Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika luimig

luimig

#7219860 Napisano: 08.11.2024 12:13:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jak gracie w konkursy bramkowe? Nivea Men ma ponad 3500 nagród... zagrałam dzisiaj na 4 paragony i 0/4 emotka  Kiedyś to się grało pod zegar z windowsa żeby strzelić o równej godzinie, ale to przestało działać jak jeszcze grałam regularnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

luimig

#7219533 Napisano: 07.11.2024 13:16:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stokrotka238 napisał(a):

luimig napisał(a):

Miał ktoś może sytuację, że wysyłając zgloszenie w Kaufland 250 sklepów pomylił nr paragonu? Wklepałam z automatu ten numer z góry przeciwległy do daty.. A tu zonk, bo doczytałam że trzeba ten z dołu oznaczony jako nr paragonu. Uznawali wcześniej takie zgłoszenia, czy lepiej próbować z kolejnych paragonów inne teksty? I czy można grać z Waszych obserwacji tylko na osobę na którą zarejestrowana jest karta czy też na męża?

Ja, miałam taka sytuację, tyle, że od razu napisałam do nich z prośbą by poprawili i to zrobili emotka
Można grać tylko na osobę na którą jest karta.

O to ja też napiszę! emotka  Czy podałaś od razu numer pomylony i dobry w emaliu? Czy jak się odezwali? emotka  Bo szkoda byłoby zgłoszenia emotka  Bardzo Ci dziękuję za podpowiedź emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

luimig

#7219527 Napisano: 07.11.2024 13:06:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Miał ktoś może sytuację, że wysyłając zgloszenie w Kaufland 250 sklepów pomylił nr paragonu? Wklepałam z automatu ten numer z góry przeciwległy do daty.. A tu zonk, bo doczytałam że trzeba ten z dołu oznaczony jako nr paragonu. Uznawali wcześniej takie zgłoszenia, czy lepiej próbować z kolejnych paragonów inne teksty? I czy można grać z Waszych obserwacji tylko na osobę na którą zarejestrowana jest karta czy też na męża? Wyświetl w wątku >>
0 0

luimig

#7219511 Napisano: 07.11.2024 12:22:29 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nic kompletnie, nawet misiek z Sagi nie wpadł emotka   Nie mówią o prince polo czy innych loteriach.. Ekhm czekam na coś pozytywnego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

luimig

#7217471 Napisano: 30.10.2024 10:19:11 w moje dzisiejsze wygrane :)
powrót do konkursów rozpoczynam wygranym samochodem emotka
Szkoda tylko, że miniaturką od Serenady emotka  Ale koła ma i jeździ to się liczy emotka  
I jeszcze do testów wpadł zestaw Bandi z wizaż.pl Wyświetl w wątku >>

luimig

#7215586 Napisano: 22.10.2024 12:54:50 w Twoja najcenniejsza nagroda:D
Wracam do gry po kilku latach przerwy emotka  Ostatnio regularnie grałam w 2017 r. czyli 7 lat temu. Wtedy to się wygrywało emotka  Trochę sprzetu rtv i agd, trochę książek i drobnicy, 2 konsole PS, alkohole, słodycze i inną ciekawą drobnicę, która zawsze cieszy najbardziej emotka   
Moje najlepsze nagrody? Zakupy z Mają Sablewską za 2000 zł i pobyt w Poznaniu oraz ekspres do kawy Saeco który działa do dziś emotka
Nigdy nie wygrałam wycieczki/bonu na wyjazd ani samochodu... dlatego wróciłam! emotka
Życzę wszystkim samych najlepszych wygranych! Wyświetl w wątku >>

luimig

#7215504 Napisano: 22.10.2024 09:59:29 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Wróciłam do grania i jak do tej pory wszystkie próby do 0... ten wątek zawsze pomagał emotka  zobaczymy co się zmieniło po tylu latach emotka Wyświetl w wątku >>
1 DAIKOKU 0

luimig

#7215064 Napisano: 20.10.2024 00:09:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

kuchniawczekoladzie napisał(a):

makarena2908 napisał(a):

kuchniawczekoladzie napisał(a):

Czy ktoś z Was ma problem z wysłaniem zgłoszenia na konkurs Serenada? Za każdym razem mam informację że jest nieprawidłowa odpowiedź weryfikacyjna pod numerem telefonu🤷🏻‍♀️

Ja miałam! 

