Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalisto1986

kalisto1986

#5895305 Napisano: 28.07.2014 13:39:51 w Biedronka
Ma ktoś może zapisany regulamin + oświadczenie smolarowego konka z piłkami i kosmetykami ?
Byłabym wdzięczna za podesłanie, bo nie otwierają mi się Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5895198 Napisano: 28.07.2014 10:05:12 w Kaufland konkursy
mahuska napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

mahuska napisał(a):

Ktoś jeszcze czeka na bony z rezerwy??

tak,ja

masakra, a miałaś potwierdzenie odczytania wiadomości?

Nie, ale na bonach nie z rezerwy też nie miałam, a są.
Pisałam do nich, no ale oczywiście olewka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5895193 Napisano: 28.07.2014 09:57:22 w Kaufland konkursy
mahuska napisał(a):

Ktoś jeszcze czeka na bony z rezerwy??

tak,ja Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5894973 Napisano: 27.07.2014 13:13:37 w SZUKAM....
79magda napisał(a):

Szukam sposobu, jak przedłużyć ważność konta w Plusie. Po wpisaniu tego kodu: *136*11*04# mam info, że usługa nie może zostać zrealizowana czy coś w tym stylu emotka

masz na koncie kwotę na pokrycie aktywacji usługi ? Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5894950 Napisano: 27.07.2014 11:44:53 w SZUKAM....
kalisto1986 napisał(a):

Szukam kogoś kto będzie doładowywał sobie startery play, mąż kupił mi przez przypadek pełno doładowań tej siecie, a ja potrzebuje głównie orange. Może chce się ktoś wymienić ? emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5894845 Napisano: 26.07.2014 20:34:38 w SZUKAM....
Szukam kogoś kto będzie doładowywał sobie startery play, mąż kupił mi przez przypadek pełno doładowań tej siecie, a ja potrzebuje głównie orange. Może chce się ktoś wymienić ? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5894554 Napisano: 25.07.2014 18:07:08 w Paragony
kupie paragon z bic lub zamienie wygrany roczny zestaw na paragon lub doładowanie.
Proszę o konkretne propozycje Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5894476 Napisano: 25.07.2014 16:44:21 w Kaufland konkursy
tereniagno jak masz niższą kwote do zapłaty niż wartość bonu to im nawet na kasie pokazuje się ile do wydania emotka

U mnie też bon normalny, z rezerwy cisza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5894205 Napisano: 25.07.2014 10:44:50 w Wkurza mnie...
aerdna napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

Wkurza mnie, że albo mąż,albo syn namieszali mi coś w telefonie (obaj ostatnio mieli go w swoich łapkach) i mimo wyłączenia czego się dało ciągle znika mi kasa z konta emotka 3 doładowania, a miałam go nawet nie kilka godzin emotka

A używali do czegoś Twojego numeru tel ?

Mój mądry wpisał swój numer pod jakimś filmikiem na FB, żeby go odblokować. Wszyscy widzieli filmik, to On też musi! A przecież mówiłam mu, że to oszustwo... emotka Od tamtej pory po każdym doładowaniu przychodził sms za 2,46 zł ze otrzymałeś ileś tam, czegoś tam... i tak do 5 sms na dzień emotka Dopiero po 3 komendzie udało mi się to zablokować.

nie oni nie używają mojego telefonu normalnie, ale miałam jakiegoś wirusa i mąż mi go usuwał i musiał coś włącyć emotka A syn grał tylko Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5894182 Napisano: 25.07.2014 10:16:00 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

22 lipca kupiłam w Big star jeansy przy okazji konkursu emotka Dziś chciałam je włożyć,patrzę,a tu nieodpięty chip zabezpieczający z tyłu spodni na pupie emotka A nic nie pikało na bramce w reklamówce jak opuszczałam sklep emotka Będę musiała tam dziś po pracy podjechać,ech.Na szczęście mam jeszcze paragon i metkę z ceną emotka

