Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
luimig
Postów 451
Data rejestracji 03.01.2009
Punkty karne 1
Konkursy dodane 1
a co do ubranek, to trzeba kupić wszystko co się planuje najlepiej do końca roku, bo od 1 stycznia VAT na ubranka i buciki rośnie z 7% do 23%... niestety Wyświetl w wątku >>
Czytanie to najlepsze uzależnienie, zapraszam do nas:
https://www.instagram.com/mamo_czytamy/
The sky is the limit
luimig
Postów 451
Punkty karne 1
Konkursy dodane 1
luimig
Postów 451
Punkty karne 1
Konkursy dodane 1
a chłopczyk miał być Mikołaj Wyświetl w wątku >>
luimig
Postów 451
Punkty karne 1
Konkursy dodane 1
Agusia147 mój lekarz mowił że 1sze obliczenie ważniejsze bo to że dzidziuś większy to nie znaczy wcale że chory albo wcześniej się urodzi (średnia wzrostu facetów to 182 ale gdy ma 207 to wcale nie jest chory przecież)
rodzimy 8go Wyświetl w wątku >>
luimig
Postów 451
Punkty karne 1
Konkursy dodane 1
a ja przed ciążą ważyłam 44 kg... i poczułam ruchy dopiero pod koniec 19tyg. teraz 21 tydz. i ważę 49 niedługo zobaczę magiczną 50tkę czyli wagę której nigdy nie miałam a Maleńka kopie mnie regularnie co jakiś czas gdy chodzę, siedzę lub leżę Wyświetl w wątku >>
luimig
Postów 451
Punkty karne 1
Konkursy dodane 1
u mnie to samo... 2 butelki (mimo zaakceptowanych 5 zaproszeń i kilku kliknięć z forum) Wyświetl w wątku >>
luimig
Postów 451
Punkty karne 1
Konkursy dodane 1
a ceny dokładnie takie jak mówi Grusia Wyświetl w wątku >>
luimig
Postów 451
Punkty karne 1
Konkursy dodane 1
ja byłam na 4D - fantastyczna sprawa, lekarz 40min. robił badanie wszystkich organów (serduszka, kręgosłupa, nerek, pęcherza, itd.) a mała taka grzeczna była i uśmiechnięta...
i stwierdził, że to na 100% dziewczynka bo było dobrze widać w tym czasie kilka razy zmieniła ułożenie
Wyświetl w wątku >>
luimig
Postów 451
Punkty karne 1
Konkursy dodane 1
i czekam na ukochaną córeczkę Wyświetl w wątku >>
luimig
Postów 451
Punkty karne 1
Konkursy dodane 1
ja też będę w 2012 roku szczęśliwą mamą
codziennie Was podczytuje... bo pisanie jakoś mi nie idzie
czy może któraś z Was wygrała pieluszki Huggies New Born przez zbieranie głosów? czy oni to weryfikują? bo co zbiorę tyle że wyrównam z 2 uczestniczkami to mi odskakują w 1min po 10-15 głosów, które ja zbieram przez 1h
Wyświetl w wątku >>
luimig
Postów 451
Punkty karne 1
Konkursy dodane 1
ja narazie czekam na J&J a mąż na Wojaka Wyświetl w wątku >>
luimig
Postów 451
Punkty karne 1
Konkursy dodane 1
- to że ktoś zazdrosny zglosił mój profil jako fikcyjny (a profil mam oczywiście prawdziwy, ze wszystkimi danymi, znajomymi, itd.) bo nie mógł przeboleć że grałam od pierwszego dnia i wymyśliłam metodę tworzenia ogrodu dzięki której miałam gwarantowaną 2 nagrodę.
Mam nadzieję, że nagrody i tak nie stracę, bo zglosiłam wszystko gdzie trzeba... ale czego to ludzie nie zrobią dla kilku kremów !!! Wyświetl w wątku >>
luimig
Postów 451
Punkty karne 1
Konkursy dodane 1
luimig
Postów 451
Punkty karne 1
Konkursy dodane 1
przyjmuję zaproszenia na ps3 (mam niestety prawą połówkę). Jestem online Wyświetl w wątku >>
luimig
Postów 451
Punkty karne 1
Konkursy dodane 1
luimig
Postów 451
Punkty karne 1
Konkursy dodane 1
mam 2 konta - na obu możliwosć wygrania nagrody Wyświetl w wątku >>
luimig
Postów 451
Punkty karne 1
Konkursy dodane 1
może ktoś chciałby mi pomóc?:)
(mogę dodatkowo oddać w zamian za pomoc w wygraniu dużo kodów na vouchery lewe i prawe bo tylko do tego mam szczęście
jeśli ktoś może mi pomóc - pw Wyświetl w wątku >>
luimig
Postów 451
Punkty karne 1
Konkursy dodane 1
Wyświetl w wątku >>
luimig
Postów 451
Punkty karne 1
Konkursy dodane 1