Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przecież rymy w większości haseł w tym konkursie będą się powtarzać i nie jest to żaden plagiat, a raczej słowa/ rymy które wpadają każdemu do głowy.
Gdyby publikowali wszystkie hasła w każdym konkursie to chyba za każdym razem byłby tutaj dym
Co innego jeśli coś jest słowo w słowo zerżnięte Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja potwierdzeń odebrania nie mam na o2 ( w spamie te nie) Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy osoby, które podawały poczte na o2 mają potwierdzenie otrzymania zgłoszenia ? Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ciekawe ile razy już niektórzy przerzucali startery Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam o tyle dobrze, że czy nocka, czy inna zmiana to zawsze zaprowadzi dominika jeśli ten ma na 8 do szkoły i nie muszę małego budzić. No czasem jak ma wolne to marudzi, że chce pospać, ale wtedy mówie, że jak wywoła u siebie laktacje i będzie karmił bartusia, to ja chętnie będę prowadziła Dominika do szkoły
Nooo czasem zaprowadze, jak mam dzień dobroci
Jak ma na późniejszą godzine to lubie go prowadzić i wtedy z Bartusie od razu spacerek szybki zaliczam.
No i u mnie Domiś to mamka mała Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kasiu kiedyś dzieciaki zaczną nam ładnie spać, a wtedy odeśpimy wszystko
Ja ciągle się śmieje, że jak Bartuś będzie wracał z baletów to będę go budziła co godzinę Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Monika ja w samym pokoju nie mam dużo zabawek, od zawsze część zabawek chowam i jak się jedne znudzą to wyjmuje tamte i chowam kolejne. Domisia to co nie bawi się jest na strychu, a że on teraz to w 99% lego, to aż tak dużo miejsca nie zajmuje
Katrin ja mam z tym dobrze (?) Tylko, że po pierwsze ma bardzo dużą rodzine, po drugie też dużo dzieci do obdarowania Ale fakt jest, że po Domisia roczku, (nie robiliśmy w domu) prezenty zwoził szwagier autem na 2 razy I tak jest co święta i inne okazję mase prezentów.
Na wyrost dostał na gwiazdkę farme z little people od chrzestnego, ale dzwonił wcześniej spytać się czy może tak na wyrost kupić i trafił w 10 bo Bartuś szybko zaczął nią się interesowac
U nas raczej nie zdarza się nie trafiony prezent dzięki temu, że zazwyczaj się konsultujemy,tzn nie zawsze mówimy co kto ma kupić, ale staramy się trafiać w aktualne zainteresowania. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeśli chodzi benasi o smily to właśnie Bartusiowi bardzo podobało się autko gadające ostatnio i już siostrze powiedziłam Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wczoraj Bartuś sprawdzał wytrzymałość pchacza fisher price na podwórku i nawet nie nabawił się nowych rys
Benasia nie mogę znaleźć nic z tej firmy smile smaly, zerknij później czy nie pokręciłaś coś jak możesz Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To, że dziecko się krztusi jest naturalne i nawet nie powinno się ingerować wtedy - nie można dopuścić do dławienia, bo to jest niebezpieczne. Pamiętam jak byliśmy u moich rodziców, dałam Barkowi plaster jabłka, a tata mój patrzy i skomentował - ooo niech sobie "pocmoka", a zaraz oczy jak 5 zł i szok, że on gryzie, a przecież nie ma zębów . Później jak ktoś przychodził sam się chwalił, że Bartuś ładnie je
W BLW genialne jest to jak dziecko szybko uczy się wszystkiego, kilka dni temu Bartuś siedział i patrzył jak jemy nożem i widelcem, nagle chciał do męża na kolana, a gdy ten go wział Bartuś zabrał mu nóż i widelec i próbował naśladować nas Czytałam bardzo dużo o Blw, ale nie dowierzałam w to, że dzieci roczne zaczynają już same operować sztućcami (dotychczas Bartuś jadł po prostu rączkami). Wczoraj zamówiłam mu już metalowe sztućce dziecięce - niech będą w pogotowiu .
Z waderem pytałam się, bo robiłam częściowy przegląd autek po Domisiu i stwierdziłam, że niestety 90% nadaje się tylko na wywiezienie na działkę, więc mam już w pogotowie kolejne pomysły na prezent Zauważyłam też fajną lawete na allegro z little tikes, muszę zerknąć na nią jak będę przy jakiś sklepie zabawkowym Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziewczyny jakie polecacie duże auta poza waderem, tzn jakie firmy są dobre, bo ja zatrzymałam się na erze wadera Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Aż muszę spróbować
Ale to jak będę miała większą sokowirówkę, bo do tej co teraz mam muszę kroić wszystko.
Ja w tym roku muszę zrobić soki z malin tak,żeby nie było pestek, bo nie mogę coś przerobić co roku tego co mam. Zrobiłam w słoiczkach takie do herbaty i mamy pełno, zamrożonych też pełno i nie całkiem mi one pasują, teraz pora spróbować sok, może szybciej pójdzie Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Katrin jak długo wytrzymywały Ci takie soczki po pasteryzacji ? i ile je pasteryzowałaś ? My cały czas robimy na bieżąco nigdy nie pomyślałam, żeby takie soki pasteryzować Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie, to jest taki niekapek ale bez ustnika