano: 01.12.2010 01:17:43 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
wlasnie dotarła nagroda z konkursu J&J w Tesco. Miała być zabawka i przewijak a jest książka i przewijak... Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#3918001 Napisano: 01.12.2010 01:11:30 w Carrefour konkursy
polec napisał(a):

Dzwoni Tchibo, 1000 zł mój emotka emotka emotka

wielkie gratulacje!!! Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#3917519 Napisano: 01.12.2010 10:55:49 w Inne mniejsze markety
mariwanna napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

lalunia napisał(a):

becia1973 napisał(a):

ashley878 napisał(a):

A powiedzcie mi jak to jest bo wyslalam kody z lidla 20 w sobote tez przyszło mi tylko jedno powtwiedzenie mimo ze zgłoszen wyslalam 3 emotka ...
20 listopada byla sobota wiec myslslam ze zalapie sie na losowanie wtorkowe a dostalam sms w poniedzialek o tresci ... twoje zgloszenie weźmie udział w losowaniu już w następny wtorek emotka wiec jak to jest? a przez stronie w ogole potwierdzenie nie przyszło...

ja też wysyłałałm przez stronę i nic żadnego potwierdzenia nie dostałam emotka

U mnie to samo zadnego potwierdzenia nie ma emotka

i u mnie tez nie...ja slalm przez strone, moja sasiadka smsem i tez nic nie ma... emotka
co oni porobili..polowa zwrotek nie dostala...
co to za konkurs..wrrr

u mnie brak potwierdzenia na tel. przez stronę. ciekawe czy do nich dotarły te zgłoszenia i czy biorą mimo to udział w losowaniu
emotka

ja wysłałam w niedzielę dwa kody przez stronę a dostałam jedno potwierdzenie na telefon... o losowaniu wtorkowym
Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#3916587 Napisano: 30.11.2010 09:42:13 w Paragony
wowczek napisał(a):

monia24 napisał(a):

pang napisał(a):

kristof23 napisał(a):

mam pytanie - czy w tchibo carrefour trzeba miec paragon ze sklepu ktorego adres podalo sie w rozmowie ? emotka jesli tak kto wspomoze paragonem z carrefour biala podlaska

trzeba mieć paragon ze sklepu który się podało,
muszę przyznać że tym razem sprytnie to wymyślili pytając się w rozmowie gdzie się kupowało

ja też to popieram, o wiele ciężej znaleźć taki paragon.

a będzie lista rezerwowa?

dodatkowo poza pytaniami o nr telefonu, adres sklepu i imię i nazwisko pytają jeszcze o datę urodzenia. O liście rezerwowej nic nie piszą w regulaminie. Może się nagród na jeszcze jeden konkurs uzbiera
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#3915002 Napisano: 30.11.2010 03:21:06 w Carrefour konkursy
dzisiaj cisza w tchibo? wczoraj do mnie dzwonili o 16:04. Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#3912935 Napisano: 29.11.2010 10:20:58 w Wkurza mnie...
meeyka napisał(a):

plocia napisał(a):

mam to samo co roku emotka

a ja jestem wkurw... na max'a emotka

mój pies .... pippp..... zmarł ..... uciekł gdzieś dziś na jakiś czas ale wrócił .... ale cały we krwi .... ktoś mu wjeb...... no i wymiotował cały czas i niedawno zdechł emotka emotka emotka emotka emotka

jakbym temu kto to zrobił sama pałą w łeb wjeb..... to by mu wszystkie kręgi wypadły ... czy to trzeba od razu z pałą na psa lecieć, wjeb... mu ..... kurwww jak mnie nosi .....

emotka emotka emotka emotka

ja pier........., co za bydlak to musial zrobic emotka emotka emotka emotka

u moich rodziców jakiś debil psu łapę obciął... pies żyje i daje sobie radę, ale gościa miałam ochotę udusić własnymi rękami. Tylko, że nijak nie da się mu udowodnić.... grrr.. bydlaki Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#3912920 Napisano: 29.11.2010 10:16:16 w TESCO konkursy
goralecka napisał(a):

falus napisał(a):

gocha28 napisał(a):

bazukaa napisał(a):

To co juz wczesniej pisalam,ze nagrody beda podane na stronie Tesco po wplynieciu wszystkich danych, ze firma ma od dwoch lat siedzibe w Warszawie, ze te voucher-y sa na pobyt plus przelot...

aaaa myślałam że może pytałaś o tego konka CLUBCARD

Ja też emotka

Jutro będę probował dodzwonić się. MOże komuś się też uda dodzwonić.

to jak które z Was czegoś się dowie to podzielcie się ta informacją emotka chociaż pewnie powiedzą, że poinformowani zwycięzcy więc może lepiej żyć nadzieja jeszcze kilka dni emotka

Ktoś już pisał w jakimś wątku, że Clubcard informuje wygranych od razu (bodajże minutę po wysłaniu zwycięskiej wiadomości). I że ci co powinni być poinformowani to już wiedzą. Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#3912667 Napisano: 29.11.2010 09:04:22 w Dyskusje o wynikach konkursu
anava napisał(a):

alena napisał(a):

A co sądzicie o zwycięskich zimowych wierszykach ze słowem SAGA. Niektóre z nich to ani wierszyki, ani zimowe.

podaj link do wyników

http://www.herbatasaga.pl/zima
a w wielu są obrzydliwe błędy i w ogóle niektóre to jak z łapanki te hasła.
Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#3912665 Napisano: 29.11.2010 09:02:37 w TESCO konkursy
bazukaa napisał(a):

A co najciekawsze, to firma Media Contakt z siedziba w DG juz od dwoch lat tam nie funkcjonuje, tylko w Warszawie. A ze jest zarejestrowana w DG to taki adres w regulaminie musieli podac.

ale adres do odsyłania paragonów z Turcji podali na Dąbrowę Górniczą, prawda? Czy coś mnie się pomieszało? Wyświetl w wątku >>
0 0

agamaty

#3912183 Napisano: 29.11.2010 07:24:54 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
voucher SPA Nałęczów z konkursu Nestle w Carrefour - kurier Delta City. Wyświetl w wątku >>
0 0