Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Braliśmy udział w konkursie promocyjnym pod nazwą Kupuj w CARREFOUR, gotuj z Knorr!
Należało zakupić wskazane w regulaminie produkty promocyjne , oraz wysłać sms z hasłem konkursowym na nr .. i tutaj zacząl się problem.
Wg informacji na ulotkach oraz stronie przedstawiającej konkurs był to nr 7135 , natomiast wg regulaminu , którym ja wraz z częścia innych konkursowiczów kierowałam się był to nr 7141 . W dniu wczorajszym nastąpiło roztrzygnięcie konkursu przez agencje reklamową AHA , oraz wysłane smsy do zwycięzców poprzez agencje reklamową media s . I tutaj okazało sie , iż zostali wygrani laureani wyłącznie ktorzy wysyłali zgłoszenia na nr z ulotki co potwierdził na moje pytanie pan z agencji medias ( był niezmiernie zdumiony ,że ktoś wysyłał zgłoszenia na nr 7141). W tej chwili w rozmowach z agencją aha domagamy się , aby postąpili wg regulaminu gdzie zapis mówi
4.1. Warunkiem uczestnictwa w Konkursie jest:
a. zakup trzech dowolnych produktów marki KNORR w jednej z placówek sieci Carrefour na terenie całego kraju (lista placówek Carrefour objętych niniejszym Konkursem znajduje się w Załączniku nr 1 do Regulaminu) w tym obowiązkowo przynajmniej jeden spośród produktów wymienionych poniżej:
- Fix Soczysty Kurczak w czosnku i ziołach - Fix Soczysta Karkówka z pieca
- Knorr Bulionetka Drobiowa - Knorr Bulionetka Wołowa
w okresie od 23.09.2009 r. do 04.10.2009 r. i zachowanie dowodu zakupu (paragonu) w/w produktu/ów. Zakup powinien mieć miejsce na terenie Rzeczpospolitej Polskiej w okresie trwania Konkursu;
b. oraz dokończenie zdania rozpoczynającego się od słów „KNORR dla mnie to…” i wysłanie go SMS-em na numer 7141 (opłata za wysłanie 1 SMS-a na numer 7141 wynosi 1,00 zł netto / 1,22 zł z VAT). W treści SMS-a należy wpisać najpierw słowa KNORR dla mnie to… a następnie dokończyć zdanie wg własnego uznania.
c.
5.1. Nagrodami w Konkursie są 84 bony towarowe CARREFOUR o wartości 500,00 zł brutto każdy.
W tej chwili agencja podczas rozmów telefonicznych z konkursowiczami , przedstawia coraz to inne sposoby załatwienia sytuacji , pewne jest , iż jutro maja zostać wyłonieni kolejni zwyciezcy.
My konkursowicze domagamy się aby regulamin był respektowany w obydwie strony , nikt z nas nie może złamać zadnych z jego zapisów gdyż w takim przypadku traci prawo do nagrody , my również żądamy aby to agencja poniosłą konsekwencje swojej pomyłki i aby zostali wyłonieni laureaci wg regulaminowych zapisów oraz z całą pulą nagród , oraz prosimy o dopinowanie i pomoc aby lista zwycięzców została wyłoniona wg obowiązujących zasad oraz etyki ( wygrywa 80 najleprzych haseł) , oraz by lista zwycięzkich haseł oraz osób została upubliczniona.
Zwracamy się z prośbą o pomoc w tej sytuacji .
regulamin konkurs dostępny jest na stronie http://www.carref..._knorr_regulamin.pdf
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wedel
uciekam spac mam dosyc na dzisiaj Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na zywo to i ja jestem taka kochana hihi w piatek na Milczanskiej 3 kasa z lewej czekam Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
haha dokladnie uwielbiam to tyle ze ja uwielbiam brac np 10 paragonow eeee tam osmielenia kiedys pojdziemy razem na zakupy kiedys babka jakos burknela czy wiecej nie moglam , to chcialam sie po cos jeszcze cofnac ale dalam sobie spokoj Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a na mnie nie czekasz to ide se potwierdzac zgloszenia o ktorych mi przypomnieliscie Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ty sie nie nabijaj w tesco gdzie kupuje jedna starsza babka na kasie jak mnie widzi robi taka mine ma nadzieje chyba mnie odstraszy i ze nie podejde Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie ma za co i ciesze sie ze moglam pomoc Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e no za co przeciez to my wszyscy zrobilismy zadyme ja tyle samo co inni dzwonilam tylko czasem uwielbiam pogrozic Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
poczytaj watek co tutaj bylo rano w piatek beda sms do laureatow z nr 7141 Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oooo Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale na 7135 wygrales , a gdybys nie wygral jestem swiecie przekonana ze tez bys walczyl , to jest agencji blad wiec ona musi odpowiedziec za to takie zycie Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na jaki nr slales ? Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak tylko tu chodzi ze jest ich blad wiec teraz ma byc sprawiedliwie dla nas a nie dla nich Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
po to wlasnie zeby nie bylo tego czego sie obawiamy czyli podstawionych laureatow
choc mysle ze po takich grozbach nie zrobia tego zwlaszcza ze pani jak uslyszala o rzeczniku to az zaniemowila Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.knorr.pl/index.php?page=14 Wyświetl w wątku >>