Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
magdus8
Postów 457
Data rejestracji 04.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tablet mój:) Wyświetl w wątku >>
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czyli Kiora zmieniła zasady i można wysyłać poleconym? bo jak Disney sam organizował konkursy to przyjmowali tylko zwykłe przesyłki Wyświetl w wątku >>
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
naprawdę ja też mam papierową (taka mała) i w mojej nie ma:( a po ile ta plastelina? Wyświetl w wątku >>
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
co do Disneya to muszę iść jeszcze raz kredki się jeszcze przydadzą, dobrze że moje dziecko dużo zużywa plasteliny to nie szkoda, choć kupiłam 3 szt. Tak to jest jak się idzie na zakupy z synkiem, który cały czas gada i nie można się skupić
Wyświetl w wątku >>
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też zawsze na początku zapisuję sobie daty zakończenia konkursów i mam jak BYK napisane że Bryza do 25.07! Wyświetl w wątku >>
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
augemntin jest typowy dla tego typu chorób (mówię z doświadczenia).
Tylko polecam zastosowanie probiotyku typu provag, bo uwielbia wyjaławiać florę bakteryjną i doprowadzać kobiety do strasznych cierpień w okolicach stref intymnych (mam nadzieję, że wystarczająco ładnie to opisałam).
nie pamiętam jaki ja brałam, ale augumentin jak najbardziej powinien pomóc. Głowa do góry jutro będzie lepiej. A probiotyk to koniecznie, tylko przynajmniej w 2 godzinnym odstępie od antybiotyku (przed albo po), bo inaczej antybiotyk znacznie osłabi jego działanie jak nie całkiem (info od znajomej lekarki)
probiotyk stosowany doustnie - zdecydowanie z odstępem, w tym wypadku chodziło mi o provag ginekologiczny
no tak, ale jakby nie było idzie tą samą drogą, tylko ma trochę dalej
Wyświetl w wątku >>
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie pamiętam jaki ja brałam, ale augumentin jak najbardziej powinien pomóc. Głowa do góry jutro będzie lepiej. A probiotyk to koniecznie, tylko przynajmniej w 2 godzinnym odstępie od antybiotyku (przed albo po), bo inaczej antybiotyk znacznie osłabi jego działanie jak nie całkiem (info od znajomej lekarki)
Wyświetl w wątku >>
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
idź do lekarza i niech Ci antybiotyk przepisze, będzie jak ręką odjąć. Też miałam długi czas problemy z uchem, a teraz tyle lat ... spokoju Wyświetl w wątku >>
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do mnie dotarł wysyłają z banku Alior Wyświetl w wątku >>
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a mnie Pani podała adres: bop@snatch.pl
wysłałam maila i nie mam zwrotu, więc chyba dobry
Wyświetl w wątku >>
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeżeli dzwonili to tylko z autami, a kto rowery wygrał dowiemy się jak wystawią listę Wyświetl w wątku >>
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kto podał nr telefonu w zgłoszeniu otrzymał telefon, a kto nie podał to dostał maila z prośbą o kontakt. Wyświetl w wątku >>
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja nie podałam w zgłoszeniu numeru telefonu i dostałam maila z ich telefonem żeby do nich zadzwonić w sprawie konkursu i jak się okazało wpadła konsolka
Wyświetl w wątku >>
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wczoraj odblokowali stronę i bardzo dużo osób powysyłało zgłoszenia Wyświetl w wątku >>