Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ciasssteczko
Postów 1359
Data rejestracji 31.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
drobiazg Wyświetl w wątku >>
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
prawdę mówiąc miałam już kilka razy do czynienia z graspem - byli bez zarzutu. ale nie chodzi mi tu o obronę agencji, bo głową za nich ręczyć nie mogę z tego co widzę - popełnili błąd, przeprosili, zaproponowali (moim zdaniem) uczciwe rozwiązanie, a tu taka burza... proporcjonalna raczej do osławionego wręczania samochodów swoim znajomym, a nie pomyłki Wyświetl w wątku >>
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
poczytałam i jestem w ciężkim szoku, na co pozwalają sobie ludzie pod przykrywką anonimowości w internecie
rozumiem, wynik niezgodny z regulaminem, uczestnicy w bardziej lub mniej kulturalny sposób zgłosili swoje wątpliwości. agencja reaguje, chce wybrać nowego laureata, a ludzie jak się nakręcili, to już - do uwagi, do gazet, do prawników... i jeszcze odgrażają się surowymi konsekwencjami, i że odbiorą agencji wszystkie zlecenia wiem, że agencje potrafią być nieuczciwe, ale w tym przypadku nie rozumiem, do czego ma prowadzić ta nagonka? Wyświetl w wątku >>
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na dowód, że jest nadzieja dla naszych poczt przytoczę moją wczorajszą przygodę - miałam wrzucić do skrzynki list, odebrałam też polecony. Do skrzynki trafił mój polecony (odebrany, podpisany), a do domu przyniosłam z powrotem list, który miałam wysłać. Zorientowałam się już po zamknięciu, zadzwoniłam do mojego urzędu, pani uspokajając mnie obiecała, że poszuka w skrzynce zanim opróżnią ją do wysyłki - znalazła, oddzwoniła, po kwadransie miałam przesyłkę w dłoni - wszystko z uśmiechem, nie chciała nawet przyjąć drobiazgu, jaki chciałam jej dać za dobrowolne poświęcanie swojego czasu po godzinach pracy na ratowanie mojej wpadki.
Podsumowując: wkurzają mnie buraki po obu stronach okienka, gdy naprawdę są burakami Wyświetl w wątku >>
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zdrówka, uśmiechu i nieprzerwanej konkursowej dobrej passy Wyświetl w wątku >>
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ciśnie się na usta
mgła mnie wkurza Wyświetl w wątku >>
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wejdź w okienku czatu na górze w Opcje -> Przejdź do trybu offline, nie będzie dokuczać
Wyświetl w wątku >>
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja, sierota, nie zdążyłam się dopisać, za co przepraszam
i gratuluję Wyświetl w wątku >>
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koniec kodzików Wyświetl w wątku >>
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wow
napiszesz, kto wozi? Wyświetl w wątku >>
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przez telefon pani mówiła też o wysyłce do 31.12, chyba, że postanowili się jednak spiąć Wyświetl w wątku >>
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pat4
poza tym jest wiele osób, z którymi bez obaw ubijałabym interesy Wyświetl w wątku >>
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do mnie salon hondy dostarczył już wczoraj - kolor czerwony Wyświetl w wątku >>
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A teraz strzelmy sobie kawkę, donosik i miłego dnia Wyświetl w wątku >>
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziękuję za pw, jednak nie szukam, myślałam że wysłałam na inny konkurs ale się znalazł
Wyświetl w wątku >>