Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
gregory
Postów 769
Data rejestracji 12.12.2008
Punkty karne 1
Konkursy dodane
milczy, milczy. nie wiem dlaczego tak robią i co to za tajemnica, skoro zgodnie z regulaminem wylonili juz zwyciezców. mysle, że juz dawno do nich zadzwonili. do mnie niestety nie. trudno Wyświetl w wątku >>
gregory
Postów 769
Punkty karne 1
Konkursy dodane
smiem twierdzic, ze juz pozamiatane. mysle ze ci co wygrali, juz o tym wiedza. na stronie serenady nic nie ma, ale ta weryfikacja paragonów pozwala sadzic, że juz zawiadamiali. no cóz, konkurs kreatywny to i w gust jury ciezko sie bylo wbic pewnie. Wyświetl w wątku >>
gregory
Postów 769
Punkty karne 1
Konkursy dodane
tez sie zastanawiam, bo tez nie dostałem. ale nie licze na wiele, bo o wygranej chyba tez w poniedziałki powiadamiaja Wyświetl w wątku >>
gregory
Postów 769
Punkty karne 1
Konkursy dodane
no to nie tylko tobie. nie rozumiem co to za tajemnica powiedziec czy powiadomili już zwycięzców... Wyświetl w wątku >>
gregory
Postów 769
Punkty karne 1
Konkursy dodane
gregory
Postów 769
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ja tez dzwonilem. i tez pani nie była za uprzejma. na kazde pytanie odpowiadała identycznie: prosze przeczytac regulamin. po trzecim pytaniu zaczeło mnie to śmieszyc, a przyczwartym doszedłem do wniosku, ze pewnie sama nic nie wie na temat tego konkursu i dlatego tak dosy ła do regulaminu. tak czy inaczej mysle, że juz pozamiatane i kto wygrał ten juz o tym wie pewnie. ze mna sie nie kontaktowali. Wyświetl w wątku >>
gregory
Postów 769
Punkty karne 1
Konkursy dodane
turek powinien dzis, a milka tydzien temu to jakos tak w srode do mnie dzwoniła. bo mailowo szybciej zawiadamiaja. Wyświetl w wątku >>
gregory
Postów 769
Punkty karne 1
Konkursy dodane
gregory
Postów 769
Punkty karne 1
Konkursy dodane
no tak, ale kto powiedział, że nie mozemy sie znalezc w tej piatce? wszystko jest mozliwe Wyświetl w wątku >>
gregory
Postów 769
Punkty karne 1
Konkursy dodane
to tak jak ja, ale jak dobrze zrozumiałem z regulaminu to piatek był ostatni dzien na rozwiazanie, wiec na dniach chyba powinni zawiadamiac Wyświetl w wątku >>
gregory
Postów 769
Punkty karne 1
Konkursy dodane
gregory
Postów 769
Punkty karne 1
Konkursy dodane
gregory
Postów 769
Punkty karne 1
Konkursy dodane
łoicz to juz chyba po fakcie. tez mam całe pudełko zakrętek i nic nie trafiłem, nawet marnego zestawu dla zapracowanych. zreszta mało osób sie chwaliło na forum. Wyświetl w wątku >>
gregory
Postów 769
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ja wygrałem przez sms dzisiaj piłkę, ale zastanawiam sie czy odsyłac paragon, bo ona warta tylko 30 zł. poczekam na samochód i wtedy im odesle. Wyświetl w wątku >>
gregory
Postów 769
Punkty karne 1
Konkursy dodane
gregory
Postów 769
Punkty karne 1
Konkursy dodane
czyli łudzę się dalej i licze na lapka Wyświetl w wątku >>
gregory
Postów 769
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
gregory
Postów 769
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
gregory
Postów 769
Punkty karne 1
Konkursy dodane
przepraszam, nie zauwazyłem. pisałem, że ja tam pierwszy raz. ale dziekuje za wyjasnienie i juz nie zajmuje miejsca.
Wyświetl w wątku >>
gregory
Postów 769
Punkty karne 1
Konkursy dodane