Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
adrian
Postów 221
Data rejestracji 18.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
adrian
Postów 221
Punkty karne 0
Konkursy dodane
adrian
Postów 221
Punkty karne 0
Konkursy dodane
adrian
Postów 221
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie zamierzam oceniać czy świństwem jest wysyłanie odpowiedzi za dzieciaki czy także wspólne wymyślanie, jedynie korekta literówek, a może zupełny brak ingerencji. Ty widzę masz w tym lekkość, więc może znajdziesz kogoś kto będzie chciał się Tobą poprzepychać w tym temacie przed świętami. Ja nie jestem zainteresowany.
Mnie sprawa nie dotyczy, bo tak jak wspomniałem cały czas gram na siebie. Dzięki odpowiedzi Assal oraz tym z prywatnej skrzynki wiem już, że dla agencji nie jest to dyskwalifikacją. Dziękuję Wam za odpowiedzi. Wyświetl w wątku >>
adrian
Postów 221
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Piszesz, że konkurs organizowany jest dla dzieci, a na dowód wklejasz fragment regulamin informujący, że...
"konkurs przeznaczony jest dla wszystkich osób fizycznych, zamieszkałych na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej."
Sęk w tym, że NIGDZIE nie ma informacji o tym, że jest to konkurs skierowany jedynie do dzieci. Przecież nawet w formularzu określasz czy jesteś pełnoletni czy niepełnoletni, a więc obie opcje są dopuszczalne. Tyle w teorii.
Natomiast co jakiś czas na forum ktoś chwali się wygraną od Kiory i po prostu ciekawi mnie czy w praktyce nie są nagradzani sami niepełnoletni. Jeżeli okazałoby się, że tak jest faktycznie, to dla mnie to sygnał, że nie ma sensu zajmować się tymi konkursami, mimo że regulamin dopuszcza wszystkich.
Dzieci nie mam i nie zamierzam się pod nie podszywać. Wyświetl w wątku >>
adrian
Postów 221
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Będę wdzięczny za odpowiedzi tu lub w PW. Wyświetl w wątku >>
adrian
Postów 221
Punkty karne 0
Konkursy dodane
adrian
Postów 221
Punkty karne 0
Konkursy dodane
adrian
Postów 221
Punkty karne 0
Konkursy dodane
adrian
Postów 221
Punkty karne 0
Konkursy dodane
adrian
Postów 221
Punkty karne 0
Konkursy dodane
adrian
Postów 221
Punkty karne 0
Konkursy dodane
adrian
Postów 221
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Lemontree96 u Ciebie były podane kosmetyki w SMSie? Wyświetl w wątku >>
adrian
Postów 221
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzwonili dzisiaj rano z Wedla "Radość daje mi" (jak sądzę z rezerwą), ale nie zdążyłem odebrać. Resztę dnia nie odbierali lub zrzucali połączenia. Po zawodach? Wyświetl w wątku >>
adrian
Postów 221
Punkty karne 0
Konkursy dodane
adrian
Postów 221
Punkty karne 0
Konkursy dodane
adrian
Postów 221