Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
weronika112
Postów 53
Data rejestracji 05.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
weronika112
Postów 53
Punkty karne 0
Konkursy dodane
weronika112
Postów 53
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Żadna nagroda babci nie zastąpi, racja.
U mnie też cisza. Wyświetl w wątku >>
weronika112
Postów 53
Punkty karne 0
Konkursy dodane
weronika112
Postów 53
Punkty karne 0
Konkursy dodane
weronika112
Postów 53
Punkty karne 0
Konkursy dodane
weronika112
Postów 53
Punkty karne 0
Konkursy dodane
weronika112
Postów 53
Punkty karne 0
Konkursy dodane
weronika112
Postów 53
Punkty karne 0
Konkursy dodane
weronika112
Postów 53
Punkty karne 0
Konkursy dodane
weronika112
Postów 53
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wszystkiego najlepszego
A do naszego Kącika Frustrata dokładam swoje wkurzenie na mikser. Wyświetl w wątku >>
weronika112
Postów 53
Punkty karne 0
Konkursy dodane
weronika112
Postów 53
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przypomniałeś mi, jak rok temu sama kończyłam liceum. No i ta matura...
Na studiach też jest fajnie.
Dobrej zabawy! Wyświetl w wątku >>
weronika112
Postów 53
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oj, pamiętam jak mój kot zniknął na 2 dni i też bardzo się martwiłam. Wszyscy mówili, że wróci, a ja i tak widziałam już najgorsze scenariusze. I co ? Oczywiście wrócił. Dodam, że też jest wysterylizowany. Twój kot na pewno wróci, jak tylko zgłodnieje. Wyświetl w wątku >>
weronika112
Postów 53
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bardzo słabym. Tendance usilnie próbuje zabłysnąć inteligentnymi, błyskotliwymi żartami, a jak wychodzi - każdy widzi. Wyświetl w wątku >>
weronika112
Postów 53
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To bym mały piesek. Na tyle mały żeby przecisnąć się między otworami w bramie. Ogólnie był to pies domowy, jednak czasami wychodził, a oni najczęściej razem z nim. Wtedy syn sąsiada zostawił go na chwilę, a jakiś idiota (młody, w dresie podobno) zdążył mu wyrządzić krzywdę.
Niemożliwe, że pies coś mu zrobił, był mały (chodzi o wiek, nie wielkość).
A sytuację, którą przedstawiłaś całkowicie rozumiem. Wyświetl w wątku >>
weronika112
Postów 53
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moi sąsiedzi musieli uśpić kochanego Norka, bo jakiś debil *&^%$%%^#%$ kopnął go tak mocno, że poleciał w powietrze na kilka metrów (to mały piesek był). Po tym nie nadawał się już do życia.
Oni to wydzieli z okna, a ten idiota zdążył uciec.
Wyświetl w wątku >>
weronika112
Postów 53
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A w radiu od rana futbol Maryli Rodowicz.
Wściec się można. Wyświetl w wątku >>
weronika112
Postów 53
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
weronika112
Postów 53
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale wracam do grania po 9 miesięcznej przerwie, precz maturo ! Wyświetl w wątku >>