Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalisto1986

kalisto1986

#5852498 Napisano: 21.04.2014 15:11:46 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

anialistopad napisał(a):

A sama w święta siedzę z małym to mnie wkurza emotka

A ja siedzę z małym w szpitalu, więc pomyśl sobie, że mam gorzej emotka

Ilona coś poważnego ? emotka
Ja dzisiaj też sama z dzieciakami w domu, do tego rozwaliło mnie jakies choróbsko, że ledwo funkcjonuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5852488 Napisano: 21.04.2014 13:11:51 w Konkursowiczki w ciąży
maleńka będzie dobrze zobaczysz emotka U mnie moja starsza siostra, po wielokrotnych dużych komplikacjach też jest w ciąży, a zeby utrzymać tradycje "siostry chodzą w ciąży parami" młodsza też jest emotka Tylko u niej są dosyć duże komplikacje emotka ...

rachel w sobote włączyliśmy z mężem filmy nagrywane jak Dominik był mniej więcej w Bartusia wieku i też było zupełnie inaczej. Pomijając to, że chodził o 4 miesiące szybciej, to mając rok to już mówił i to na prawdę dosyć ładnie. Potrafił naśladować odgłosy zwięrzat jakie tylko wpadły nam do głowy - jednym słowem był zupełnie inny. Bartuś teraz zaczyna chodzić, mówi podstawowe słowa. Za to ładnie zaczął się bawić, potrafi długo skupić się na jednej zabawce, a Domiś to był mały huragan, wszędzie go było pełno.
Nie ma co porównywać dzieci, trzeba stymulować, ale nie przejmować się do puki mieści się wszystko w granicach normy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5852478 Napisano: 21.04.2014 11:36:11 w Konkursowiczki w ciąży
malenka89 napisał(a):

Witajcie emotka
Po niespełna dwóch latach jest mi dane znów wpisać się do tego wątku emotka Oby tym razem skończyło się szczęśliwie, trzymajcie proszę bardzo mocno kciuki emotka

emotka emotka emotka trzymam bardzo, bardzo mocno i gratuluje :*
Który tydzień ?
A wiesz, że kilka dni temu myślałam o Tobie, ale nie chciała się o to pytać emotka

To ja pochwalę się, że Bartuś od Wielkiej Soboty radośnie sobie chodzi emotka Wcześniej robił maks 5 kroczków, a w wielką sobotę, chyba chciał przypodobać się króliczkowi i pięknie przechodzi cały pokój emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5852155 Napisano: 18.04.2014 23:09:20 w Kaufland konkursy
koza.k90 napisał(a):

anus napisał(a):

TQG pocztą słał

nieprawda

na 100 % kurierem, tylko nie kojarze jaka firma

pamiętam za to koszmarnego kuriera

gls ? Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5851957 Napisano: 18.04.2014 15:52:05 w Kaufland konkursy
jarko44 napisał(a):

mundek2004 napisał(a):

I po co było się tak wytrząsać? TQG jest emotka

Potwierdzę, jak dotrą bony do domu emotka Coś mi się nie chce wierzyć, ze porzucili swoja krucjatę przeciwko konkursowiczom i te sms-y w każdym wypadku oznaczają bony. Oby emotka

regulamin wyraźnie mówi, że potencjalnym jest się do czasu odesłania wymaganych danych, więc nie mogli informować też rezerwy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5851537 Napisano: 17.04.2014 16:01:07 w Kaufland konkursy
ivanotta napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Narzekaliśmy na 4frame to teraz mamy za swoje,czekać cierpliwie i nie marudzić emotka Musimy teraz odpokutować i czekać na zmiłowanie naszej ukochanej agencji która jest już lepsza od MC. przebili ich musimy stworzyć nowy wątek dla TQG

oj ja nigdy na nich złego słowa nie powiedziałam emotka

w czym jest lepsza od MC poza potencjalnymi ?
Listy zwycięzców zawsze jasne, nagrody wydane, baaa hasła czytane, a nie losowane i do tego wysyłane w dosyć szybki tempie - noo na serio agencja straszna

Owszem te dowody to mała masakra, a do tego potencjalni, ale już wiadomo, że teraz nie ma puszczanej rezerwy, więc o co chodzi.
Cierpliwości, niech sobie spokojnie czytają, mają jeszcze 2 dni Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5851061 Napisano: 16.04.2014 12:27:59 w Wkurza mnie...
koza.k90 napisał(a):

mia napisał(a):

isiulka napisał(a):

A mnie doprowadza do szału, jak ktoś dzwoni z zastrzeżonego. Dla mnie z takich numerów dzownią tylko kombinatorzy (czyt. handel majtkami, banki i inne callcenter). Znam dużo ludzi co dla zasady nie odbiera takich numerów, a uczciwy organizator nie musi się kryć z numerem.

