Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ciasssteczko
Postów 1359
Data rejestracji 31.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
piąteczka Wyświetl w wątku >>
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale Ty potrzebujesz z kotem, nie może być królik? Wyświetl w wątku >>
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak sądzisz, że nasz portal ma takie coś, zwane regulaminem? Może nie dopisano, że nie wolno samodzielnie reklamować Wyświetl w wątku >>
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nieaktualne, dziękuję Wyświetl w wątku >>
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zapewne znacie już ideę Szlachetnej Paczki z poprzednich lat, w tym roku wciąż ok. 2600 rodzin nie znalazło swoich darczyńców. Często rodzinom potrzeba żywności, środków czystości czy innych niewielkich rzeczy, które nam - konkursowiczom - zalegają w szafkach. Zerknijcie na stronę, może macie możliwość wesprzeć ubogich w tym szczególnym, przedświątecznym czasie.
Wyświetl w wątku >>
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tym razem nie dołączyli protokołów Wyświetl w wątku >>
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wyobraź sobie, że w swojej kilkuletniej konkursowej karierze zdarzało mi się to nawet kilka razy nie psioczę za to na wygrane i jak cierpię na chroniczny brak czasu to nie bawię się w detektywa
w temacie ABC: czy ktoś bardziej doświadczony w ich konkursach podpowie, jak jest u nich z wysyłką? zostawiają sobie awaryjnie taki długi czas na dostarczenie nagród, czy naprawdę obkupimy się dopiero na wielkanoc? Wyświetl w wątku >>
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie gram ani w loteriach, ani w kauflandach
nie rozumiem czemu z mojej wypowiedzi przyjęłaś do wiadomości tylko mało istotny fragment o paragonie, a nie widzisz, że narzekasz na nagrodę, o którą sama zdecydowałaś się grać i to niejednym zgłoszeniem - inni by pewnie nie pogardzili kupując nawet podstawowe produkty w małym sklepie - pieniądze trzeba szanować. to nie zachęca żeby Ci pomóc, no ale życzę udanych zakupów Wyświetl w wątku >>
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wybacz, ale to już chyba lekka przesada - nikt Ci nie kazał grać... nie dość, że nie masz paragonu to jeszcze narzekasz, że masz mały wybór w sklepie? może trzeba było zostawić szansę osobom, które mają co kupić w swoich sklepach Wyświetl w wątku >>
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.no-spa.pl/konkurs/regulamin Wyświetl w wątku >>
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak, przyszły poleconymi PP Wyświetl w wątku >>
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chyba plus ma właśnie jakieś perturbacje, bo i mi kapryśnie wysyła smsy... trzeba próbować do skutku Wyświetl w wątku >>
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
niestety u mnie też... Wyświetl w wątku >>
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niegdyś w moim Tesco pani z POKu na prośbę o pieczątkę z podpisem wrzasnęła na mnie, że a skąd ona ma wiedzieć, co ja kupiłam?!
Anyway, pieczątek nigdy potem nie brałam i dotąd żadnych problemów nie było, jak ktoś wyżej wspomniał - w końcu to konkurs danej sieci. Wyświetl w wątku >>
ciasssteczko
Postów 1359
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w stołecznych też tak mamy Wyświetl w wątku >>