Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika gregory

gregory

#7223486 Napisano: dzisiaj o 12:29:22 w moje dzisiejsze wygrane :)
Lipton też, 3stopien. I dobrze, o to mi chodziło. Widzę, że ta butelka 140zl kosztuje, więc pewnie herbatek będzie niewiele skoro całość 180. Wyświetl w wątku >>

gregory

#7223460 Napisano: dzisiaj o 11:55:58 w Smolar
a Lipton Challange już podpięte? ktos potwierdzi? Wyświetl w wątku >>
0 0

gregory

#7223435 Napisano: dzisiaj o 11:16:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
niunio napisał(a):

gregory napisał(a):

Wydaje mi się, że w Kauflandzie nagradzali stałych klientów (łatwo to sprawdzic w apce). Ja mam tam nie po drodze i robiłem zakupy tylko specjalnie na konkurs. Ani rok temu, ani teraz nic nie wygrałem.

Po co mieliby nagradzać akurat stałych klientów, skoro oni i tak już robią tam zakupy?

to tylko przypuszczenie moje prywatne. szukałem przyczyny własnej porażki. Wyświetl w wątku >>
0 0

gregory

#7223419 Napisano: dzisiaj o 11:02:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wydaje mi się, że w Kauflandzie nagradzali stałych klientów (łatwo to sprawdzic w apce). Ja mam tam nie po drodze i robiłem zakupy tylko specjalnie na konkurs. Ani rok temu, ani teraz nic nie wygrałem. Wyświetl w wątku >>
0 0

gregory

#7223416 Napisano: dzisiaj o 11:00:51 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
maverick napisał(a):

Ostatnio do Agencji, gdzie z wygraną mi pod górkę do Amooco dołączyli Karlsbad i Avanti emotka

moja lista jest dłuższa. nic, nic, nic Wyświetl w wątku >>
0 0

gregory

#7223400 Napisano: dzisiaj o 10:43:41 w Avanti
FBmarzena5 napisał(a):

Czy Antarktyda już rozwiązana z Cheetos?

właśnie nikt mi nie potwierdził, ale ktoś przypuszczał, że poszedł pierwszy dzień z Antarktydy... czyli 12.11 Wyświetl w wątku >>
0 0

gregory

#7223396 Napisano: dzisiaj o 10:33:41 w Czy informują/ informowali?
Kaufland dla odmiany zaczął dzisod namniejszych nagród? czy ktoś ma już główne? niby na nic nie liczę, ale zgłoszenie poszło więc... Wyświetl w wątku >>
0 0

gregory

#7223379 Napisano: dzisiaj o 10:04:48 w Smolar
gregory napisał(a):

moskala22 napisał(a):

byekitty napisał(a):

Zakładka Felix w laureatach. Ktoś coś? emotka

Mam nadzieję że jeszcze nie podpięte  emotka

A czy to nie dziś wybierają dopiero?

sprawdziłem w regulaminie i dopiero dziśsą obrady jury więc pewnie tylko przygotowali sobie zakładki, a jeszcze nic nie jest podpięte. no chyba, że coś szybciej się uwinęli. Wyświetl w wątku >>
0 0

gregory

#7223205 Napisano: 20.11.2024 15:16:32 w Avanti
earthling napisał(a):

gregory napisał(a):

do jakiego dnia wybrali cheetos? jest 218 nazwisk wiec nijak mi to nie pasuje.

Ja otrzymałam nagrodę za zgłoszenie z 12 listopada i moje dane są na górze listy, dlatego stawiałabym, że może nie informowali za kolejne dni

Jeśli na pewno za  12 to już nic mi się nie zgadza , bo wtedy powinno być razem z głównymi za pięć etapów 220 nazwisk. A jest 218 Wyświetl w wątku >>
0 0

gregory

#7223197 Napisano: 20.11.2024 15:02:17 w Avanti
do jakiego dnia wybrali cheetos? jest 218 nazwisk wiec nijak mi to nie pasuje. Wyświetl w wątku >>
0 0

gregory

#7223106 Napisano: 20.11.2024 12:37:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Enjoy_today napisał(a):

Catcat napisał(a):

gregory napisał(a):

nataliii napisał(a):

lima napisał(a):

Czy w konkursie Jacobs w Dino można zakupić saszetki np 2 in1 czy musi to być kawa bez dodatków?

Opis jest fatalny
”kawa capucinno”
Myślicie że przejdzie?

Mi w tej agencji, w analogicznej loterii tylko w Dino kiedyś nie wydali nagrody za taki opis. Chcieli pieczątki, więc może być różnie. Chyba że zmienili podejście do tematu.

Nawet jak zakup jest tylko w Dino? Szkoda, że takie podejście.

Należy od razu pisać, że to nie kosmument odpowiada za to w jaki sposób jest opisany paragon. Jeśli maja wątpliwości to po to jest numer paragonu, numer kasy, nazwa sklepu (szczególnie, że to sieć) i to sklep powinien tak mieć opisany produkt żeby można było go zidentyfikować. Niech zweryfikują i tyle.

