Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalisto1986

kalisto1986

#5862482 Napisano: 15.05.2014 14:24:38 w Konkursowiczki w ciąży
rachel napisał(a):

kalisto1986 fajnie macie emotka ) ja już nie moge się doczekać miny Dominiśki:) ale pewnei musze się wstrzymać do poniedziałku:)
my kask mamy z tego konka z zeszłego roku fakt jest niebieskoe zielony a rower czerwony ale na pcozatek starczy

Rower mą kupił biało zielony. Te kaski też mamy i jeszcze bmw z kindera, ale one za duże są.
Muszę mieć dla młodego około 50 cm - zwłaszcza, że rowerek wywrotny i już zaliczył w domu kilka wywrotek. Ale to kupie mu chyba dopiero na dzień dziecka, chyba, że dorwe używany Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5862464 Napisano: 15.05.2014 13:55:51 w Konkursowiczki w ciąży
Mąż przyniósł rowerek, Bartuś jak zobaczył go w kartonie zapiszczał, krzyknął bruuum i jak tylko wyjeliśmy wsiadł i pojechał emotka Myślałam, że dłużej mu to zajmie.
To teraz muszę mu kupić tylko jakiś kask, bo mamy tylko dla starszych dzieci Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5862455 Napisano: 15.05.2014 13:37:20 w Konkursowiczki w ciąży
monika1985monik napisał(a):

kalisto1986 widziałam ten rowerek u nas w biedronce i jest bardzo fajny emotka

Teraz też będzie w lidlu po 111 zł biegówka.

to dobrze emotka Bo ja na żywo nie widziałam go jeszcze.

W lidlu widze w ogóle znowu na dzień dziecka fajne rzeczy będą. Lego też w miare dobra cena. Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5862444 Napisano: 15.05.2014 13:07:42 w Konkursowiczki w ciąży
katrin tu jest pokazany on dokładnie http://www.youtub.../watch?v=HU5z08SwYXU

a co do ceny, to w biedronce je rzucili tzn mam nadzieje, że jeszcze jest, bo mąż wczoraj mi o nim powiedział.
Dobra postanowione, mąż właśnie pojechał zobaczyć czy są. I tak mieliśmy coś teraz kupić Bartusiowi od chrzestnego na roczek, bo dał kase, żebym sama coś wybrała,a nie chciałam zabawek. Miała być zjeżdżalnia na działkę, ale odpuściłam, bo jest tam taka duża i Bartuś zjeżdża z Domisiem razem Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5862427 Napisano: 15.05.2014 12:45:10 w Konkursowiczki w ciąży
katrin No właśnie ten Chillafish Bunzi ma świetne opinie. A do tego można go zamienić na normaną biegówkę, tak że ten większy myśle, że będzie można kupić dopiero na 3 urodziny.
Na youtubie widziałam, że jeżdżą na nim już 10 miesięczne maluchy. Czytałam też, że puki ma rozstaw szeroki i niektórym dzieciom to przeszkadza.
Bardziej myślę, czy kupować mu teraz cy odpuścić i dopiero w przyszłym roku Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5862410 Napisano: 15.05.2014 12:12:15 w Konkursowiczki w ciąży
o widze, że biegówki na tapecie emotka
Ja zastanawiam się właśnie czy kupić Bartusiowi biegówkę tą na jego wiek, dokładnie to Chillafish Bunzi, akurat jest w dobrej cenie w biedronce.
Miała któraś coś tego typu ? Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5862135 Napisano: 14.05.2014 16:38:57 w Kaufland konkursy
bethan napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

W ostatnim czasie totalnie olali konkurs, wylosowali i po krzyku.
Tqg przynajmniej czyta, co do reszty to jest nie lepsze od 4frame.

Rachunek prawdopodobieństwa nawet dowodzi, że niemożliwe jest być wylosowanym po kilka czy kilkanaście razy i to co konkurs emotka Często 100% na jeden sklep.
Nie przesadzajmy.

a jak wytłumaczysz wygrane hasłami totalnie nie na temat ?
To nie jest tylko moja opinia ...

mahuska tak samo uważam, czy to było 4frame, czy tqg taki sam poziom organizacji, więc nie ma co wybielać ani jednych, ani drugich.
Byłabym za 4 frame, ale tym sprzed kilku lat ...
A teraz mają takie same wpady jak i inne agencje Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5862126 Napisano: 14.05.2014 16:27:20 w Kaufland konkursy
abodak napisał(a):

bethan napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

Nie 4 frame nie zadzwoniłoby, bo u nich też miałam taką sytuacje i też bon przepadł

