Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ignam

ignam

#3196658 Napisano: 13.03.2010 06:32:57 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Wczoraj książka Whisky. Poradnik smakosza
wystana na poczcie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ignam

#3179413 Napisano: 08.03.2010 07:19:59 w Carrefour konkursy
siwy28 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

ida smsy z potwierdzeniem zgodnosci danych z budzetu emotka

u mnie również emotka

i u mnie
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ignam

#3179313 Napisano: 08.03.2010 06:54:36 w Dyskusje o wynikach konkursu
Muszę się pochwalić, ze pocisnęłam wczoraj na we-dwoje w komentarzach pod nowym konkursem w sprawie Odlotu i już jest skutek. Marny ale jest. Wyświetl w wątku >>
0 0

ignam

#3177961 Napisano: 08.03.2010 11:10:35 w Carrefour konkursy
Chyba trochę za wcześnie, jeśli dopiero maile czytają - patrz wcześniejsze posty. Wyświetl w wątku >>
0 0

ignam

#3168176 Napisano: 04.03.2010 11:04:54 w Wkurza mnie...
cytrynkowa napisał(a):

sophie napisał(a):

sophie napisał(a):

beciala napisał(a):

sophie napisał(a):

Wkurza mnie ,że niektóre osoby zatajają fakt ,że posiadają dwuczłonowe nazwisko ,czyli nie piszą nazwiska po wyjściu za mąż i tym faktem oszukują i otrzymują dwie nagrody , na męza i na siebie.Nie powiem po nazwiskach ,ale chyba większośc wie o kogo chodzi.

Z dzisiejszych ostatnio dodanych wyników emotka
Ktoś mi powie dlaczego się tak dzieje /?

cóż, dziękuję za pomysł - nie wpadłam na to
emotka emotka
Tylko żartuję, niestety mam jedno nazwisko emotka
Słyszałam o jeszcze ciekawszych pomysłach co nie których, ale jakoś mnie to nie wkurza emotka
A w temacie wkurza mnie, ze pewnie Swoim postem rozpoczęłaś kolejną ciekawą dyskusję na forum emotka
A może jednak nie? emotka

Nie ,czemu?Przecież można spokojnie napisać co o tym myslicie ,po prostu wymiana zdań.Mnie to prostu wkurza ,bo to jest oszukiwanie.

A na co liczyłaś ,że będziemy się prać jak na ringu?

Ja jestem spokojną osobą emotka

kurcze, a ja zostałam przy swoim, teraz załuje mogłam wziąść 2 emotka emotka

Dziękuję sophie. Sama na to nie wpadłam
0 0

ignam

#3161319 Napisano: 01.03.2010 10:32:23 w Carrefour konkursy
pereka napisał(a):

ignam napisał(a):

Zapytam jeszcze raz bo się do agencji nie dodzwoniłam emotka
Grałam sobie uczciwie, jeden paragon, jeden sms i tylko nie spojrzałam, że na paragonie nie mam marki produktu tylko napisane płyn do płukania. Czy muszę jutro lecieć do sklepu (tam same niekumate siedzą) po pieczątkę na paragonie sprzed prawie miesiąca, czy oni to sobie sami zweryfikują. W dodatku jak byłam ostatnio to ten płyn już podrożał.
Ma ktoś doświadczenia.

Tez mam płyn do płukania i to na 2 paragonach i wcale się tym nie przejmuję. Już kiedys w jakims konku marketowym tez miał być jakis produkt, a na paragonie pisało nie wiadomo co, nie wiadomo jakiej marki. Ja nigdy jakiś dopisków i pieczątek nie daje, tylko jak mam dłuzszy paragon to zaznaczam chaczyki zeby widzieli na co patrzeć. Jeszcze sie nie zdarzyło by mi czegoś nie uznali emotka Pozatym jak duzo osob ma taki płyn to chyba sie kapną o co chodzi, chyba wiedzą co sprzedają emotka

