Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja pytam serio.
Gdybym sama miala jakieś wątpliwości to bym walczyła zwłaszcza, że wtedy to ja miałabym szanse na auto, ale ja tutaj nie widzę żadnych uchybień regulaminu.
Publikacja haseł w tym przypadku jest tylko dobrą wolą organizatora, a jeśli wie co go czeka to tego nie zrobi Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli agencja opublikuje hasła ok, fajnie jak wykryjemy plagiaty jeśli są - sama napiszę wtedy reklamację.
Ale zakładanie z góry, że wyniki są nieuczciwe i awanturowanie się z agencją bez podstaw jest śmieszne i tylko nam szkodzi
1Hiacynta1 zgadzam się z Tobą
Magnus trzeba rozkoszować się tym zapachem, to następnym razem zostanie on na dłużej Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rozumiem, że żądanie opublikowania haseł motywujesz tym, że tam na pewno auta trafiły do złodziei ?
Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia? Jassssne w takim razie powinnam chyba dołączyć do tej cenzuraburzy, bo, gdyby faktycznie były plagiaty to mam ogromną szanse na auto ....
A jeśli personalnie odnosisz się do mnie jeśli chodzi o plagiat i ten demot to całym szacunkiem ośmieszasz się
ŻENADA Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli opublikują te hasła to będzie tutaj jedno wielkie szambo, bo zaczną się dociekania, że to hasło podobne do tego, a to do tamtego. Co przy 100 znakach nawet mimowolnie może się zdarzyć.
Sama mogłabym sobie uroić, że jacyś zwycięzcy wrzucili plagiat, czy film/laurkę i może to auto trafi do mnie. Jednak wole żyć z myślą, że wygrana jest uczciwa niż niepotrzebnie nakręcać się niezdrowymi emocjami.
Ja wole, gdy hasła nie są publikowane, bo m.in. nie daję to kolejnej szansy dla plagiatora.
Jeśli opublikują i będą plagiaty sama będe walczyć, jeśli nie wrzucą listy wole skupić się na innych konkursach i szczerze gratulować zwycięzcom. Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moim zdaniem robienie burzy jedynie co to odbiera radość z wygranej zwycięzcom.
Patrząc na liste zwycięzców nie ma się do czego przyczepić, bo to, że powtarza się nr paragonu nie świadczy o tym, że zgłosiła go ta sama osoba. Owszem, gdyby wrzucili hasła pewnie znalazłyby się plagiaty przy takiej ilości nagród, ale regulamin mówi tylko o tym,że wyrażamy zgode na publikacje. Nie ma konkretnego zaznaczenia, że będzie ona opublikowana - chyba, że jestem ślepa to zwracam honor
Jeśli ktoś ma chęci walczyć o listę to róbcie to, ale nie róbcie cenzuraburzy na forum bez powodu wiedząc, że czytają to zwyciezcy aut i mogą to odbierać personalnie. Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
akaska na jakiej podstawie twierdzisz, że ktoś wygrał takimi samymi hasłami? Mógł napisać 2-3 dobre hasła i mieć to szczęście, że wygrał tyle aut Tylko gratulować. Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mogę wam powiedzieć mylicie się
Wszystkie moje wygrane hasła są bardzo blisko siebie, więc bez problemu uwierzę, że ktoś dał radę napisać 2 hasła na miare auta.
Ja po prostu gratuluje tej osobie Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie ma znaczenia czy to duże, czy małe. System przyjmuje i te i te. Tutaj pewnie był pomysłowy nr, lub zrobiona literowka Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może jednak jeszcze nie puścili wszystkich, bo przychodziły w róznych odstępach Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie pierwsza agencja, która dzwoni o tej godzinie Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wystarczy wejść w odpowiedni wątek, a rozwiejecie swoje wątpliwości co do telefonów... Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986