Ależ dzwonili, zapewniam Cię, że dzwonili.

jak pomylilam kiedys numer dostalam od frame meila,podalam wlasciwy i bon doszedl-teraz tez czekam na bony i jak widze niezle sie bawi tgq emotka

mam nawet zapisane meile jakie z nimi wtedy wymieniałam, nie uznali i koniec.
Baaa mojej siostrze nie przysłali 2 bonów twierdząc, że nie wygrała - a ona mugol, wiec nie kłóciła się i po czasie mi o tym powiedziała. Zresztą identyczna sytuacja była tutaj na forum, ale osoba wykłóciła się z nimi i w końcu jednak uznali, że wygrała ta osoba ... Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5862121 Napisano: 14.05.2014 16:21:59 w Kaufland konkursy
bethan napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

Nie 4 frame nie zadzwoniłoby, bo u nich też miałam taką sytuacje i też bon przepadł

Ależ dzwonili, zapewniam Cię, że dzwonili.

Nie zawsze, bo miałam taką sytuacje i to na telefonie, który był zawsze włączony emotka 4frame też miało swoje humory i było ok jak im się chciało.
Spójrzmy prawdzie w oczy 4frame było fajne z 2-3 lata temu, kiedy czytali hasła i przykładali się do organizacji. W ostatnim czasie totalnie olali konkurs, wylosowali i po krzyku.
Tqg przynajmniej czyta, co do reszty to jest nie lepsze od 4frame. Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5862116 Napisano: 14.05.2014 16:18:46 w Kaufland konkursy
isiulka napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

Ja bym chętnie zrobiła dym, ale ...
trzeba wziąć pod uwagę, że nie raz wygraliśmy w danej "sprzeczce", a i tak straciliśmy, bo skończyli z danymi konkursami.
I to jest to co mnie baaardzo powstrzymuje, bo jakby nie było na chwile obecną to jest najlepszy konkurs emotka

Ja tam TQG lubię emotka bo nie miałam NIGDY żadnego problemu z potencjalnymi , dowodami itp. bo wtedy też bym grzmiała emotka
Kasia Ty próbowałaś do nich zgłaszać tę literówkę w nr? Ja zrobiłam "lepszy" numer ale zadzwoniłam wyjaśniłam, musiałam napisać tylko maila i bon mam już w domu.

Isia to dzisiaj wyszło, nawet sprawdzając meila nie widziałam tego emotka Zadzwoniłam dzisiaj dowiedzieć się co z bonem i babka powiedziała, że pomyliłam nr w meilu i, że bon przepadł emotka Chyba, że rezerwa nie odeśle paragonu, to wtedy wróci do mojego przypadku - czyli dupka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5862114 Napisano: 14.05.2014 16:17:12 w Kaufland konkursy
koza.k90 napisał(a):

kalisto1986, wracając do twojej literówki

4 Frame zadzwoniłoby z przypomnieniem, że nie mają Twoich danych i paragonu i sprawa by się wyjaśniła

w TQG jak widzę nic się nie da zrobić

Nie 4 frame nie zadzwoniłoby, bo u nich też miałam taką sytuacje i też bon przepadł emotka
Ja na prawdę w ostatnim czasie jestem strasznie zakręcona emotka
Ale kurde przecież wystarczy tylko sprawdzić paragon, od razu by wiedzieli, że to błąd w nr emotka

Jeszcze gdyby wysłali o czasie te bony ehhh Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5862106 Napisano: 14.05.2014 16:11:31 w Kaufland konkursy
Ja bym chętnie zrobiła dym, ale ...
trzeba wziąć pod uwagę, że nie raz wygraliśmy w danej "sprzeczce", a i tak straciliśmy, bo skończyli z danymi konkursami.
I to jest to co mnie baaardzo powstrzymuje, bo jakby nie było na chwile obecną to jest najlepszy konkurs emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5861979 Napisano: 14.05.2014 13:45:51 w Kaufland konkursy
malenka89 napisał(a):

pinki napisał(a):

Mysle ze jak poruszymy temat na fb kauflanda co z bonami to szybciej im wysla,co myslicie?

też o tym myślałam... następnym razem ja wyślę im paragon tydzień później skoro regulamin jest nic nie warty emotka

Mi już nie chce się kłócić, bo odesłałam wszystko prawidłowo, tylko rąbnełam się z nr tzn literówka była - wystarczyłoby, gdyby sprawdzili tylko paragon, a wiedzieliby kogo to, no, ale tutaj potrzeba odrobine dobrej woli ... no, ale jak oni łamią regulamin to jest wszystko ok, w końcu to nie ich wina emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5861873 Napisano: 14.05.2014 11:27:25 w Kaufland konkursy
koza.k90 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

