Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja żałuje, że u mnie chyba nikt nie ma tej kolejki, żebym porównała do tej jixin. A kuszą nie one Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Będzie wesoło Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Normalnie jeszcze mi się micha cieszy Jak urodził mi się pierwszy siostrzeniec to nie przeżywałam tego tak, bo sama za 2 dni rodziłam i skupiałam się na Domisiu, teraz wszystko inaczej odczuwam Rozpieszcze na maksa A jeszcze jak niedlugo starsza urodzi to będzie dwójka do tulania Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teraz czekam na drugiego siostrzeńca,który też lada moment się urodzi Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Benasia Ty ostatnio pytalaś sie o kolejke duplo ?
Przypomniało mi się, że moja sąsiadka ma kolejke z jixin to są podrobki duplo i jest na prawdę fajna, śmiało może zastąpić duplo, lub służyć do rozbudowania już posiadanego zestawu. My dostaliśmy tej firmy klocki i jak są w skrzyni z duplo to nie widzę różnicy, jedynie ludziki i zwierzątka są gorszej jakości, ale nie jakieś tragiczne Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U nas też zimno dlatego napisałam że czapka musi iść już w ruch. Zakładałam mu czapke jak było zimno.
Tylko że my ogólnie jesteśmy mało czapkowi ku rozpaczy wszystkich w koło Ale Bartuś dzisiaj cały czas miał kask, bo jeździł na biegówce, a w przerwach nie zdejmowałam mu bo co chwile wracał na rower, więc głowa całkiem goła nie była Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Muszę przyznać, że dzisiaj jestem w szoku byliśmy na spacerze koło 18, młody miał spodnie body na krótki, bluze + bezrękawnik (nie za gruby) bez czapki ale czapka już będzie teraz szła w ruch cieniutka. Za to w koło dzieciaki poubierane w kurtki zimowe, czapy jakby była zima Wchodzę teraz na fb grupe mamuśkową, a tam piszą, że już dawno ubierają rajstopy, kocykują, kurtki ciepłe kurde czy to nie przesada ? Aż zastanawiam się w co ubiorą dzieci zimą
Czy to ja jestem inna ? Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to nie ma znaczenia czy z miasta do miasta, czy ulice obok,bo listy najpierw muszą iść do punktu w którym segregują, więc czasem wszystko trwa tyle samo czasu.
Czy wszyscy dostali już zaległe bony kauflanda od tqg ? Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tzn nie to,że one zawsze źle mierzą, ale trzeba na prawdę dobrze pokierować termometrem, nie można przenosić z pomieszczenia do pomieszczenia jeśli jest różnica temp. Ja na dłuższą metę żałuje wydanej kasy Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mam inny,ale ... uważam w moim przypadku zakup termomentra tego typu za mój najgorzy wybór. Nie chodzi o model, bo teoretycznie mamy dobry ale gdybym miała kupować drugi raz kupiłabym w smoczku.
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dla mnie to akurat plus, zwłaszcza dla osób, które nie grają w jednym sklepie i pisanie zostawiają na ostatnią chwile Można spokojnie wszystko pokupować i dopiero wziąć się za pisanie haseł, bez pisania na zapas.
Pierwszy raz w ostatniej edycji wyrobiłam się spokojnie ze wszystkim i nie pominęłam żadnego sklepu.
Jestem ciekawa wyników po wprowadzeniu nr paragonu, bo myślę, że zdecydowanie zmniejszyło to konkurencję Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W zeszłym roku była identyczna sytuacja Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Za to Kubuś jest świetny i dzieciaki bawią się nim nawet do 4 rż my mamy starą wersję, ale widzę,że różni się tylko podstawką i kilkoma bajkami http://allegro.pl...sja-i4719136521.html
No i nam przypasowały na roczek drewniane klocki, rowerek biegowy itp Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pani odczytuje normalnie meile Nie ma co panikować, pewnie ten urlop to odpowiednik "nie mam czasu na telefony" Wyświetl w wątku >>