Już odpisali. Będą uznawac Wyświetl w wątku >>

gregory

#7223101 Napisano: 20.11.2024 12:32:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Pytałem w agencji o Jacobs w Dino. Mamy się nie przejmować opisami. Będą uznawać nawet bez słowa Jacobs. Fajnie, że teraz tak robią. Wyświetl w wątku >>

gregory

#7223087 Napisano: 20.11.2024 12:08:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nataliii napisał(a):

gregory napisał(a):

Catcat napisał(a):

gregory napisał(a):

nataliii napisał(a):

lima napisał(a):

Czy w konkursie Jacobs w Dino można zakupić saszetki np 2 in1 czy musi to być kawa bez dodatków?

Opis jest fatalny
”kawa capucinno”
Myślicie że przejdzie?

Mi w tej agencji, w analogicznej loterii tylko w Dino kiedyś nie wydali nagrody za taki opis. Chcieli pieczątki, więc może być różnie. Chyba że zmienili podejście do tematu.

tak było, nie kłamię. Akurat zrobiłem ten zakup gdzieś będąc w podróży. do sklepu było daleko, a wygrałem "tylko" zestaw kaw. Wysłałem im nawet zdjecie paragonu z produktem i prośba o uznanie, ale byli nieugięci. Z tym, że to było chyba juzdwa lata temu, więc moze teraz mają juz inne zasady, ale lepiej spodziewać się weryfikacji i nie być rozczarowanym. zreszta w regulaminie też jest cos o tym, że musi być jasne, że to zakup konkursowy. Ale moze ktoś zapyta u źródła?

Ja dziś zapytałam z rana ich czy wogole ten produkt wchodzi w grę. Narazie nie odpisali.

daj znaćjeśli odpowiedzą. Wyświetl w wątku >>
0 0

gregory

#7223084 Napisano: 20.11.2024 12:07:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Catcat napisał(a):

gregory napisał(a):

nataliii napisał(a):

lima napisał(a):

Opis jest fatalny
”kawa capucinno”
Myślicie że przejdzie?

tak było, nie kłamię. Akurat zrobiłem ten zakup gdzieś będąc w podróży. do sklepu było daleko, a wygrałem "tylko" zestaw kaw. Wysłałem im nawet zdjecie paragonu z produktem i prośba o uznanie, ale byli nieugięci. Z tym, że to było chyba juzdwa lata temu, więc moze teraz mają juz inne zasady, ale lepiej spodziewać się weryfikacji i nie być rozczarowanym. zreszta w regulaminie też jest cos o tym, że musi być jasne, że to zakup konkursowy. Ale moze ktoś zapyta u źródła? Wyświetl w wątku >>
0 0

gregory

#7223074 Napisano: 20.11.2024 11:54:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nataliii napisał(a):

lima napisał(a):

Opis jest fatalny
”kawa capucinno”
Myślicie że przejdzie?

Mi w tej agencji, w analogicznej loterii tylko w Dino kiedyś nie wydali nagrody za taki opis. Chcieli pieczątki, więc może być różnie. Chyba że zmienili podejście do tematu. Wyświetl w wątku >>
0 0

gregory

#7222915 Napisano: 19.11.2024 21:00:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Enjoy_today napisał(a):

Czy wygrał ktoś w cheetosach dwa razy na jedne dane?

chciałbym mieć taki dylemat. nawet raz nie wygrałem, a wysłałem każdy etap. Wyświetl w wątku >>
0 0

gregory

#7222665 Napisano: 19.11.2024 11:18:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mietowa napisał(a):

gregory napisał(a):

chyba najbardziej pasuje do tego wątku, więc... dlaczego w sklepie duka, gdzie można wygrać bony z Vegety, jest tak mały asortyment, w dodatku w większości nidostepny. Czy, żeby kupić za ten bon coś sensownego, trzeba udać się do tradycyjnego sklepu?

Nie mam pojęcia, kiedyś było inaczej. Teraz rzeczywiście jest dramat. Miałam bon z innego konkursu, który kończył się jakoś teraz - w "desperacji" kupiłam dwa pojemniki szklane i zapłaciłam 100 zł

Może vegetowi konkursowicze juz wszystko wykupili, ale troche słabo to wychodzi... z 20 ręczników dostepny jest jeden... Wyświetl w wątku >>
0 0

gregory

#7222657 Napisano: 19.11.2024 10:59:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
chyba najbardziej pasuje do tego wątku, więc... dlaczego w sklepie duka, gdzie można wygrać bony z Vegety, jest tak mały asortyment, w dodatku w większości nidostepny. Czy, żeby kupić za ten bon coś sensownego, trzeba udać się do tradycyjnego sklepu? Wyświetl w wątku >>
0 0

gregory

#7222539 Napisano: 18.11.2024 20:02:55 w Avanti
czy dobrze liczę, że cheetoszostał poinformowany do 5 listopada? kotś dostał info z póxniejszych dni może? Wyświetl w wątku >>
0 0

gregory

#7222436 Napisano: 18.11.2024 15:40:00 w moje dzisiejsze wygrane :)
200 z philadelphi. no cóż, cieszy, ale liczyło się na główną... Wyświetl w wątku >>