Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dzasmina
Postów 2313
Data rejestracji 10.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kurier tnt Wyświetl w wątku >>
Zdradliwa wena, raz jest raz jej nie ma...
dzasmina
Postów 2313
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no ja też pretensji nie mam, a w axe oczywiście weźmie udział
aerdna według mnie nie warto i będę zdziwiona, jeśli te torby tak szybko się rozejdą. Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2313
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja tam się cieszę. mam aż 1 paragon z nałęczowianki i ogromnego lenia, żeby coś napisać. a czy konkurencja będzie większa? jeśli przedłużyli, to chyba zgłoszeń za dużo nie było, a kto miał zagrać, to i tak zagra. mi raz wystarczy
w always chciałam poszaleć, ale małż zabronił mi wysyłać na niego Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2313
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też tak mam, w końcu napisali, żeby podpowiedzi szukać w artykule
ja jeszcze nie zakończyłam, ciągle rozmijam się z godzinami Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2313
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzasmina
Postów 2313
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pewnie, że nie jest zły. a jak przyjedzie na weekend do domu (!), to nawet przyjemnie pokłócić się 'na żywo'. Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2313
Punkty karne 0
Konkursy dodane
siostra przyjechała dziś z życzeniami imieninowymi do mnie (choć jeszcze nie czas), a mąż pyta zdziwiony czy to już?! korzystając z okazji złożyłam zamówienie na prezent, a ona na to, że w ogóle nie powinnam od niego nic brać, że niby taki dobry jest
a co ma być zły jak dobrą żonę ma Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2313
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też to mam a do tego 2 dyszki na telefon i chyba tylko to mnie u nich trzyma Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2313
Punkty karne 0
Konkursy dodane
P.S. w kieleckim salonie orange jest jakiś konkurs, chyba urnowy, ale jakoś mnie nie zainteresował.
i ta klawiatura Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2313
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzasmina
Postów 2313
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jutro jadę po raz kolejny po odbiór nagrody (ostatni dzień). mam nadzieję, że będzie tym razem. Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2313
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja np wcale nie mam zegarka ustawionego w telefonie, a raporty dokładne co do sekundy Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2313
Punkty karne 0
Konkursy dodane
żebym tylko nie przedobrzyła Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2313
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzasmina
Postów 2313
Punkty karne 0
Konkursy dodane
myślę, że jesteś 'wściekły' z wielu powodów i chcesz odreagować. i nie mów, że tak nie jest, bo wiem lepiej
a wqkuqrza mniqe klawiatuqra (zacina mi się q) Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2313
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie wiem czy trzeba, ja podałam Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2313
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzasmina
Postów 2313
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aerdna ciut wyżej pisała,
184 zestawy produktów Palmolive Naturals o wartości 32 zł brutto każdy Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2313
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nooo u mnie 'troszkę' popadało, aż mi z sufitu kapało na szczęście, to tylko drobiazg. Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2313
Punkty karne 0
Konkursy dodane
upiekłam czekoladowca choco i jak to siostra powiedziała: ,,Szału nie ma, ale jak na ciebie, to i tak wyszło nieźle
no i się cieszę Wyświetl w wątku >>