Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rower mą kupił biało zielony. Te kaski też mamy i jeszcze bmw z kindera, ale one za duże są.
Muszę mieć dla młodego około 50 cm - zwłaszcza, że rowerek wywrotny i już zaliczył w domu kilka wywrotek. Ale to kupie mu chyba dopiero na dzień dziecka, chyba, że dorwe używany Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To teraz muszę mu kupić tylko jakiś kask, bo mamy tylko dla starszych dzieci Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to dobrze Bo ja na żywo nie widziałam go jeszcze.
W lidlu widze w ogóle znowu na dzień dziecka fajne rzeczy będą. Lego też w miare dobra cena. Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a co do ceny, to w biedronce je rzucili tzn mam nadzieje, że jeszcze jest, bo mąż wczoraj mi o nim powiedział.
Dobra postanowione, mąż właśnie pojechał zobaczyć czy są. I tak mieliśmy coś teraz kupić Bartusiowi od chrzestnego na roczek, bo dał kase, żebym sama coś wybrała,a nie chciałam zabawek. Miała być zjeżdżalnia na działkę, ale odpuściłam, bo jest tam taka duża i Bartuś zjeżdża z Domisiem razem Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na youtubie widziałam, że jeżdżą na nim już 10 miesięczne maluchy. Czytałam też, że puki ma rozstaw szeroki i niektórym dzieciom to przeszkadza.
Bardziej myślę, czy kupować mu teraz cy odpuścić i dopiero w przyszłym roku Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja zastanawiam się właśnie czy kupić Bartusiowi biegówkę tą na jego wiek, dokładnie to Chillafish Bunzi, akurat jest w dobrej cenie w biedronce.
Miała któraś coś tego typu ? Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To nie jest tylko moja opinia ...
mahuska tak samo uważam, czy to było 4frame, czy tqg taki sam poziom organizacji, więc nie ma co wybielać ani jednych, ani drugich.
Byłabym za 4 frame, ale tym sprzed kilku lat ...
A teraz mają takie same wpady jak i inne agencje Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Baaa mojej siostrze nie przysłali 2 bonów twierdząc, że nie wygrała - a ona mugol, wiec nie kłóciła się i po czasie mi o tym powiedziała. Zresztą identyczna sytuacja była tutaj na forum, ale osoba wykłóciła się z nimi i w końcu jednak uznali, że wygrała ta osoba ... Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Spójrzmy prawdzie w oczy 4frame było fajne z 2-3 lata temu, kiedy czytali hasła i przykładali się do organizacji. W ostatnim czasie totalnie olali konkurs, wylosowali i po krzyku.
Tqg przynajmniej czyta, co do reszty to jest nie lepsze od 4frame. Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie 4 frame nie zadzwoniłoby, bo u nich też miałam taką sytuacje i też bon przepadł
Ja na prawdę w ostatnim czasie jestem strasznie zakręcona
Ale kurde przecież wystarczy tylko sprawdzić paragon, od razu by wiedzieli, że to błąd w nr
Jeszcze gdyby wysłali o czasie te bony ehhh Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
trzeba wziąć pod uwagę, że nie raz wygraliśmy w danej "sprzeczce", a i tak straciliśmy, bo skończyli z danymi konkursami.
I to jest to co mnie baaardzo powstrzymuje, bo jakby nie było na chwile obecną to jest najlepszy konkurs Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A,żeby było wesoło, ja zawsze muszę coś pokręcić no i tym razem zrobiłam literówkę w nr paragonu przez co bon prawdopodobnie pójdzie się .... Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no podobno tak, serio. Serio kopara mi opadła jak przed usg spytal się czy znamy płeć, powiedziałam, że tak, ale nie powiem To zaczął badanie od główki i stwierdził, że po mózgu widzi chłopca, ale zaraz zejdziemy niżej to potwierdzi. I jak już "zszedł" niżej to musiał brzuchem poruszać, żeby Bartuś pokazał co tam ma - więc nawet nie wchodzi gre to, że wcześniej podejrzał.
Matkooo jak ja to napisałam Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na nfz w 11-13 tygodniu robią te same pomiary .
Mi tłumaczył usg 3d/4d lekarz u którego robiłam go. Powiedział,że tak na prawde 3d/4d jest dla rodziców, bo i tak wszystkie pomiary robi się na 2d,a a później przełącza się na 3d/4d żeby popatrzeć.
Jeśli chodzi o pomiary 2d jest dokładniejsze, jeśli o podglądanie to te drugie. A był to świetny specjalista (płeć Bartusia określił najpierw po mózgu, później tylko się upewniał), wiec wierze mu Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja nie robiłam dodatkowego tzn tego co Ty Aga piszesz, za to robiłam jak benasia 3d/4d po 20 tyg i to baaardzo polecam Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane