Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joka
Postów 684
Data rejestracji 05.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joka
Postów 684
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kodzik dla Dawidekk był pierwszy Wyświetl w wątku >>
joka
Postów 684
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joka
Postów 684
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joka
Postów 684
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie też to wkurza patrzą jak na wariata i wielka łaska...,a jak nie, to jak się wygra...wtedy martw się sam człowieku Wyświetl w wątku >>
joka
Postów 684
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hehe dobre Wyświetl w wątku >>
joka
Postów 684
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja to musze zrobić sobie koniecznie przerwe bo w czercu mam obrone magisterki a mam dopiero 1 rozdział i czas się wziąsć do roboty,ale wsumie te niewygrywanie idzie mi na dobre bo gram i gram pochłania sporo czasu wychodze z niczym i mnie wkurza odpycha i czas na oddech,p.s wsumie wiadomo że mam juz to w jakimś stopniu w genach ale teraz skupie się nad czymś o wiele ważniejszym a moze szczęscie kiedyś się znowu do mnie uśmiechnie Wyświetl w wątku >>
joka
Postów 684
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie tak samo od kilku tygodniu mam takiego pecha,i stwierdziłam że robie sobie przerwe Wyświetl w wątku >>
joka
Postów 684
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joka
Postów 684
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joka
Postów 684
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joka
Postów 684
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joka
Postów 684
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joka
Postów 684
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joka
Postów 684
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja mam jutro 1 urodzinki bendąc z wami eh Wyświetl w wątku >>
joka
Postów 684
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja już garaż posprzątałam i czekam Wyświetl w wątku >>
joka
Postów 684
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dobre pytanie Wyświetl w wątku >>
joka
Postów 684
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a może chcesz sprzedać ? Wyświetl w wątku >>
joka
Postów 684
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gratuluje i zazdroszcze tak mi się marzy łóżeczko dla mojej dwulatki bo szykuje się na wymiane łóżeczka a nawet niemam jak zagrać bo do cerrefour mam hoho km który bierze udział w tej akcji i jak na złość skończyła mi się oliwka dla niej Wyświetl w wątku >>
joka
Postów 684
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a co tam i ja sie dołanczam do poczekalni i tez niemam jeszcze Wyświetl w wątku >>