Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ciasssteczko
Postów 1359
Data rejestracji 31.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziękuję, nieaktualne - jedna z forumowiczek już dla mnie znalazła Wyświetl w wątku >>
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba chodzi o same karty do Tesco Wyświetl w wątku >>
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kicia, nie kombinuj )
Organizator dokona 3 prób połączenia z laureatami nagród II stopnia w godzinach 9 – 17. Wyświetl w wątku >>
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W zeszłym tygodniu obdzwonienie wszystkich zajęło ok. 2 godzin Wyświetl w wątku >>
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Spokojnie, jeśli to Biedronka to zadzwonią ponownie tego samego lub następnego dnia (w regulaminie stoi, że dzwonią 3 razy) Wyświetl w wątku >>
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dobrze, że publicznie poinformowałeś, że jesteś gotowy, bo tak to by jeszcze czekali Brawo! Wyświetl w wątku >>
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly no toż wiadomo, że nie prosiłam od razu o kupowanie, tylko o kontakt Wyświetl w wątku >>
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chodzi o czarny wzór z płaskim czajniczkiem: http://images42.f...0d14dd711947a954.jpg
Marzy mi się taki i chciałam poprosić, gdyby ktoś z was widział taki w swoim sklepie, może mógłby dla mnie kupić? Zwrócę za zakup zestawu i wysyłkę, a jak przyjdą wygrane boniki to w ramach podziękowania za fatygę podarowałabym biedronkową stówkę. PW Wyświetl w wątku >>
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ok. 13 Wyświetl w wątku >>
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Myślałam, że idea żartów jest taka, że mają być... śmieszne Wyświetl w wątku >>
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to nie ma znaczenia
Wyświetl w wątku >>
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i to jest powód do prawdziwej radości Wyświetl w wątku >>
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziwnym trafem najgłośniejsze kłapanie o krucjacie dla dobra innych forumowiczów i niewyobrażalnym nękaniu na pw pada z ust osób, którym raczej nie zdarza się jako pierwszym puścić info o lecących nagrodach. To już nawet ciężko nazwać trollowaniem, ale co ja tam wiem
Czekamy na kolejne praleczki! Wyświetl w wątku >>
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Och, bo to oczywiście jedyny powód, dla którego nie możesz udzielić informacji? Ja gram w Warszawie, więc jestem bezpośrednio zainteresowana i uprzejmie proszę o publiczne wskazanie sklepu, z którego rzekomo przypadła Ci nagroda Wyświetl w wątku >>
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przyjmij moje wyrazy uwielbienia Wyświetl w wątku >>
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kupię lub wymienię na inny paragon na trwający konkurs - pw Wyświetl w wątku >>