Źle kody wpisujesz ( musi być odpowiednia kolejność)  albo źle wpisujesz numer telefonu:) lub literówka w kodzie emotka  ja mialam na odwrót kody napisane emotka

A to się da na odwrót napisać? 🫣 Po kilka razy sprawdzałam i wpisywałam ale ciągle coś nie tak 🙈

Też mi nie wchodziło, bo na fotce po lewo był kod ABC a po prawej DEF. Ja wpisałam najpierw ten po prawej DEF i nie wchodziło. Zmieniłam
tylko pozycje i już przeszło

Także nie mogę wysłać zgłoszenia.. A miał być to konkurs z którym wrócę do grania emotka  Nie wiem co robię nie tak - nawet zgadzają się kody i ich kolejność w zgłoszeniu i na zdjęciu.. Wyświetl w wątku >>

luimig

#7151026 Napisano: 03.01.2024 22:58:49 w Nasze wygrane w minionym roku
Dzisiaj moja 15 rocznica na forum! emotka  W tym roku starałam się wrócić do grania... ale nie to, że zabrakło wygranych i nagród, jak zwykle w ostatnich latach zabrakło czasu na granie! Po raz kolejny więc planuję... wrócić do gry  emotka  Choć godzenie grania, życia, pracy na własnej działalności i bookstagrama na pełen etat to nie łatwe zadanie emotka  bo doba nie jest z gumy. 
Rok temu udało się wygrać trochę drobnicy - głównie alkohol i kosmetyki  emotka  
W Nowym Roku chciałabym wygrać - jakiś bon wyjazdowy, agd i rtv (wymienię sprzęty wygrane sprzed lat emotka ) Wyświetl w wątku >>

luimig

#7077469 Napisano: 31.01.2023 22:53:59 w moje dzisiejsze wygrane :)
Laysów brak... ale jest:
- testowanie Garnier z wizaz.pl Wyświetl w wątku >>

luimig

#7075087 Napisano: 17.01.2023 23:06:08 w moje dzisiejsze wygrane :)
test Loreal z wizaz.pl emotka  17 dni stycznia - 3 nagroda emotka  jak na powrót i okazjonalne granie to całkiem nieźle emotka   Wyświetl w wątku >>

luimig

#7072526 Napisano: 04.01.2023 17:19:03 w moje dzisiejsze wygrane :)
Na miłe rozpoczęcie roku - planer Rossman, zestaw "wyłącz spinę" Wyborowa - chciałam dziwne nagrody to mam emotka   Wyświetl w wątku >>

luimig

#7072319 Napisano: 03.01.2023 22:40:01 w co chcielibyście wygrać?
kosmetyki - bo nie mam czasu ich kupować a lubię próbować  emotka
thermomix - szalenstwo emotka
coś zaskakującego czego sama bym sobie nigdy nie kupiła 
szkoda tylko, że nie da się wygrać wolnego czasu na granie emotka  
  Wyświetl w wątku >>

luimig

#7072318 Napisano: 03.01.2023 22:32:25 w Nasze wygrane w minionym roku
W zeszłym roku prawie nic nie wygrałam emotka  Pochłonęło mnie recenzowanie książek dla dzieciaków - a książki od wydawnictw cieszą jak nagrody emotka  Ale postanowiłam wrócić - w tym roku zaczęłam od terminarza w Rossman i mam nadzieję, że dzięki niemu dopiszę granie do stałego kalendarza emotka  I świętuję dzisiaj 14 urodziny na forum emotka   Wyświetl w wątku >>

luimig

luimig

#6793524 Napisano: 07.07.2021 13:26:52 w moje dzisiejsze wygrane :)
Diana02 napisał(a):

wojteke-konkursy napisał(a):

3 kartony chrupek od Żabki

ja 3 kartony, mąż 3 kartony, mama 3 kartony i tato 3 kartony czyli 12 kartonów chrupek i chispów  emotka   a do tego mąż zestaw Przysnacków, nie wiem co życie chce mi powiedzieć emotka  

• emotka To zestaw po +3kg 
  • a u nas bluza ze spongbobem dla młodej emotka
Wyświetl w wątku >>

luimig

#6777996 Napisano: 27.04.2021 22:37:12 w teraz (tylko info, bez pytań i dyskusji !)
Instagramowe rozdanie książkowe, które koczy się jutro 28.04.2021 (u mnie!!! emotka  ) - książki dla maluszków:
Luiza Migdał (@mamo_czytamy) • Zdjęcia i filmy na Instagramie Wyświetl w wątku >>
0 0

luimig

#6776587 Napisano: 20.04.2021 14:49:13 w moje dzisiejsze wygrane :)
Kubek na przerwie z radiem zet emotka   Wyświetl w wątku >>

luimig

#6775086 Napisano: 13.04.2021 14:09:11 w Dyskusje o wynikach konkursu
Tyle lat grania i nie myślałam, że jeszcze coś może mnie zadziwić emotka  całkowity brak kultury uczestnika i całkowicie niezrozumiała decyzja organizatora... a to nie było losowanie? emotka Wyświetl w wątku >>

luimig

#6764614 Napisano: 12.02.2021 22:26:32 w moje dzisiejsze wygrane :)
moja przedziwna i nieoczekiwana nagroda z dzisiaj... wejście antenowe z wyznaniem miłości w radiu złote przeboje emotka  
Wiecie... po tych kilku latach grania to moja jedyna nagroda z serii konkursów walentynkowych emotka  już myślałam, że moje rozumienie romantyzmu tak znacznie odbiega od normalności... emotka Wyświetl w wątku >>