Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
weronika112
Postów 53
Data rejestracji 05.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wkurza mnie też, że niektórym tak łatwo przychodzi ocenianie innych, a tak naprawdę g.ó.w.n.o (przepraszam)o sobie wiecie. Jak można kpić, wyśmiewać czyjeś postępowanie po 1 (zaznaczam) zdaniu. Ograniczenie, to chyba dobre słowo.
Nie lubię takich forumowych mędrców.
Miałam napisać, że wkurza mnie pogoda Wyświetl w wątku >>
weronika112
Postów 53
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O ile wcześniej jakoś tolerowałam te pare reklam, to teraz jest ich za dużo, a cierpliwa raczej jestem Wyświetl w wątku >>
weronika112
Postów 53
Punkty karne 0
Konkursy dodane
weronika112
Postów 53
Punkty karne 0
Konkursy dodane
weronika112
Postów 53
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Poprawiać to wy możecie swoje dzieci, o ile je macie, bądź będziecie mieć. Wykształcenie, edukacja, czy nawet sposób wypowiadania się to sprawa prywatna każdego człowieka. Osoby, które poprawiają, szczególnie na forach!, mają zdecydowanie za duże ego, uważają się za nieomylnych. Gdy próbowałam wejść w dyskusję z pewnym takim przypadkiem, nie miałam szans, choć wiedzę na dany temat miałam sporą, a moja racja potwierdzona była naukowo .
Skoro poprawiacie innych, to ja zwracam wam uwagę, zawartą w netykiecie :
nie poprawiaj publicznie błędów ortograficznych innych użytkowników; jeśli chcesz to zrobić odpowiedz piszącemu na skrzynkę pocztową
Ale i tak pewnie się mylę, drodzy specjaliści? Wyświetl w wątku >>
weronika112
Postów 53
Punkty karne 0
Konkursy dodane
weronika112
Postów 53
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też mnie wkurzyła ta wiadomość, dostałam taką samą !:P. Gorzej jak ta osoba zablokuje ciebie, bo nie dostała głosu .
A co. Przecież jak nie drzwiami, to oknem.
Poza tym, czemu ludzie rozsyłający takie wiadomości nie wejdą w wątek kliknijcie ? Dużo tu takich potrzebujących, którzy innym potrzebującym już nie pomogą. Wyświetl w wątku >>
weronika112
Postów 53
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ciągle te same osoby w tym teatrze główne role odgrywają . Może zrobimy coś w stylu Konkursowe Złote Maliny, czyli najbardziej prymitywny i dziecinny wpis wygrywa ?
Wkurza mnie, że [btosiaa zajada się waflami, a u mnie ciemności egipskie w lodówce Wyświetl w wątku >>
weronika112
Postów 53
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Samotność a osamotnienie to 2 różne kwestie .
Samotność to stan pożądany, czas na poznanie 'własnego ja'. Samotności szukamy, a osamotnienie to przymus, który nas frustruje i niszczy. Dużo osób myli te dwa pojęcia . Poza tym z mężem jest jak z nagrodą gwarantowaną : rozstrojone i poszarpane nerwy.
A mnie wkurza muszka, która najpierw chodziła sobie żywa w monitorze, a teraz mam nieboszczyka w matrycy. Jak ona w ogóle tam wlazła? Wyświetl w wątku >>
weronika112
Postów 53
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja odpowiedziałam 'nie' i też nie wygrałam. A może Obama to prezydent, którego tak naprawdę nie ma? Wyświetl w wątku >>
weronika112
Postów 53
Punkty karne 0
Konkursy dodane
weronika112
Postów 53
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
weronika112
Postów 53
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z tego wynika, że burza jest nieopodal mnie . Ja mam tylko nadzieje, że prądu nie wyłączą, bo za pare minut mecz na Polsacie Wyświetl w wątku >>
weronika112
Postów 53
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Znów czuję przypływ mądrości
Wkurzają mnie osoby na gg, które wypisują (jakby to kogoś obchodziło), gdzie w danym momencie są i po co. Czemu ludzie nie cenią swojej prywatności? (patrz - nasza-klasa).
Wkurza mnie to. Konto na nk skasowałam dawno, a teraz chyba zrobię to samo z gg i pozostanie telefon.
Wkurza mnie też, że mecz nam odwołali.
...ale ogólnie jestem zadowolona Wyświetl w wątku >>
weronika112
Postów 53
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wkurza mnie, że dopiero jutro mecz i paczki, które powinny przyjść daawno... Wyświetl w wątku >>
weronika112
Postów 53
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
weronika112
Postów 53
Punkty karne 0
Konkursy dodane
... w dziwnym świecie żyjemy - dobrego człowieka zaszczuli źli ludzie... a niby średniowiecze już minęło. Mamy doskonalsze sposoby niszczenia ludzi niż płonące stosy. Gdy ktoś otwiera swoje serce na dłoni, inni traktują je jako poduszkę do wbijania szpilek.. i tak się stało z Michaelem.
(*) Wyświetl w wątku >>
weronika112
Postów 53
Punkty karne 0
Konkursy dodane
weronika112
Postów 53
Punkty karne 0
Konkursy dodane
weronika112