Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika aniutka

aniutka

#5711966 Napisano: 02.08.2013 15:26:57 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie pogoda, wszędzie pada tylko nie u mnie a tak potrzebny jest deszcz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aniutka

#5711900 Napisano: 02.08.2013 13:28:07 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Kosz limonkowy Hortex z Biedronki emotka Wygrana z 9 lipca emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aniutka

#5711462 Napisano: 01.08.2013 19:55:50 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Też jestem codziennym gościem emotka Jedynie co wygrałam to straszny ból głowy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aniutka

#5710864 Napisano: 01.08.2013 10:48:11 w co chcielibyście wygrać?
Jakiś wyjazd wakacyjny bo skisnę w tym domu i nabawię się depresi emotka Skuterkiem z Frugo też nie pogardzę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aniutka

#5710239 Napisano: 31.07.2013 14:02:45 w Wkurza mnie...

U mnie w rodzinie szykują się wesela, już dawno z mężem ustaliliśmy że na samym początku powiemy że nie przyjdziemy, jakiś wykręt znajdziemy.Obecnie nie stać mnie na takie wydatki bo to co wydam na jedno wesele to mam częściowo wyszykowany pokój na piętrze,dodam że całe piętro będziemy wykańczać.Nie mam zamiaru wejść w długi z powodu jednej nocy,co innego jest urządzenie domu by służyło na lata emotka A tak po za tym to dziwne zwyczaje są teraz żeby mówić gościom co mają dać na prezent bo wydatki za wesele muszą się zwrócić. Jak miałam swoje wesele to nawet nie pomyślałam o tym,zależało mi tylko na tym żeby wszystko się udało i goście byli zadowoleni. Jeśli komuś chodzi tylko o to żeby wydatki się zwróciły to po co robić wesele, na pokazówkę, dla ludzi...śmieszni są ludzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aniutka

#5710188 Napisano: 31.07.2013 12:58:36 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
I znowu nic, wpisuję się tu od kilku dni ale i tak to nic nie daję,nie mogę odczarować złej passy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aniutka

#5710136 Napisano: 31.07.2013 12:17:38 w Hochland
monikar napisał(a):

aniutka napisał(a):

monikar napisał(a):

gargi napisał(a):

mariolakal napisał(a):

O której godzinie wysyłają e-maile ? Tyle się naczytałam w MDW o tych motylkach, że w końcu wczoraj mnie pokusiło... emotka

róóóóżnie, raz 11, raz 13, raz 15....

ps. macie potwierdzenia danych wysłanych w piątek za motylki?

ja nie mam potwierdzenia z piątku emotka

Ja też nie mam emotka

dziewczyny wysyłacie paragon raz jeszcze? wczoraj dostałam info o porcelanie ale nie wiem czy to ma jakikolwiek związek, może dla pewności warto przesłać paragon raz jeszcze?

Dostałam o 17.30 potwierdzenie, niestety tylko potwierdzenie, porcelany brak emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

aniutka

#5709523 Napisano: 30.07.2013 15:51:00 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
I koleiny dzień mija na pusto emotka Co się dzieję, niech ktoś odczaruję ten zły urok emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aniutka

#5709461 Napisano: 30.07.2013 14:30:39 w Hochland
monikar napisał(a):

gargi napisał(a):

mariolakal napisał(a):

O której godzinie wysyłają e-maile ? Tyle się naczytałam w MDW o tych motylkach, że w końcu wczoraj mnie pokusiło... emotka

róóóóżnie, raz 11, raz 13, raz 15....

ps. macie potwierdzenia danych wysłanych w piątek za motylki?

ja nie mam potwierdzenia z piątku emotka

Ja też nie mam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aniutka

#5709368 Napisano: 30.07.2013 12:53:06 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Pomadka Maybelline emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aniutka

#5708445 Napisano: 29.07.2013 11:00:15 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
ivanotta napisał(a):

susza na dworze i susza w konkursach emotka

U mnie to samo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aniutka

#5707817 Napisano: 27.07.2013 19:53:39 w Wkurza mnie...
tereniagno napisał(a):

Wczoraj o 17:00 zawiozłam na cmentarz piękny duży bukiet z róż.Wracając z wieczornej mszy za rodziców ,wstąpiłam jeszcze raz na cmentarz,ponieważ musiałam zanieść dodatkowy wazon i okazało się,że 2 kremowych róż już nie było w bukiecie emotka emotka Nawet na cmentarzu nie dają złodzieje spokoju zmarłym emotka emotka