O, to to! emotka
Nienawidzę telefonów z zastrzeżonych. Ani nie wiadomo czego się spodziewać, ani na to kurna oddzwonić. emotka

bo agencje naiwnie myślą, że człowiek w necie lub od znajomych nie znajdzie ich numeru emotka

Agencje tak niestety zabezpieczają się. Ile razy jak jakaś dzwoniła z normalnego nr to niecierpliwi zamiast czekać to dzwonili pytać się czy są na liście ? emotka
Ja już zauważyłam, że dużo z tego co teraz agencje robią to odpowiedź na zachowania konkursowiczów i nigdy nie będzie lepiej jak nie weźmiemy pod uwagę tego, że po drugiej tronie też jest człowiek Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5850654 Napisano: 15.04.2014 16:25:42 w Intermarche
Cy woseba informowała juz z weekendu ? Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5850486 Napisano: 15.04.2014 12:52:23 w Kaufland konkursy
mahuska napisał(a):

jacy porządni ...czytają nasze wiosenne radości... byle posyłali więcej niż 5 miast na dzien...

oni zazwyczaj czytali, tylko później mieli lekie zaćmienie.
Wole czekać kilka dni dłużej na wyniki, niż czytać wygrane hasła totalnie nie na temat (4frame) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5849196 Napisano: 11.04.2014 23:27:53 w Inne mniejsze markety
sylwika76 napisał(a):

czy do konkursu Timotei w Dayli można kupić np. 2 szampony?

można nawet 1 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5848977 Napisano: 11.04.2014 16:05:05 w Kaufland konkursy
assal napisał(a):

Agencję też się zmienia, jak w kółko wygrywali ci sami.
A tak teraz było.
Co miesiąc, w niektórych sklepach, te same osoby.
Jest teraz zmiana - 1 nagroda już na adres emotka

a myślisz, że to coś się zmieniło od czasu tqg ?
Od zawsze w tych samych sklepach w 90 % przypadków wygrywają te same osoby - czasem zdarzy się "wypadek" przy pracy emotka

18 miesięcy minęło i zrobili następny przetarg, równie dobrze 4frame mogło zrezygnować, bo wyraźnie sobie nie radzili emotka Jak kiedyś to była moja ulubiona agencja, tak szybko spadli na psy i olali czytanie w kauflandzie i terminy z regulaminu Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5848972 Napisano: 11.04.2014 16:01:32 w Kaufland konkursy
edzia21 napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

Ja proponuję teraz masowe telefony do... 4Frame z peanami pochwalnymi, jak to można było dobrze zrobić. Nawet jak dzwonili, to źle nie było...

ale ja nie wiem do tej pory co się stało, że Kaufek zdecydował się na co całe T coś tam... byli tańsi, czy 4 frame zawiodło? emotka

zapewne tqg wygrało przetarg.
Ale tak na prawdę przecież nie wiemy czy faktycznie będzie gorzej, a juz słanie pieśni pochwalnych do 4frame, które to ostatnio zawalało kaufland jak się dało nie rozumiem.
Na razie wiemy, że jest awaria dlatego przerwali słanie smsów. Jeśli tqg nie będzie świrowało z dowodamito moim zdaniem nie będzie źle - potencjalnych już wytłumaczyli w regulaminie. Zwłaszcza, że ich plusem było dosyć szybkie wysyłanie nagród - w przeciwieństwie do 4frame Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5848877 Napisano: 11.04.2014 13:25:26 w Kaufland konkursy
były już :
03-118
03-780
04-549
05-091

