Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
gregory
Postów 711
Data rejestracji 12.12.2008
Punkty karne 1
Konkursy dodane
gregory
Postów 711
Punkty karne 1
Konkursy dodane
a zatem ja nie odpuszcze. ale własnie tak mi to wyglada. czekają ze wszystko ucichnie Wyświetl w wątku >>
gregory
Postów 711
Punkty karne 1
Konkursy dodane
gregory
Postów 711
Punkty karne 1
Konkursy dodane
gregory
Postów 711
Punkty karne 1
Konkursy dodane
gregory
Postów 711
Punkty karne 1
Konkursy dodane
gregory
Postów 711
Punkty karne 1
Konkursy dodane
nie zgodze sie. obrady jury byly 23 listopada. ogłoszenie wyników 1 grydnia. mieli wiec tydzien zeby sprawdzic. sprawdzenie 20 nazw zajmuje moze pol godziny. przez tydzien mozna to bylo zrobic. poza tym mogli napisac ze wyniki beda 31 grudnia i nikt by nic nie mowil. to nie konkursowicze ustalali regulamin. organizator powinien go przestrzegac. a teraz wychodzi na to ze konkurs w ogole nie rozwiazany, bo te wyniki sa wstepne a nowych nie ma i ogolna icsza nad tematem. Wyświetl w wątku >>
gregory
Postów 711
Punkty karne 1
Konkursy dodane
gregory
Postów 711
Punkty karne 1
Konkursy dodane
gregory
Postów 711
Punkty karne 1
Konkursy dodane
wow znałas odp czy szukałas w necie? Wyświetl w wątku >>
gregory
Postów 711
Punkty karne 1
Konkursy dodane
swoja drogą ciekawe kiedy beda powiadamiac. mogliby jeszcze dzis. ktos by napisał na forum ze juz wygrał i czlowiek by nie czekał. a tak chyba dwa dni maja... Wyświetl w wątku >>
gregory
Postów 711
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jestem lepszy troche bo mi jakies 3 minuty według raportów licząc. Wyświetl w wątku >>
gregory
Postów 711
Punkty karne 1
Konkursy dodane
gregory
Postów 711
Punkty karne 1
Konkursy dodane
no ja nie wiem, moze sie nie znam ale oryginalnosci tam nie dostrzegam... Wyświetl w wątku >>
gregory
Postów 711
Punkty karne 1
Konkursy dodane
gregory
Postów 711
Punkty karne 1
Konkursy dodane
gregory
Postów 711
Punkty karne 1
Konkursy dodane
gregory
Postów 711
Punkty karne 1
Konkursy dodane
gregory
Postów 711
Punkty karne 1
Konkursy dodane
i bardzo dobrze. powinno to dać do myślenia organizatorom. ciekawe kiedy cos z tym zrobią. Wyświetl w wątku >>
gregory
Postów 711
Punkty karne 1
Konkursy dodane
wygrał. dzwonią w nastepnym dniu chociaz w regulaminie jest ze nawet w ciagu dwóch dni od zgłoszenia. dzwonia i faktycznie pytaja czy jest łaciate w domu. Wyświetl w wątku >>