Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Po 1.
Ja nie napisałam cb656 ochhh błagam Cię zagłosuj na to zdjecie mój Ty forumowy kolego. Wręcz nie zwróciłam się o to do nikogo tutaj personalnie. Spytałam ogółu, czy ktoś pomoże, wiec kto chce to robi, kto nie to jest jego wola.
Po 2.
Znając to jaki jesteś i jak uwielbiasz wnikać w szczegóły, można by się spodziewać, że zanim wyrazisz swoje zdanie odnośnie głosowania na zdjęcie "bez polotu", to również przeczytasz zasady konkursu, oraz to co jest w nim oceniane i jakie są zasady wygranej. Jednak skoro tego nie zrobiłeś, to wyręcze Cię i napisze. Tutaj nie wygrywa zdjecie, które jest najpiękniejsze, ani takie, które ma najlepszy pomysł. Tutaj nie chodzi o ocenę jakości zdjęcia, a wręcz tylko i wyłącznie o zebranie jak najwiecej głosów, czego organizator nie ukrywa i wręcz to zaznacza. Nawet poszedł organizator o krok dalej, tutaj wcale nie wygrywa zdjęcie, a jedynie największa ilość głosów, daje szansę na pójście do kolejnego etapu. Jak można by się spodziewac, po konkursowiczu z takim stażem i po osobie, która uwielbia podkreślać swoje "ja", zapewne wiesz w jakim celu organizator ustalił takie zasady.
Po 3.
Zupełnie nic mnie nie boli, ja osobiście nie potrzebuje nikogo pomocy, żeby wygrywać w konkursach, za to ta osoba tak, wiec dodając ten post, sama jej pomagam.
Po 4.
Żenujące i banalne jest Twoje wieczne narzekanie i szukanie dziury w całym, ale jak dla mnie możesz wylewać tutaj swoje żale. Wysłucham/poczytam Cię bardzo chętnie, być może podreperujesz sobie tym swoje ego i w życiu realnym będzie Ci lżej Pisz "kochany" śmiało, podbijanie wątku w tym przypadku jest jak najbardziej wskazane Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To nie jest moje zgłoszenie, a mojej kuzynki, która jest dla mnie jak siostra. Dostała juz od życia takiego kopa, że teraz należy jej się slub jak z bajki. Ja to zgłoszenie traktuje nawet z większym zaangażowaniemieście, niż byłoby moje.
Będę was męczyć od jutra na pw, aż będziecie mieć mnie dosyć Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dlatego jak będę wiedziała kogo mogę męczyć, to chętnie będę to robiła pw.
Dziękuję wszystkim Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nikogo nie zmuszam do głosowania, a zdjęcie może i bez polotu, ale za to z piękną historia, ktora dla tej pary wiele znaczy. Tak więc jeśli uda im się wygrać, to chcieli to zrobić dokładnie tym zdjęciem. Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teraz zobaczyłam, że nie z jednego kompa, a z jednego konta na fb można głosować raz dziennie.
Jakby miał ktoś ochotę pomoc codziennie, to, żeby tutaj nie spamowac, niech kliknie łapkę w górę, a będę przypominać na pw <3 Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ludziska, groźbą, przekupstwem i błaganiem namowilam bardzo bliska mi osobę do udziału w konkursie o wesele. Żeby miała na to szansę musi być w pierwszej 10 wśród osób z największą ilością głosów. Trochę już późno, ale liczę, ze uda się ich dogonić. Głosować z jednego kompa można raz dziennie. Pomożecie?
http://welcometab.../3207/work_id/594955 Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na forum również obowiązują zasady ustalone przez administratorów, jeśli nie podobają Ci się one, zawsze możesz kliknąć magiczny przycisk "usuń konto" i sprawdzić jakie jest konkursowe życie bez wspomnianego forum. Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pd single pack 22573 - pojedyncze Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niewłaściwe czyli jakie? Tam raczej wszystko brało udział + przecież wysyłało się paragon w zgłoszeniu Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986