Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Można wygrać taką słabizną, że największa jest radość nie z wygranej,a z tego, że nie publikują haseł a można wygrać na prawdę dobrym hasłem Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ps ściągając aplikacje mobilną na telefon allegro można odebrać kod rabatowy do działu zabawki za 35 zł Tym sposobem chuck warkocząca gaduła wyjdzie 108 zł z wysyłką
Chyba musze zamówić dla chłopców, a dla dzieciaków z rodziny zostawie kupno prezentów na bonowe zakupy.
katrin22 Dominik w tej dziedzinie całe szczęście poszedł po tatusiu i na serio świetnie mu to idzie, tak świetnie, że ja nawet nie mam zamiaru z nim malować, bo mógłby mnie uczyć Nigdy nie zapomne opadu szczęki mojego tatu jak Domiś oglądając u nich bajkę szkicował długopisem ich psa, jak skończył dał dziadkowi obrazek, a ten szukał pod spodem jakiegoś obrazka, czy Dominik nie odrysowywał, bo nie mógł uwierzyć
Szkoda, że po mamie ( nie no nie napisałam tego ) pyskuje jak stary Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mamy w planach w ich pokoiku na ścianach porobić miejsce do malowania farbą tablicową,chociaż pewnie i tak to nic nie da
Dziewczyny jeśli któraś potrzebuje kod rabatowy do merlina : przedszkole112014
z tym kodem np mapa dumel wychodzi 76,49 przy odbiorze w punkcie Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kubuś do czajniczka i to widziałaś, a mi długo zajęło odkrycie dlaczego to rybki w akwarium (ustawionym na najniższej półce komody) padają jak muchy
Dominik był wtedy gdzieś w podobnym wieku jak Kubuś Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U nas niby większe prezenty tylko z okazji, ale jako,że rodzina jest wielka to dostają taki stos prezentów, że masakra jest normalnie
A macie tablice ze znikopisem ? teraz fajna jest w biedronce, teściowa poinstruowana dzisiaj kupiła i na prawdę solidnie wygląda Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
my mamy jeszcze po domisiu (2 sztuki nas się uchowały) o takie jak tutaj http://archiwumal...anowy-989606261.html
ale np w "liście do mikołaja" mamy mate wodną - świetne są i dla maluchów i starszakow popatrz sobie na allegro.
Pamiętam tez, że jak Domiś był w wieku Kubusia to kupowałam mu wodne malowanki takie jednorazowe - cała książeczka czarno biała, jak pomazało się pędzelkiem namoczonym w wodzie to wychodzil kolor. Kupowałam to i w kioskach i w księgarni
Fajne dla takich maluchów co lubią malowanie jest też zrobienie "czystej" powierzchni do mazania. W folie, np koszulkę do segregatora wlać kleksy farby (np bambino sa w takich dużych butlach i na dłuuugo starczają) zabezpieczyć koniec taśmą klejącą i całość przykleić np na stół czy do podłogi. Dziecko paluszkiem łączy kolory i robi różne obrazki - zabawa na kilka dni Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U nas teraz też jest faza na malowanie ... oczywiście najchętniej po ścianie,kanapie, ławie wczoraj wyjęłam mu obrazki na wodę (jak pomaluje się wodą to wychodzi obrazek, jak wyschnie to znika) i chyba godzine się chlapał z tym Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ostatnio Bartkowi wyjęłam śmieciare po domisiu. Wysuwa się w niej szczoty do mycia ulicy, które kręcą się, słychać dźwięki, muzyczkę, są guziczki po naciśnięciu albo jeździ w przód, w tył, albo włączają się inne funkcję i Bartek oszalał na jej punkcie - początkowo chciał z nią spać Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i jak ona się sprawuje ? ja Ci chyba wtedy ją pokazywałam ?
Ja już mam po dziurki w nosie lego i tak dostanie, ale mam dosyć tego, że od każdego dostawał tylko lego. Owszem cieszył się, ale ile można ? Teraz mogę kupić mu malutki zestaw, ale chce też coś innego.
I właśnie na razie myśle albo o mapie, albo o mikroskopie i szukam dalej czegoś.
benasia zerknij na wersje mapy dumel dla młodszych dzieci też moim zdaniem fajna jest - ja zawsze oglądam najpierw filmiki na youtube
To jak jesteśmy na etapie prezentów może któraś kojarzy jakieś fajne auta interaktywne ? Bartuś jest teraz na etapie kochania każdego auta, który gada, świeci, gra - myśle żeby kupić chucka warkoczącą gadułe, ale może też znacie coś innego fajnego ? Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dla 6 latka i starszych też fajny może się okazać mikroskop. Sama jestem na etapie oglądania ich i są różne wersje np taki do oglądania żywych owadów, lub tradycyjny z próbkami jak i wszystkimi potrzebnymi elementami do robienia własnych próbek.
Dla roczniaka są świetne pchajki, my mamy tukana jak dziecko go prowadzi to gra, świeci w paszczy kręcą sie piłeczki itp
Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Lub czy kojarzy ktoś czy mleko nestle junior bierze udział ? Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na allegratka te same garnki stoją o ile pamiętam 480 lub 499zł a pewnie też jest sprzedawany przez konkursowicza Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zestaw lego najchętniej city
grę monopoly chętnie junior
jakieś zabawki niemowlęce -dla maluszków
proszę o pw z cenami Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czyli nie odbierają nagrody tylko każą opisać paragon.
Ja bym zrobiła jak każą, dodatkowo dołączyła do opisanego już prawidłowo paragonu etykietę wspomnianego soku "dyniek" z adnotacją "w związku z brakiem znajomości produktów sponsora załączam etykiete zakwestonowanego produktu"
Swoją drogą to oni powinni ruszyć tyłki i sami ustalić zapisy i aż dziwie się,że ta agencja tak świruje Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fa inter do 19.11 wyłonienie, do 20.11 wyniki na stronie
monster netto,
ostatni etap harnaś marcpol,
dniówki kaufland nestle,
kaufland troszczymy się o.. komisja 24.11.2014 + 10 dni info Wyświetl w wątku >>
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
awaria jest w calej Polsce, wiem bo dzwoniłam będąc przy kasie do centrali. Może już naprawili lub byłaś przed awarią;) Wyświetl w wątku >>