Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ciasssteczko
Postów 1359
Data rejestracji 31.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki za info, ciekawe zatem co z osobami, które zdążyły zgłosić się do sklepów, które zniknęły z listy - biorąc ich pod uwagę, to już się rachunek nie zgadza Wyświetl w wątku >>
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
brałam to pod uwagę, ale wyszłoby im równiutko stu laureatów? co za zbieg okoliczności
Wyświetl w wątku >>
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w tym nowym - 103, a brakuje w nich sklepów, które były na początku (nie wiem ilu, na pewno jednego stołecznego) Wyświetl w wątku >>
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
niby mieli podpiąć laureatów pod inne sklepy, ale według jakiego klucza? Wyświetl w wątku >>
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gratulacje, a z którego to sklepu? Wyświetl w wątku >>
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a w jakich sieciach jest osobisty odbiór nagrody, a nie wysyłka? Wyświetl w wątku >>
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z finisha jak dotąd pytania były punktualnie, kilka sekund po 20 Wyświetl w wątku >>
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
owszem, jest zajawka, ale wydaje mi się, że piszą tylko 'witamy w konkursie finish' za chwile otrzymasz pytanie, itd. Wyświetl w wątku >>
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o dziwo jest bardzo skromna, jak jest przy niej mowa o konkursach to pyta mnie, czy jej wygram jajko z niespodzianką
Wyświetl w wątku >>
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przyłączam się do inicjatywy koleżanki, pozostawiając swoje poglądy religijne, polityczne i filozoficzne dla siebie
a wkurza mnie, że już ciemna noc, a ja najchętniej siedziałabym do rana i wcinała frytki Wyświetl w wątku >>
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nic, cisza Wyświetl w wątku >>
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziękuję Ci bardzo, w sumie u mnie nie chodzi o zaginiony paragon - byłam na liście osób zweryfikowanych - a raczej o zaginioną przesyłkę z bonami, ale skoro pani nie ma to zadzwonię w poniedziałek Wyświetl w wątku >>
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z tego, co pamiętam to czyszczenie ciasteczek pomagało w takich przypadkach
Wyświetl w wątku >>