Niestety dla złodzieja nie ma nic świętego emotka U mnie na moim parafialnym nie kradną ale na komunalnym strasznie, aż czasami żal cokolwiek ładniejszego zostawić na grobie bo zaraz znika emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aniutka

#5707376 Napisano: 26.07.2013 16:46:48 w Biedronka
ksantypa napisał(a):

Dziewczyny wysyłałam ambitniejsze hasła i nie znajdywały poklasku u jury-to akurat im podpasowało.A chyba liczy się efekt -już pani do mnie dzwoniła -za 3 tygodnie ma się ponownie odezwać emotka Jak do tej pory to moja największa wygrana i cieszę się bardzo ,mimo , że hasło nie najwyższych lotów

Trzeba próbować na różne sposoby aby wygrać, bo przecież chodzi o wygraną emotka Ja też na różne sposoby próbuję i na razie zero efektu emotka Gratulację emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aniutka

#5707258 Napisano: 26.07.2013 14:23:36 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Myślałam, że może dzisiaj się do mnie los uśmiechnie przy okazji moich imienin emotka Niestety nic nie wpadło, widocznie tak musi być emotka Idę pod prysznic i czekam na gości emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aniutka

#5706809 Napisano: 25.07.2013 21:37:32 w Wkurza mnie...
radosna napisał(a):

mia napisał(a):

Wkurza mnie fatalny stan moich nerwów, od kilku dni mam normalną trzepawkę i jadę na tabletkach... emotka
A konkursowo - Valbon. Bony przestali wysyłać, potwierdzeń brak, cała wcześniejsza świetna organizacja im chyba padła emotka

aniutka napisał(a):

Wkurza mnie całe moje życie, nic mi się nie układa, same kłody pod nogi emotka Mam czasami ochotę wyjść z domu i iść przed siebie gdzie mnie oczy poniosą emotka Kto mi tak żle życzy że wszystko się wali emotka

Przytulam Was mocno i życzę szczęścia w życiu! Przyjdzie jutro razem ze słońcem emotka emotka emotka

Dziękuję za słowa pocieszenia emotka Mam nadzieję że w końcu coś się zmieni emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aniutka

#5706752 Napisano: 25.07.2013 20:14:05 w Wkurza mnie...
barszcz napisał(a):

aniutka będzie dobrze!
Mojej znajomej życie tak dalo w kość,że nie widziala jego sensu.Trzy lata walczyła z beznadziejnymi przepisam i wstawała rano tylko dla dzieci,a dziś okazalo się ,że podpis jednego człowieka zmienił jej źycie!! "fortuna kołem sie toczy" ,musi być dobrze.Trzymam kciuki,tak jak trzymalam za moją znajomą.Dziś obie płakałyśmy ze szczęścia!!

Dziękuję za miłe słowa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aniutka

#5706659 Napisano: 25.07.2013 17:13:05 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Koleiny pusty dzień emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aniutka

#5706448 Napisano: 25.07.2013 13:29:46 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

aniutka napisał(a):

Wkurza mnie całe moje życie, nic mi się nie układa, same kłody pod nogi emotka Mam czasami ochotę wyjść z domu i iść przed siebie gdzie mnie oczy poniosą emotka Kto mi tak żle życzy że wszystko się wali emotka

Czasem tak bywa - jak się wali, to się wali... emotka
Na szczęście, jak mówi stare powiedzenie "Po każdej burzy w końcu wychodzi słońce". A po długiej szarej zimie, przychodzi wiosna... emotka

Dzięki za dobra słowa, ale przestaje wierzyć ze będzie dobrze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aniutka

#5706417 Napisano: 25.07.2013 12:51:53 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie całe moje życie, nic mi się nie układa, same kłody pod nogi emotka Mam czasami ochotę wyjść z domu i iść przed siebie gdzie mnie oczy poniosą emotka Kto mi tak żle życzy że wszystko się wali emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aniutka

#5705983 Napisano: 24.07.2013 18:20:00 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
ludzka_istota napisał(a):

Kocham konkursy, kocham tez nagrody- ale od bardzo długiego czasu bez wzajemności. Żadna porządna wygrana się do mnie nie klei, a o drobiazgach nawet nie wspomnę. Jakim trzeba być pechowcem, żeby nie załapać się na balsam do ciała, czy głupie muffinki? Nawet konkursy lokalne mnie olewają. Do zdrapek dopłacam. Żebym jeszcze miała szczęście w miłości, ale gdzie tam. emotka emotka

Ja tez się nie załapałam na balsam ani na muffinki emotka wychodzi na to że jestem do niczego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0