Dziękuję. emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

ignam

#3161249 Napisano: 01.03.2010 10:04:30 w Carrefour konkursy
Zapytam jeszcze raz bo się do agencji nie dodzwoniłam emotka
Grałam sobie uczciwie, jeden paragon, jeden sms i tylko nie spojrzałam, że na paragonie nie mam marki produktu tylko napisane płyn do płukania. Czy muszę jutro lecieć do sklepu (tam same niekumate siedzą) po pieczątkę na paragonie sprzed prawie miesiąca, czy oni to sobie sami zweryfikują. W dodatku jak byłam ostatnio to ten płyn już podrożał.
Ma ktoś doświadczenia. Wyświetl w wątku >>
0 0

ignam

#3158940 Napisano: 01.03.2010 10:36:02 w Carrefour konkursy
Wygrałam kosz a na paragonie mam tylko płyn do płukania bez Lenor. To co robić
Potwierdzam - pani z agencji będzie po 14. Wyświetl w wątku >>
0 0

ignam

#3152724 Napisano: 26.02.2010 07:47:36 w Carrefour konkursy
Znalazłam paragon, z którego wysyłałam Domowy budżet i tam mam tylko płyn do płukania bez Lenor.
Czy oni to sobie jakoś zweryfikują? Wyświetl w wątku >>
0 0

ignam

#3151105 Napisano: 26.02.2010 10:48:57 w Dyskusje o wynikach konkursu
avatea napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Dla osób zainteresowanych konkursem EMALII OLKUSZ:
emotka emotka emotka

Dzien dobry!
Z tego co wiem to konkurs juz dawno rozstryzgnieto i wybrano zwyciezce.
Wiecej informacji dostanei Pan kontaktując sie z Działem Marketingu.

Pozdrawiam

Wioleta Krukowiecka
Specjalista ds. Obsługi Klienta Indywidualnego

Emalia Olkusz S.A.
Al. 1000-lecia 15 F
32-300 Olkusz
728 932 815
www.emalia.pl

ja proponuje by każdy kto brał udział napisał co o tym mysli...

I nikt z forum nie wygrał?
Ile tam było tych garnków do wygrania? Wyświetl w wątku >>
0 0

ignam

#3146406 Napisano: 24.02.2010 11:35:16 w Wkurza mnie...
ignam napisał(a):

drzemek napisał(a):

ferinka24 napisał(a):

ignam napisał(a):

Głupie UPC i Chello jego. Zapowiada się trzecia noc bez internetu bo sięmodernizują. Chyba po prawie 10 latach zmienię operatora.
Wkurzają mnie firmy, które stale zmieniają oferty, łapią nowych klientów a starych maja w ...poważaniu.
emotka emotka emotka

wkurza Mnie dokładnie to samo. Więc UPS, Chello powiedziałam pa pa !:)

A u mnie śmiga jak należy i z internetu od nich jestem zadowolony, nawet nie przypominam sobie kiedy ostatnio nie działał emotka

Żartujesz !!!

Przez kilka lat było ok, nawet polecałam znajomym, dopiero ostatni rok jest fatalny. Kobieta w BOK mi dzisiaj powiedziała, że kładą nowe swiatłowody i ma być lepiej. Ale komunikat o wyłączeniu był przedwczoraj na ogólnopolskiej infolinii. Nie wierzę, ze miałeś internet. Wyświetl w wątku >>
0 0

ignam

#3146402 Napisano: 24.02.2010 11:30:14 w Wkurza mnie...
drzemek napisał(a):

ferinka24 napisał(a):

ignam napisał(a):

Głupie UPC i Chello jego. Zapowiada się trzecia noc bez internetu bo sięmodernizują. Chyba po prawie 10 latach zmienię operatora.
Wkurzają mnie firmy, które stale zmieniają oferty, łapią nowych klientów a starych maja w ...poważaniu.
emotka emotka emotka

wkurza Mnie dokładnie to samo. Więc UPS, Chello powiedziałam pa pa !:)