Zaczęłam szukać przez google, jak to ściągnąć (ludzie mają sposoby - poczytaj), a tam jakiś koleś z nieodpiętym klipsem na pupie wybrał się do centrum handlowego emotka

hi,hi,hi, koleżanka w pracy mówiła,że mogą mi to odpiąć w pierwszym lepszym sklepie, w którym używa się zabezpieczeń.Wolę przy tym nie majstrować sama, bo jeszcze sobie dziurę zrobię emotka

mi kiedyś zostawili w spodniach z cropp town - jedno dobre trzaśnięcie młotkiem i po klipsie emotka

Wkurza mnie, że albo mąż,albo syn namieszali mi coś w telefonie (obaj ostatnio mieli go w swoich łapkach) i mimo wyłączenia czego się dało ciągle znika mi kasa z konta emotka 3 doładowania, a miałam go nawet nie kilka godzin emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5894100 Napisano: 24.07.2014 23:21:59 w Kaufland konkursy
bethan napisał(a):

A wiesz, jakie zdziwienie po drugiej stronie kiedy na nowy numer podajesz stare nazwisko? Serio, serio emotka

emotka zdziwienie, a ten "foch" emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5894096 Napisano: 24.07.2014 23:13:57 w Kaufland konkursy
bethan napisał(a):

assal napisał(a):

Konkurs w Biedronce, na te numery, co zawsze, to u mnie w rodzinie 100% wygranych. Ze Smolarem się rzadko lubimy, więc wychodzę z założenia, że tam nie było zbyt wielu grających emotka

Właśnie dlatego - rzadko emotka
Zbyt wiele by pisać. Pewnie, że i na stare się wygrywa. Ale sprawa ze Smolarem jest dużo bardziej złożona. Choć kiedyś twierdziłam inaczej.

Oczywiście, nawet mówią otwarcie, że dbają żeby nie tylko konkursowicze wygrywali.
Przecież kiedyś nawet jeszcze tak z 2-3 lata temu, kiedy większość udzielała się jeszcze w MDW po nikach było wiadomo czy agencja losowała czy nie. Teraz owszem czasem można tak stwierdzić, ale już nie ma się tej pewności.
A wracając do Smolara, oni mają swoją polityke i na nią poświęcają większość energii Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5894093 Napisano: 24.07.2014 23:10:27 w Kaufland konkursy
bethan napisał(a):

assal napisał(a):

Konkurs w Biedronce, na te numery, co zawsze, to u mnie w rodzinie 100% wygranych. Ze Smolarem się rzadko lubimy, więc wychodzę z założenia, że tam nie było zbyt wielu grających emotka

Właśnie dlatego - rzadko emotka
Zbyt wiele by pisać. Pewnie, że i na stare się wygrywa. Ale sprawa ze Smolarem jest dużo bardziej złożona. Choć kiedyś twierdziłam inaczej.

dokładnie emotka

Ludzie tam nie są głupi, oni na prawdę mają dobrą strategie na to, żeby konkursowicz za dużo u nich nie wygrywał i to do tego wartościowych nagród.
Nie zdziwiłabym się nic, a nic jakby wyszło, że jakiś były konkursowicz tam pracuje, bo czytanie forum to nie wszystko emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5894088 Napisano: 24.07.2014 23:06:49 w Kaufland konkursy
assal za późno edytowałam. Tutaj nie chodzi tylko o wygranie na te same nr emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5894085 Napisano: 24.07.2014 23:03:35 w Kaufland konkursy
bethan napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

Co do smolara gwarantuje Ci,że mają wszystkie Twoje nr, oświadczenia, adresy itp mimo, że przy każdym konkursie pozwalasz na przetwarzanie danych w celu przeprowadzenia tylko tego konkursu.I pewnie Pan, który to przeczyta ( a czyta forum na pewno), będzie miał uśmiech od ucha do ucha emotka

To prawda. Sprawdziłam to sobie bardzo dokładnie przy ostatnim konkursie w Biedronie (mistrzowskie).
Nowe startery zakupione emotka
Pozdrowienia dla Pana Mirka i Królowej Bony emotka

Mnie ta nauka dużo kosztowała, ale teraz wiem jak się znimi obchodzić, żeby czasem za bardzo nie wkurzyć "lwa" emotka

