Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Droższą alternatywą strzykawki jest SNS medela.
Na prawdę warto powalczyć o karmienie
I gratuluje !!! Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja tam mogę poczekać jeszcze kilka dni, niech się przyłożą do wybierania i puszczą wszystkie na raz Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jest lista na niej tytuł, wydawnictwo, dane autorów .... tylko nie pisze czy podstawowy pakiet, czy multi - to jeszcze bym przeżyła, bo po kontakcie z innymi każdy kupuje podstawowy ... ale cholera nawet pakiet podstawowy różni się od siebie w różnych księgarniach Już w tamtyk roku było tak,że część dzieci nie miało 1 książki w pakiecie, więc czy tak trudno jest wypisać co pakiet powinien zawierać ?
I oczywiście ceny wyprawki też mnie wkurzają, ale tutaj pewnie nie jestem sama Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Prowadzasz trzymając pod pachami ?
A może puść niech chodzi przy meblach, nawet jak piszczy W końcu załapie Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bc14 uważam,że w takim przypadku szelki są najgorszym rozwiązaniem. Pozwól mu powoli samemu nauczyć się chodzić, możesz kupić mu pchacz (co moim zdaniem jest świetnym rozwiązaniem).
Na szelkach będziesz musiała go ciągać do góry, co jest gorsze chyba niż chodzik.
dzasmina gratulacje !!! Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A jeśli już to tak jak dolly piszę, drugie to jakaś porażka
A może plecaczek skip hop ? tzn jeśli chcesz szelki dla bezpieczeństwa. Fakt drożej wychodzi, ale przyda się przez kilka lat, bo później będzie służył typowo jako plecaczek
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kuciapski Jeszcze jestem w szoku jak to zakończył,
Kszczot mistrzu
Lewy - za osobiście podchodze do jego startów, ehhh strasznie mi go szkoda Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zdjęcia mogę podesłac na pw Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kuzynce pewien gości codziennie zastawiał tylne wejście do sklepu (tam robili min dostawy itp), zwracała uwagę prosiła, groziła i nic, z głupim uśmieszkiem zastawiał dalej " bo to niedługo, a miejsc na parkingu nie ma" , a jak wzywała policję to ten zawsze miał szczęście odjechać. W końcu wkurzyła się zamówiła cały stos naklejek, jak tylko zaparkował okleiła mu calutką przednią szybę zostawiając tylko malutki pasek wolny ( na środku od trony kierowcy). Gościu przyszedł w furii zaczął drapać, wszyscy z pobliskich sklepów powychodzili w tym kuzynka i z radością oznajmiła mu, że "słyszała", że na następny raz całe auto będzie oklejone W końcu gościu wydrapał część i jakoś pojechał
Z mężem coraz częściej zastanawiamy się nad kupnem tych naklejek ...
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Starszego urodziłam idealnie w terminie, a młodszy przenoszony maksymalnie.
Martalabosale termin porodu masz przepiękny
Ja Ci mówię, same świetne babeczki rodzą się w tym dniu Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale o kodach, których nie da się odczytać nic nie odpisali Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie pierwszy poród nie był dlugi, ale za to ciężki i z komplikacjami, drugi niczym z amerykańskich filmów darliśmy przez miasto z obawą, że urodze w aucie i dużo nie brakowało
Mąż w nocy zostawił na ławie kilka chrupek pringles. Bartuś normalnie jeszcze dobrze oczu nie otworzy, a już mnie budzi. Jednak dzisiaj chyba od razu wyczaił "zakazany owoc", bo obudził mnie z okruszkami na buzi i ogromnym uśmiechem. Mała gadzina wykorzystała okazję Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jestem zdania, że jeśli kobieta ma się męczyć przez kilka godzin to ze znieczuleniem jest w stanie to wytrzymac i zapanować nad ciałem Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co do plastikowych to też zależy, czy rodzice nie chcą mieć wszystkich jednej firmy
Ja po tym jak Domiś miał kilka skrzyń przeróżnych klocków, które nie łączyły się ze sobą, teraz kupuje tylko jedne Wyświetl w wątku >>