Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
gregory
Postów 769
Data rejestracji 12.12.2008
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ja też grałem i wielka cisza. a syrof faktycznie sztuczny. cos ten konkurs mi sie nie podoba. Wyświetl w wątku >>
gregory
Postów 769
Punkty karne 1
Konkursy dodane
od razu Ci radziłem, żebyś reklamowała jeżeli tak jest jak pisałas.
Wyświetl w wątku >>
gregory
Postów 769
Punkty karne 1
Konkursy dodane
REKLAMUJ. inaczej zawsze znajdą się nieuczciwi. Wyświetl w wątku >>
gregory
Postów 769
Punkty karne 1
Konkursy dodane
o jakim konkursie mówicie? po nitce do kłębka? pewnie znowu wygra kolorowa laurka bo tam nagradzali oryginalnośc. dlatego sobie ten konkurs odpusciłem Wyświetl w wątku >>
gregory
Postów 769
Punkty karne 1
Konkursy dodane
tydzien temu nie dostałem sms-a ale tez nikt nie zadzwonił, że wygrałem. wiec chyba czasem cos sie zawiesza i nie informuja o braku wygranej. Wyświetl w wątku >>
gregory
Postów 769
Punkty karne 1
Konkursy dodane
dlatego nie gram od roku w konkursach klikanych. tam prawie nigdy nie jest uczciwie. ludzie w ciagu 10 min potrafia zdobyc 10 000 glosow.bzdura i tyle
Wyświetl w wątku >>
gregory
Postów 769
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ja coś zaczynam wątpić w nałęczowiankę. zapas wody na całe lato zrobiony i ciągle cisza w telefonie. Wyświetl w wątku >>
gregory
Postów 769
Punkty karne 1
Konkursy dodane
gregory
Postów 769
Punkty karne 1
Konkursy dodane
trudno mi sie nie zgodzic. popieram kazde słowo. jakby bylo ok to opublikowaliby prace Wyświetl w wątku >>
gregory
Postów 769
Punkty karne 1
Konkursy dodane
gregory
Postów 769
Punkty karne 1
Konkursy dodane
tak czy inaczej to niezgodne z regulaminem Wyświetl w wątku >>
gregory
Postów 769
Punkty karne 1
Konkursy dodane
dlatego powinni opublikowac nagrodzone prace. wtedy by sie okazało z czym przegralismy. Wyświetl w wątku >>
gregory
Postów 769
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ja bede chciał poznac nagrodzone prace. zeby reklamowac trzeba wiedziec za co nagrodzili. bo podejrzewam, że nie za sam tekst. zreszta nie tylko ja to podejrzewam. a jezeli nie za sam tekst to juz jest podstawa do reklamacji. czy tylko ja tak mysle? Wyświetl w wątku >>
gregory
Postów 769
Punkty karne 1
Konkursy dodane
gregory
Postów 769
Punkty karne 1
Konkursy dodane
czyli serenada pozamiatana. ech, szkoda. liczyłem na ten konkurs. ale dziwne, że nikt na forum sie nie chwalil. pewnie znowu jakies grajace laurki wygrały. Wyświetl w wątku >>
gregory
Postów 769
Punkty karne 1
Konkursy dodane
niepoważna jest tak agencja co go organizuje. z wyników zrobili tajemnice jakby chodziło o bezpieczenstwo całego świata. Wyświetl w wątku >>
gregory
Postów 769
Punkty karne 1
Konkursy dodane
gregory
Postów 769
Punkty karne 1
Konkursy dodane
gregory
Postów 769