Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
magdus8
Postów 457
Data rejestracji 04.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No właśnie, wkurzyli mnie Wyświetl w wątku >>
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
już działa
Wyświetl w wątku >>
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki, jakoś to mi umknęło Wyświetl w wątku >>
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
już sobie znalazłam, że dziś ktoś dostał patelnię z 25.09, więc czekam Wyświetl w wątku >>
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziś wygrałam 2 patelnie i mam 2 paragony Wyświetl w wątku >>
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie ma co się poddawać, oni często przy takiej ilości nagród wysyłają maile nawet przez 2-3 dni.
Wyświetl w wątku >>
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki Wyświetl w wątku >>
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak nie choruje to nie ma pośpiechu, trzeba próbować inne sposoby. U nas tak się synek męczył, że się nie zastanawialiśmy, na szczęście wycięty został tylko 3 migdał, 2 zostały na swoim miejscu Wyświetl w wątku >>
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zależy na ile jest powiększony ten migdał, bo jak dużo to bez zabiegu się nie obędzie, a jak 3 mówi wyciąć a jeden nie, to ...
To co, że jednemu dziecku nie znaczy że i tu pomoże, no ale warto spróbować.
Mój synek 3 lata miał katar i zatkany nos, lataliśmy po różnych lekarzach, braliśmy sterydy, kropelki itd (w tym też profilaktycznie na zmniejszenie migdałów), robiliśmy testy z krwi i testy skórne i nikt nie wiedział co jest. Jedynie synek nie dał sobie zbadać 3 migdałka, ale uszy miał drożne, gardło czyste, 2 pozostałe migdały bez zmian, więc laryngolodzy mówili, że na 99% to nie 3 migdał. Wreszcie trafiliśmy na świetnego laryngologa, z podejściem do dzieci i synek dał się zbadać, okazało się że migdał jest ogromny. Po m-cu wycięliśmy migdała przy znieczuleniu miejscowym i już od tej pory minęło pół roku a moje dziecko zdrowe jak rydz szkoda tylko że dopiero po 3 latach Wyświetl w wątku >>
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
magdus8
Postów 457
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja 6 dni temu napisałam do nich o tym że nie dotarł do mnie kod do smyka, dziś dosłali mi go "ponownie" (podobno przez filtry anty-spamowe maile nie przechodzą). Niestety kod, który mi przysłali jest błędny Napisałam im i teraz pewnie znowu tydzień trzeba czekać Wyświetl w wątku >>