A u mnie śmiga jak należy i z internetu od nich jestem zadowolony, nawet nie przypominam sobie kiedy ostatnio nie działał emotka

Żartujesz !!!
Wyświetl w wątku >>
0 0

ignam

#3146123 Napisano: 24.02.2010 09:46:16 w Wkurza mnie...
emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ignam

#3139829 Napisano: 23.02.2010 01:34:48 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Dark Void z Interii emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ignam

#3136836 Napisano: 22.02.2010 05:45:33 w TESCO konkursy
wacie72 napisał(a):

Mnie Tesco też nie lubi , przestanę tam kupować emotka

Też
0 0

ignam

#3121567 Napisano: 17.02.2010 09:10:26 w Dyskusje o wynikach konkursu
jola17 napisał(a):

NO ZECZYWISCIE RODZINKA OBSTAWIŁA WINIARY CZY TO SZCZESCIE CZY TYLKO MI SIÊ TAK WYDAJE emotka

Cztery rodzinki. Dwie z poprzedniej edycji i dwie nowe.
Wyświetl w wątku >>
0 0

ignam

#3121067 Napisano: 17.02.2010 07:19:48 w Dyskusje o wynikach konkursu
Co najmniej cztery nazwiska graja hurtowo. Fajna loteria - hurtownicy graja z hurtownikami. Ja sobie darowałam po pierwszej turze. Wyświetl w wątku >>
0 0

ignam

#3107105 Napisano: 13.02.2010 04:41:17 w Wkurza mnie...
Powrót Montezumy na wp.pl
Mają błędy w konkursie i co chwilę jestem zalogowana jako kto inny. Muszę uważać jako kto gram. Jakieś obce nicki.
emotka
Przy okazji jakby ktoś chciał jeszcze grać a jest na facebooku to zapraszam. Wyświetl w wątku >>
0 0

ignam

#3094848 Napisano: 09.02.2010 01:32:18 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Film Zapowiedź z Filmweb. Wyświetl w wątku >>
0 0

ignam

#3090834 Napisano: 07.02.2010 10:51:16 w Dyskusje o wynikach konkursu
js28 napisał(a):

wkurzają mnie konkursy na Netfan. Biorę udział we wszystkich konkursach od chyba 1,5 roku i jeszcze nic nie udało mi się trafić. Nie wierzę, że mam takiego pecha! Wygrał ktoś coś u nich?

ilonar2301 napisał(a):

slavek napisał(a):

meeyka napisał(a):

aga1616 napisał(a):

misia89p napisał(a):

evja napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

js28 napisał(a):

wkurzają mnie konkursy na Netfan. Biorę udział we wszystkich konkursach od chyba 1,5 roku i jeszcze nic nie udało mi się trafić. Nie wierzę, że mam takiego pecha! Wygrał ktoś coś u nich?

Też gram, a raczej grałam, darowałam sobie netfan. Nigdy tam nic nie wygrałam.

U mnie podobnie, tylko gram tam dopiero od roku i nic...

i ja się przyłączam.. gram od 1,5 roku zawsze mam dobre odp i jeszze nie wygrałam..niby to tylko płyta, no ale czasem są naprawdę fajne i chciałoby się wygrać

mi w tamtym roku udało sie wygrac na netfan

na netfanie nie wygralam jeszcze nigdy, ale widac za krotko gram emotka

gram praktycznie w kazdym konkursie Gildii i niiiic. tak samo z dlalejdis. Ktos tam w ogole wygrywa? emotka

ja wygrałem tam już parę razy emotka

i nawet obyło się bez łapówki emotka

Na dlalejdis wygrałam dwa razy w grudniu
emotka

Na dlalejdis wygrałam raz ale na netfanie i gildiach nic od ponad roku. Trochę to dziwne, zważywszy, ze tam jest średnio 400 zgłoszeń (gildie), a na dlalejdis ostatnio idzie w tysiące. Wyświetl w wątku >>
0 0