Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
magdus8
Postów 457
Data rejestracji 04.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
da się jak się ma odpowiedni program, sama na takim kiedyś pracowałam, wystarczyło się pomylić o 1 cyfrę i już pokazywało że błędny pesel. Wyświetl w wątku >>
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
26 cm, fajniejsza niż na fotce Wyświetl w wątku >>
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
myślę że tak, bo wiem że główna poszła na pewno Wyświetl w wątku >>
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak Wyświetl w wątku >>
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przy takiej passie Wyświetl w wątku >>
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie ta sama, bo w piękno w zasięgu ręki nie wygrałam a w wybierz zdrowy tryb życia wygrałam Wyświetl w wątku >>
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
co za człowiek chyba bym do takiej osoby się nigdy więcej nie odezwała. Szczere współczucia, nie to że Wam ciężko, to jeszcze teściowa rzuca kłody pod nogi. Najważniejsze, że dziecko wcześnie zdiagnozowane, trzeba je mocno kochać i walczyć o lepsze życie, poprzez rehabilitacje itd. Od 1,5 roku przynajmniej raz na tydzień bywam w Poradni dla dzieci z Autyzmem, bo mój synek też jest chory i widzę, że rehabilitacja daje dużo. Tak więc głowa do góry, a teściowa za takie słowa powinna trafić do ...
zresztą jak większość teściowych Wyświetl w wątku >>
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to tak jak ja, słucham jednym uchem a drugim wypuszczam , kiedyś się denerwowałam, a teraz do pomysłów teściowej podchodzę z humorem i tak jest lepiej. Raz tylko nie wytrzymałam i wybuchłam, wygarnęłam wszystko co mi leży na sercu (mąż mnie wspierał), no ale teściowa nic nie zrozumiała, więc ... pytam się po co się denerwować? trzeba to olać!
a co to Twojej sytuacji aneto2208, to współczuję takiej teściowej i męża i podziwiam Cię, bo ja bym chyba (raczej na pewno) męża zamordowała
Wyświetl w wątku >>
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co się dzieje z tymi ludźmi, by znęcać się nad niewinnymi dziećmi ??!! Wyświetl w wątku >>
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chyba tak zrobię Wyświetl w wątku >>
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
samsung Galaxy tab 2 10.1 GT-P5100
z tego co widzę to chyba nie najgorszy Wyświetl w wątku >>
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no u mnie jest ten problem, że jest dokładnie napisane co się kupuje Wyświetl w wątku >>
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też jeszcze nic nie mam Wyświetl w wątku >>
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam to samo Wyświetl w wątku >>
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
serio, serio Benek informuje o wygranej i prosi o przesłanie danych do US Wyświetl w wątku >>