Edit ja nie mówie, że nie można u nich wygrać na ten sam nr emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5894078 Napisano: 24.07.2014 22:53:59 w Kaufland konkursy
visserarthur napisał(a):

Kalisto, z całą sympatią, ale literówka/cyfrówka, czyli błąd uczestnika i często (jak w życiu) trudno wpaść na najprostsze rozwiązanie, że można dojść "kto to" patrząc z jakiego miasta jest paragon...
Co do Smolara, to nie wiedziałem, że tam tacy detektywi, ale już wiem, dlaczego nic u nich nie wygrywam (sprawdzają, że często te same numery do nich piszą...?!) Trzeba numery zmienić emotka

Ja wiem, że to błąd uczestnika, ale jednocześnie wiem, że czasem mieli chwile dobroci i pisali np prośbę o korekte.
Ja tutaj nie piszę,że jedna agencja jest zła druga lepsza. Bardziej chce pokazać, że obie mają coś na sumieniu.
I czasem sami musimy kalkulować, czy awantury przyniosą pożytek.
Zdaje sobie sprawę z tego, że tak mała ilość konkursów i tak mało i kiepskie nagrody są głównie przez to, że były ciągłe awantury. Dana firma woli dołączyć jakiś gratis do produktu niż ciągle użerać się z konkursowiczami.
I tak jestem za tym, żeby walczyć, jeśli ewidentnie są robione wałki. Jednak nie jestem za tym, żeby robić dym na całego np za przekroczenie terminu rozwiązania konkursu o 2 dni - a wiemy, że są tutaj osoby, które z byle powodu dzwonią do agencji i sponsora.

I powiem raz, gdybym tylko chciała mogłabym TQG narobić takiego smrodu jak żaden konkursowicz (oczywiście nie powiem czym) i to już wcześniej jak prowadzili konkurs w kauflandzie, ale długo kalkulowałam co jest bardziej opłacalne dla konkursowiczów i ja osobiście nie ucieszyłabym się informacją o zakończeniu organizowania tych konkursów, a tak może to się skończyć.

Jak prowadziło 4frame były głosy, że jest źle, były telefony do p&g, jak prowadzi znowu tqg też jest źle. W końcu P&G oleje te konkursy i ciekawe kto będzie bardziej płakał.
Dlatego owszem jeśli ktoś czuje się oszukany powinien składać reklamację, walczyć o nagrodę. Ale ja osobiście długo bym się zastanawiała nad walką o zmianę agencji. Zwłaszcza, że tutaj są przetargi i trzeba mieć mocny dowód na oszustwo, żeby daną umowę zerwać ( a wątpie,żeby ktoś taki miał)

Co do smolara gwarantuje Ci,że mają wszystkie Twoje nr, oświadczenia, adresy itp mimo, że przy każdym konkursie pozwalasz na przetwarzanie danych w celu przeprowadzenia tylko tego konkursu.I pewnie Pan, który to przeczyta ( a czyta forum na pewno), będzie miał uśmiech od ucha do ucha emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5894069 Napisano: 24.07.2014 22:36:57 w Kaufland konkursy
visserarthur napisał(a):

Kalisto, kwestię haseł i ich nieczytania pozostawiam, bo zawsze będzie zarzut, że losowali, że moje lepsze... ale jak już w 4F dostało się info o nagrodzie, to nie było żadnego potencjalnego i cudowania, że nieczytelne, że miasto inne niż zamieszkania... (piszę o swoich doświadczeniach z 4F).

