Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Monika sprawdzałaś meila, czy nie masz prośby o dowód, lub czy nie pokręciłaś czegoś ? Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też wysyłali po regulaminowym czasie, losowali jak leci, nie patrząc czy hasła na temat (tak, tak pomyliłam kiedyś folder z hasłami zanim się połapałam kilka wysłałam a i tak wygrały te hasła).Wmawianie, że nie było wygranej na nr na który był sms i wiele, wiele innych
Więc jak dla mnie zarówno 4frame jak i tqg jest do d..., ale przynajmniej w tqg zazwyczaj wygrywają hasła o podobnym stylu i może mam złudne wrażenie ale wydaje mi się,że są wyjątkami wśród agencji, jeśli chodzi o czytanie.
Żeby nie było przy tqg też nie szlak trafia ale wole ich niż 4frame, albo broń Boże ten konkurs przed smolarem
Do mnie bon nie dotarł, ale już wiem, że to po trochę ja to opóźniłam robiąc literówkę w nr telefonu (w 4frame od razu bon przepadał) i pewnie w poniedziałek wyślą Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja nie rozumiem tej nagonki Dziewczyna szuka taniej i ma do tego prawo, tak samo jak każdy ma prawo nie sprzedawać taniej paragonu.
Nawet na tym forum są takie osoby, które sprzedają w tej cenie, bo sami nie grają w promo i dla nich nie jest to sprzedanie paragonu tylko za 10 zł, a zakupy tańsze o 10 zł.
Nie łatwiej olać taki post skoro nie jest ktoś zainteresowany ?
Ps Bethan nie kieruje tego tylko do Ciebie ... Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale warte swojej ceny Można dużo taniej znaleźć używane w stanie idealnym tak kupiły moje siostry i ja też mam używany. Ten wózek śmiało objeździ z 3 dzieci i będzie wyglądał idealnie.
No i warto kupować od razu 3w1 u nas bardzo sprawdzio się wpinanie fotelika do stelaża jak jechaliśmy na zakupy, czy trzeba było na chwile wózek wyjąć z auta, żeby nie ciągać też gondoli Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zresztą dużo zabawek moim zdaniem dostawał za szybko i teraz staram się nie popełniać tego błędu z Bartkiem. Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ta u nas też tona kocków zdekompletowanych, ale młody fajne rzeczy znich układa. Zestawy min domy itp poukładane są na komodzie i Bartek próbuje wszystkich możliwości, żeby się do nich dobrać Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z wózków polecam xlandery - jestem bardzo, bardzo zadowolona, teraz moje 2 siostry w ciąży też kupiły xlandery Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edit
i jeszcze zobacz na tą mape moim zdaniem jest suuuper i jest wersja dla maluchów i dla starszaków http://merlin.pl/...117593.html#fullinfo
Ja już też mam odruch wymiotny na lego (od lat zawsze lego, lego) Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 3 razy.
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A to nad czym myśle dla Domiśka:
Fajny globus, sama o takim myśle dla Domiśka tylko te na prawdę wypasione są cholernie drogie.
Jakiś mikroskop - myślę, że przy tym może być i zabawa i nauka.
Różne zestawy do doświadczeń chemicznych i elektrycznych
U nas też zawsze się sprawdzają gadżety plastyczne wszelkiej maści, ale to Dominik lubi grzebać się przy takich rzeczach jak dziewczyna Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przykładowo kiedyś kupowałam deskorolkę, cena na półce 80 zł(i to była okazja) cena na czytniku 15 zł Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niestety, ale kupować można było tylko do 8, teraz został czas na słanie smsów, co moim zdaniem świetnie rozwiązali.
Mam nadzieje, że teraz już zawsze tak będzie Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja przy tym inhalatorze nie sprawdzałam parametrów, bo tak się zbierałam żeby kupić (nasz się zepsuł), że w końcu teściowa nam sprezentowała Ale nic na niego nie mogę powiedzieć, bo wg mnie jest ok Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oo ja chyba mam tej firmy (jutro mogę sprawdzić, bo gdzieś go zakopałam, ale na 99% to da firma), jeśli tak to jest dobry
Wg mnie inhalator to nr 1 w domowej "apteczce" na prawdę warto kupić
Katrin fajna ta kuchnia My jeśli dobrze pamiętam męża chrześnicy kupowaliśmy kiedyś tej firmy i była zadowolona. Moja chrześnicy kupiłam kiedyś tefala i też była ok
Ja już powolutku zaczynam "zbierać" świąteczne prezenty dla dzieciaków. Za dużo ich u nas, żeby to robić na ostatnią chwile, a do tego za ponad miesiąc dołączy do nas 2 siostrzeńców Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A co do laptopa ok, jeśli dziecko nie ma dużo grających zabawek, jeśli już to brałabym ten pierwszy Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ten artykuł bije wszystkie, które kiedykolwiek przeczytałam na głowę
http://natemat.pl...miec-zasloniete-oczy
Normalnie cycki opadają Wyświetl w wątku >>