Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
magdus8
Postów 457
Data rejestracji 04.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ważne żeby było na paragonie cytryna luz i będzie dobrze, podobnie było z konkiem chiquitą w realu, banany luz kupowane jako chiquita, a tak naprawdę były innej marki
Wyświetl w wątku >>
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja na wszelki wypadek 3 sztuki Wyświetl w wątku >>
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
często jest tak, że najpierw portal dlastudenta informuje o wygranej, a potem fundator nagrody przysyła maila z prośbą o przysłanie danych potrzebnych do wysyłki. Poczekaj więc cierpliwie, a jak nie bedzie długiego odzewu to do nich napisz, bo o mnie kiedys zapomnieli Wyświetl w wątku >>
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja wczoraj napisałam i przysłali, podobno ponownie. Jak ktoś nie dostał doładowania to niech do nich pisze, bo chyba im maile nie poprzechodziły
Wyświetl w wątku >>
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to możemy poczekać nawet z miesiąc przy takim tempie, ale z drugiej strony znowu budzi się nadzieja na wygraną, bo myślałam że laureaci już dawno powiadomieni Wyświetl w wątku >>
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też próbowałam kilka razy, bez skutku jak czegoś się dowiesz albo dowiedziecie to dajcie znać Wyświetl w wątku >>
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
niby do dzisiaj powinni, ale ... Wyświetl w wątku >>
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a pod jaki numer trzeba dzwonić? Wyświetl w wątku >>
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
prawda, szczera prawda, w Skarbie jest zapowiedź prezencików
ale nic więcej, że będą wkrótce nie jest napisane
musimy cierpliwie czekać Wyświetl w wątku >>
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
niech spadają z czasówkami, szkoda kasy na smsy Wyświetl w wątku >>
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aktywowałam już 3 bony i mam nadpłatę na koncie 150 zł czekam jeszcze na 1 bon i na zakupy Wyświetl w wątku >>
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i u mnie 3 boniki dotarły:) Mam nadzieję, że można kumulować, bo już mam upatrzony zakup. Jakby ktoś się dowiedział, to niech da znać Wyświetl w wątku >>
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wygrana z 22.07, kurier ale nie wiem jaki
duży kosz wiklinowy, 2 kubki i 2 talerze ceramiczne, 2 noże, 2 łyżki i 2 widelce, otwieracz Wyświetl w wątku >>
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
posiadam paragon na kingę z dnia 30-05. Wyświetl w wątku >>