Mnie ostatnio zastanowił Smolar, bo organizują coraz więcej i czy tam w ogóle czytają te hasła, bo po ilości konkursów twierdzę, że czasu na to nie mają.

a kiedy smolar czytał emotka chyba "akta" konkursowiczów, żeby sprawdzić na jakie nr i adresy grał emotka

Niestety mimo,że kiedyś 4frame było jedną z moich ulubionych agencji ( u nich hasła na prawdę musiały mieć " to coś" ) tak po czasie tak się zepsuli, że już nie czuję radości jak widzę, że to oni prowadzą konkurs.
I tak w kauflandzie też odwalali nr. Pisałam już o tym kiedyś, że siostra w połowie mugolka, też usłyszała chyba z 2 razy, że na ten nr nie było wygranej, przy literówce w nr (kiedy wystarczyło tylko zerknąć z jakiego miasta paragon i wszystko byłoby wiadome) też odbierali nagrody.
Więc dla mnie obie agencję są o kant obić, bez względu ile wygrywam u nich ( a w większości "etapów" nie mam powodów do narzekania)

A co do losowania, nigdy nie stawiam takich zarzutów jeśli nie wygram. Ale jeśli wygram, lub ktoś mi bliski i widzę hasła, to gołym okiem widać, czy nagroda się należała za "najlepsze" hasło
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5894064 Napisano: 24.07.2014 22:32:02 w Kaufland konkursy
visserarthur napisał(a):

A, czyli "to nic nie daje" zostało oparte na jakimś tam przykładzie, niekoniecznie Tqg. Szczerze powiem, że moje interwencje w prywatnych sprawach zawsze dawały skutek (oczywiście nie piszę o tqg, bo się z nimi nie bawię)

visse nie wiem czy pamiętasz jak kiedyś tqg zaczynało robić sobie jaja z potencjalnymi, mimo,że nie było tego w regulaminie, albo nie podawało dat rozwiązania konkursu ? Były wojny z agencją, z p&g i nic to nie przyniosło. Skończył się czas na który mieli wygrany przetarg, tym razem wygrało 4frame i za dużo tez się nie zmieniło.

Jedyne walki z agencjiami które wygraliśmy, a które ja pamiętam to była akcja ze swiftem w c4 kiedy wysłali mniej produktów w koszach niż mieli i p&g dosłał dodatkowo, knorr też w c4 kiedy były 2 różne nr do zgłoszeń i po części słynna akcja z mysiorkami, bo po tym w końcu ktoś wygrał te auta.
A ile było walk i prób, żeby konkursy były normalnie rozwiązywane ? Nie da się tego zliczyć i niech przykładem będzie MC, które mimo ciągłych zgłoszeń siedzi sobie na ciepłym posłaniu i rozwiązuje konkursy jak im się podoba Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5894058 Napisano: 24.07.2014 22:26:20 w Kaufland konkursy
A ja nie widzę różnicy 4frame, czy tqg.
Wręcz w 4 frame trafiały się kwiatki z hasłami, np kiedyś kopnełam się i nie ten folder z hasłami otworzyłam. Tzn zamiast hasła na dany etap, otworzyłam ze starego, wysłałam kilka zanim połapałam się, były toooootalnie nie na temat, a kilka bonów na nie wpadło emotka
Akcje, ze na tym nr nie było wygranej też były w 4frame, opóźnienia w wysyłce też były. Nie przyznanie nagrody za błąd, który był drobiazgiem (typu literówka) też były w obu agencjach.

Więc dla mnie obie agencje dają ciała, bo najzwyczajniej w świecie olewają ten konkurs. Dużo zgłoszeń, dużo nagród, cyklicznie powtarza się, więc raz, dwa załatwić i kasa na konto agencji płynie.

Już praktycznie wyginęły agencję, które przykładały się do organizacji, takie do których pisząc hasła człowiek na serio napocił się, a nie leciał rutyną.
Kto grał kilka lat temu w promocyjne, wie jak było i pewnie przyzna mi rację, że teraz nawet nie ma porównania. I tutaj nie chodzi o ilość grających, chociaż też to ma znaczenie, bo jak było kilkaset zgłoszeń to można było to jeszcze jakoś ogarnąć, a przy kilku tysiącach łatwiej jest wylosować i już tak bardzo ewentualnie porządniejsza agencja, z tych losowanych dopiero wybierze hasła, żeby były znośne (bo po co mają się przyczepić)
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalisto1986

#5893488 Napisano: 23.07.2014 22:22:40 w Konkursowiczki w ciąży
dolly no właśnie wydaje mi się, że najpierw kładzie sie na kokosie, pianka raczej później emotka Wyświetl w wątku >>
0 0