Jak ktoś o jeszcze jakiś wie dopisujcie Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5848848 Napisano: 11.04.2014 13:00:38 w Kaufland konkursy
oj już nie marudźcie, niech ślą powoli, byle nie świrowali później emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5848148 Napisano: 10.04.2014 07:36:54 w Konkursowiczki w ciąży
lilithb no właśnie zobaczy co napisała alice, a co Ty wkleiłaś ... jej córka ma rok i siedem miesięcy i buduje podstawowe słowa typu mama, tata, gdyby tego nie budowała to co innego.
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5847917 Napisano: 09.04.2014 17:34:58 w Hochland
anialistopad napisał(a):

kalisto,a co w tym dziwnego? Ostatni konkurs na drugi dzien rozwiazali

to dziwnego, że mają jeszcze duuużo czasu i gnębienie agencji dzień po zakończeniu konkursu jest co najmniej śmieszne emotka Nie wiem jak Ty, ale ja bym się wstydziła czegoś takiego.

Kurde ludzie ogarnijcie się właśnie dlatego agencje zaczeły losować, bo zrobia to raz dwa i będą mieli z głowy ciągłe telefony emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5847892 Napisano: 09.04.2014 16:56:17 w Hochland
anialistopad napisał(a):

kto dzwoni i pyta?

dzień po zakończeniu konkursu ? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5847875 Napisano: 09.04.2014 16:20:44 w Hochland
cc_investigator napisał(a):

Ja też mam wrażenie, że z okazji słów "że za szybko", teraz będziemy czekali trochę dłużej emotka

a ten kaufland to wołałam w wykonaniu 4frame...

narzekać będziemy po wynikach emotka teraz niech puszczą smsy. Chociaż jeśli chodzi o wybór haseł tqg kiedyś przykładał się (kiedyś, kiedyś) to z resztą było gorzej emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5847869 Napisano: 09.04.2014 16:13:53 w Hochland
mahuska napisał(a):

asante napisał(a):

mahuska napisał(a):

poślą , nie poślą, poślą , nie poślą, nie wiem czy iść na drzemke:D

Iść na drzemkę z telefonami, będziesz miała miła pobudkę emotka

słałam maile... ale może zapipczeć np. odido emotka albo zmywareczka emotka

zamiast iść spać poodprawiaj modły niech coś zapipczy np kaufland emotka
Hochland próbuje tym razem trzymać pozory, że czytają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5847679 Napisano: 09.04.2014 12:15:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kadjas kochana Ty się nie denerwuj, nie mają prawa odebrać Ci nagrody. W regulaminie jest dokładny zapis co jest wymagane od osoby kierującej bolidem i znajomość języka nie jest tam ujęta. Każdy sąd przyzna wam rację.

Na początek jeśli nie masz odmowy zrealizowania nagrody napisz do nich oficjalne pismo z żądaniem natychmiastowego wydania nagrody - niech odmówią Ci na piśmie, nie przez telefon.
Już teraz możesz iść do rzeczniczki z regulaminem i przygotować sobie wszystkie dokumenty do walki (chociaż myśle, że samo pismo może już ich ruszyć). Dodatkowo ja bym zaczeła nagłaśniać sprawę, zobaczysz jak szybciutko zaczną reagować emotka

Koper i tu prawo wcale nie jest takie jednoznaczne, bo internet można uznać jako prase. Prawo powstawało, gdy internet nie był na tyle rozwinięty dlatego brak jego w zapisie, ale wystarczy przeczytać :

Art. 7 ust. 2 PrPras:

W rozumieniu ustawy:
1) prasa oznacza publikacje periodyczne, które nie tworzą zamkniętej, jednorodnej całości, ukazujące się nie rzadziej niż raz do roku, opatrzone stałym tytułem albo nazwą, numerem bieżącym i datą, a w szczególności: dzienniki i czasopisma, serwisy agencyjne, stałe przekazy teleksowe, biuletyny, programy radiowe i telewizyjne oraz kroniki filmowe; prasą są także wszelkie istniejące i powstające w wyniku postępu technicznego środki masowego przekazywania, w tym także rozgłośnie oraz tele- i radiowęzły zakładowe, upowszechniające publikacje periodyczne za pomocą druku, wizji, fonii lub innej techniki rozpowszechniania; prasa obejmuje również zespoły ludzi i poszczególne osoby zajmujące się działalnością dziennikarską (...).

I choćby na tej podstawie uważam jak dużo osób, że wygrane są zwolnione z podatku do tej podanej granicznej kwoty Wyświetl w wątku >>
0 0