Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ciasssteczko
Postów 1359
Data rejestracji 31.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Żerują na zdezorientowanych, początkujących przedsiębiorcach. Niedawno założyłam firmę i nie minął tydzień od ukazania się wpisu w CEIDG, a już przyszło do mnie pisemko z fakturką od nich
Mnie równie mocno wkurza fakt, że osobom rozpoczynającym działalność trudno jest dotrzeć do ujednoliconych, pełnych informacji co zrobić, gdzie iść, co wysłać i ile trzeba zapłacić w ZUSach, US, etc. W pewnym sensie nie dziwię się, że takie osoby mogą się naciąć - niestety nie każdy czyta całe pisma i drobne druczki Wyświetl w wątku >>
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zdaje się, że 664027xxx
Wyświetl w wątku >>
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przecież do wscieklego dzwonią ZAWSZE z KAŻDEGO konkursu, jeszcze nie wiecie? Wyświetl w wątku >>
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie... Wyświetl w wątku >>
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie pierwszy fanpage, który po konkursowym smrodzie napuszcza ludzi do chwalenia czy to konkursu, czy produktów. ŻENADA. Wyświetl w wątku >>
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do 20 lipca mają powiadomić laureata
http://www.lubell...kania_na_talerzu.pdf Wyświetl w wątku >>
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też mnie to ciekawi... Wyświetl w wątku >>
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wysyłałam sms 13 maja i miałam telefon dziś rano Wyświetl w wątku >>
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Żaden organizator raczej nie załatwi laureatowi amerykańskiej wizy, bo nawet do turystycznej (tu podejrzewam, że w grę wchodzi jakiś transfer na terenie USA) konieczna jest osobista rozmowa z konsulem. Trochę boli ryzyko, że wizy można nie dostać i wycieczka przepadnie, ale to już zależy na kogo się trafi w ambasadzie i czy organizator da laureatowi stosowne papierki potwierdzające nagrodę (co ciekawe niemile widziane jest jednak np. posiadanie wykupionych biletów lotniczych, bo to chyba bezczelne tak zakładać, że się do Stanów wjedzie ). Chociaż skoro już fundują wyjazd za tyle kasy to w sumie mogliby dorzucić po pięć stówek na wizę
Wyświetl w wątku >>
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
30 dni Wyświetl w wątku >>
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jakby co - oto odpowiedź pani z maila kontaktowego odnośnie konkursu (spytałam co prawda o załączniki pocztowe, ale mam nadzieję, że dotyczy to wszystkich dodatków):
Droga Pani,
bardzo dziekuje za pytanie.
Jesli chodzi o prace to aby konkurs byl sprawiedliwy nie powinny być brane pod uwagę.
Natomiast będzie nam miło otrzymać taką pracę i jeśli wyrazi Pani zgodę to umieścimy ją na naszej stronce konkursowej,
serdecznie pozdrawiam,
... Wyświetl w wątku >>
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na profilu na facebooku napisali, że laureatów podadzą dopiero w druku w numerze kwietniowym (dostępny od 15 marca) Wyświetl w wątku >>
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
FireFly swojego czasu obsługiwało hasłówki m.in. dla Żywca Zdrój i Burger Kinga - byli jak najbardziej w porządku Wyświetl w wątku >>
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
razem sześć paczek - trzy różne rodzaje Wyświetl w wątku >>
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
odbierałam dzisiaj bez problemu, z tego co panie mówiły zestaw czekał już od paru dni Wyświetl w wątku >>
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ciasssteczko
Postów 1359