Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dzasmina
Postów 2312
Data rejestracji 10.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja tam 'darowanemu koniowi nie zaglądałabym w zęby', żebym tylko wygrała Wyświetl w wątku >>
Zdradliwa wena, raz jest raz jej nie ma...
dzasmina
Postów 2312
Punkty karne 0
Konkursy dodane
15 cali to raczej nie miniaturka, a w regulaminie podali dokładnie jaki model jest do wygrania Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2312
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chętnie porównam Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2312
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ha! też tak myślę. a pamiętacie w zeszłym roku, że nie przyznali wszystkich bonów? było chyba 200 i 4 im zabrakło. wtedy dosyc szybko mi odpisali, że uzupełnią listę, ale długo to trwało i zapomniałam sprawdzic i teraz na tyle zgłoszeń ich maszyna losująca wybiera takie same nr paragonów. jeśli to te same paragony, to komuś nagroda przepadnie, a rezerwy raczej nie ma. Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2312
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.e-kon...9814-cat-5-pg-2.html Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2312
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzasmina
Postów 2312
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzasmina
Postów 2312
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mi nie Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2312
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ten ogólnopolski? ja Ci sprawdzę Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2312
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ta ulotka za cholerę nie chce mi się otworzyc ale tu jest, że 50%
http://www.olay.p...tka_A6_back_v001.jpg Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2312
Punkty karne 0
Konkursy dodane
79magda w superfarm nie może byc, a mój też czekał. nawet ostatnio więcej go nakładałam, żeby się nie zmarnowało
ale mia dobry pomysł podała Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2312
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ano z jakiejś racji ma byc
ale na ulotce superfarm napisali, że kremu wymienianego ma byc w opakowaniu ok 50% hmmm Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2312
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no właśnie nie mogę znaleźc Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2312
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.rossnet.pl/videoblog Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2312
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rozgrzej serce i ciało, wenecki, playboy i Paryż Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2312
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale tu pojawiają się te same nr paragonów z tego samego losowania, czyli ktoś zgłosił ten sam paragon na kilka osób Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2312
Punkty karne 0
Konkursy dodane
te numery naprawdę muszą byc szczęśliwe, że tak się powtarzają przy losowaniu a jak tam wygląda sprawa z rezerwą?? jest? może specjalnie nagrodzili te same paragony Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2312
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też jestem ciekawa zagrałam pierwszy raz w weekend i liczę na szczęście Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2312
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak na rossnet to jest full wypas Wyświetl w wątku >>
dzasmina
Postów 2312
Punkty karne 0
Konkursy dodane