Część bonów nie zostało jeszcze wysłanych ponieważ kaufland nie dostarczył im wszystkich i nie mają ich w ręku, żeby wysłać emotka

A,żeby było wesoło, ja zawsze muszę coś pokręcić no i tym razem zrobiłam literówkę w nr paragonu przez co bon prawdopodobnie pójdzie się ....

w nr paragonu czy kodu sklepu emotka

bo podawało sie to drugie

aj widzisz jaka ja zakręcona emotka w nr telefonu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5861852 Napisano: 14.05.2014 11:08:55 w Kaufland konkursy
Część bonów nie zostało jeszcze wysłanych ponieważ kaufland nie dostarczył im wszystkich i nie mają ich w ręku, żeby wysłać emotka

A,żeby było wesoło, ja zawsze muszę coś pokręcić no i tym razem zrobiłam literówkę w nr paragonu przez co bon prawdopodobnie pójdzie się .... Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5861827 Napisano: 14.05.2014 10:44:14 w Kaufland konkursy
cholera jasna tak ich broniłam i mam emotka Dzwoniłam do mojego kuriera i na pewno nie wysłali bonów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5861743 Napisano: 14.05.2014 00:51:38 w Konkursowiczki w ciąży
dolly napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

(...) A był to świetny specjalista (płeć Bartusia określił najpierw po mózgu, później tylko się upewniał), wiec wierze mu

buahah Kalisto, mozg mężczyzny rozni się od kobiety to fakt, ale żeby az tak, by okreslic plec dziecka???

no podobno tak, serio. Serio kopara mi opadła jak przed usg spytal się czy znamy płeć, powiedziałam, że tak, ale nie powiem emotka To zaczął badanie od główki i stwierdził, że po mózgu widzi chłopca, ale zaraz zejdziemy niżej to potwierdzi. I jak już "zszedł" niżej to musiał brzuchem poruszać, żeby Bartuś pokazał co tam ma - więc nawet nie wchodzi gre to, że wcześniej podejrzał.

Matkooo jak ja to napisałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5861737 Napisano: 14.05.2014 00:27:28 w Konkursowiczki w ciąży
dolly napisał(a):

To moze ja sprobuje doprecyzowac:
te badania, ktore pokazalas malenka to sa tzw. usg genetyczne- tak jak w ramce wykonuje sie je w tych tygodniach i to sa te badania 3D/4D ktore wykonywala tez Benasia, ale :
standardowo wykonuje sie 3-4badania usg w czasie ciazy- wlasnie w tych tygodniach, ktore zostaly wytluszczone w badaniach genetycznych. Dodatkowo w 1 badaniu tym miedzy 11-13tyg mozna pobrac krew i zrobic test pappa, ktory ma na celu wykazanie, jakie jest ryzyko wystapienia wad genetycznych.
Ja osobiscie zrobilam dodatkowo tylko usg w ok 7tyg by potwierdzic ciaze i pod dam koniec ok 40tydz, te 3 wszystkie w 3/4d wlasnie.
Ja bym zrobila malenka, ale bez krwi

na nfz w 11-13 tygodniu robią te same pomiary .
Mi tłumaczył usg 3d/4d lekarz u którego robiłam go. Powiedział,że tak na prawde 3d/4d jest dla rodziców, bo i tak wszystkie pomiary robi się na 2d,a a później przełącza się na 3d/4d żeby popatrzeć.
Jeśli chodzi o pomiary 2d jest dokładniejsze, jeśli o podglądanie to te drugie. A był to świetny specjalista (płeć Bartusia określił najpierw po mózgu, później tylko się upewniał), wiec wierze mu Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5861530 Napisano: 13.05.2014 19:05:27 w Konkursowiczki w ciąży
Ale czy nie jest tak, że w większości przypadków zespół downa wykrywa zwykłe usg ? To chodzi o badanie faldu karkowego i gdy coś lekarza zaniepokoi wtedy kieruje na dokładniejsze ?

Ja nie robiłam dodatkowego tzn tego co Ty Aga piszesz, za to robiłam jak benasia 3d/4d po 20 tyg i to baaardzo polecam Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5861306 Napisano: 13.05.2014 13:56:53 w Biedronka
Pytanie do tych co dostali już aparaty - kiedy odsyłaliście dane ? Wyświetl w wątku >>
0 0