Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
adrian
Postów 221
Data rejestracji 18.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie na 5 zgłoszeń udało się 3 razy wygrać (100 zł + 500 zł + 500 zł). Wszystkie wygrane odpowiedzi były wysyłane w pierwszej części etapu. Pozostałe 2 zgłoszenia, które nie wygrały, były wysłane ostatniego dnia etapu.
No, ale może ktoś zaraz pochwali się wygraną z ostatniego dnia i obali tę teorię. Wyświetl w wątku >>
adrian
Postów 221
Punkty karne 0
Konkursy dodane
adrian
Postów 221
Punkty karne 0
Konkursy dodane
adrian
Postów 221
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak jak zauważył trebor1, kiedyś wygrywać było sporo łatwiej. Z jednej strony konkursy miały łatkę nieuczciwych, ludzie nie wierzyli w możliwość wygranej i po prostu mniej osób w nich uczestniczyło. Z drugiej strony niewątpliwie kiedyś fundatorzy nagród mieli większy gest. Gdzie się podziały te wszystkie konkursy, w których rozdawano setki konsol, tabletów czy innej elektroniki? Co się stało z konkursami, w których regularnie do wygrania były Toyoty Aygo? Obecnie wygranie auta graniczy niemalże z cudem. Grudzień zawsze wspominałem jako wysyp konkursów z mega nagrodami, a w 2023 nie było już nawet tego. Brakowało chociażby jednego konkursu pokroju Świątecznego Pociągu Tyskiego sprzed 2 lat, gdzie codziennie do wygrania była duża kasa. Obecnie sporo większe budżety na nagrody mają loterie, a w tych nigdy nie uczestniczyłem.
Życzę więc wszystkim forumowiczom, żeby ten trend się odwrócił i w 2024 powróciły złote czasy konkursów. Aby przez całe 12 miesięcy temat gratulacji dla wygranych pękał w szwach, a w tym wątku każdy mógł napisać z radością, że był to jego najlepszy rok.
Mimo to 2023 udało mi się wycisnąć chyba na maksa i będę go wspominać super. Konkursy dają mi często możliwość podróżowania w miejsca, które normalnie byłyby poza moim zasięgiem, więc zasadzam się głównie na takie nagrody. Rok zaczął się fajnie już w styczniu, bo od realizacji voucherów z Lay's, dzięki którym udało mi się spełnić marzenie, wylądować na Kubie i przechadzać się po Hawanie z cygarem i rumem w ręku. W marcu wykorzystałem Slowhop od Activii, a że było to aż 5000 zł, to wynająłem domek w górach jak z bajki, zaprosiliśmy 6 znajomych i przez kilka dni paliliśmy w kominku i wygrzewaliśmy się w bani przy padającym śniegu.
Wakacje również upłynęły pod znakiem konkursowych wyjazdów, bo w Lipton Ice Tea udało się wygrać wyjazd na festiwal muzyczny Sziget w Budapeszcie. Okazało się, że nie jestem jeszcze zbyt stary na taką zabawę, a przy okazji zwiedziliśmy sporo miasta. Gdzieś mniej więcej w tym samym czasie zadzwoniła Pani z Orange i poinformowała o wygranym wyjeździe do Disneylandu. Zabraliśmy koleżankę z synem i przez kilka dni nocowaliśmy w hotelu Disneya i szaleliśmy po atrakcjach. Udało mi się nawet nieco pokonać mój lęk wysokości, a dzięki dodatkowej nagrody w postaci pokaźnego kieszonkowego, po wyjechaniu z parku przedłużyliśmy sobie pobyt i zwiedzaliśmy Paryż.
Jeszcze w lato przyszedł też mail od Jim Beam z info o wygranej nagrodzie głównej, czyli voucherze do Travel Planet. Postanowiliśmy, że wykorzystamy je w nadchodzącym kwietniu i wybieramy się na Bali. I kiedy już plany wakacyjne na 2024 wydawały się oczywiste, to w październiku odezwał się Predator. Okazało się, że moja nagrywka z darciem się do telefonu w pobliskim parku i wstydliwym rozglądaniem się wokół czy nikt tego nie słyszy, została doceniona przez jury. W ten oto sposób wybieramy się niedługo na mecz piłkarski do Meksyku.
Z nagród poza wycieczkowych, to największą frajdę sprawiła mi karta podarunkowa do Kaufland na 10 000 zł, dzięki czemu od kilku tygodni jeździmy co tydzień do sklepu i wracamy z wypchanym koszykiem. Poza tym miło wspominam czas w Suntago, masaże czy wyjścia do kina.
Konkursy to najfajniejsze z uzależnień na świecie. Życzę wszystkim, żeby w 2024 wierzyli w swoje zgłoszenia i trafiali wymarzone nagrody! Wyświetl w wątku >>
adrian
Postów 221
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.e-kon...ydluza-wakacje-zabka Wyświetl w wątku >>
adrian
Postów 221
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyniki dostępne tutaj: https://sloncemet...aureaci-konkursu.pdf Wyświetl w wątku >>
adrian
Postów 221
Punkty karne 0
Konkursy dodane
adrian
Postów 221
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To chyba dobry znak, bo widzę że IV i III stopnie były podawane. Wyświetl w wątku >>
adrian
Postów 221
Punkty karne 0
Konkursy dodane
adrian
Postów 221
Punkty karne 0
Konkursy dodane
adrian
Postów 221
Punkty karne 0
Konkursy dodane
adrian
Postów 221
Punkty karne 0
Konkursy dodane
adrian
Postów 221
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Smolar organizuje równocześnie konkurs i loterię dla MK Cafe. W konkursie do wygrania 3 ekspresy, w loterii jest ich 210.
Avanti przeszło całkowicie na model jednej dużej nagrody i 100 zapychaczy.
Spadek ilości konkursów i wartości nagród jest druzgocący. Na palcach jednej ręki można wyliczyć te, w których w tym roku do wygrania było auto. Nawet Columbit przestał organizować ten z Toyotą Aygo.
Przez to wszystko, zacząłem patrzeć bardziej przychylnym okiem na loterie, choć zawsze omijałem je szerokim łukiem. Wyświetl w wątku >>
adrian
Postów 221
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rodzaj powiadomienia: telefon
Dodatkowe informacje:
Wyświetl w wątku >>
adrian
Postów 221
Punkty karne 0
Konkursy dodane
adrian
Postów 221
Punkty karne 0
Konkursy dodane
"Hebe:Ogranicz zyzycie plastiku. ..Zgodnie z regulaminem przeslij wymagane dane i dokumenty w terminie i na adres podany w regulaminie. TQ GROUP" Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
adrian
Postów 221
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rodzaj powiadomienia: SMS 12:52
Dodatkowe informacje:
Brak info o rodzaju nagrody Wyświetl w wątku >>
adrian
Postów 221
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do 07.09 - Komputronik "Szukamy mistrzów kreatywności"
do 07.09 Konkurs "Zgrany z grillem" (02.09 + 3 d.r.)
do 07.09 Konkurs "Wygraj muzyczne nagrody"
do 08.09 (3.09 + 3 dni robocze) "Aktywna niezależnie od dnia" Carrefour
do 09.09 Konkurs "Więcej za mniej" Selgros (04.09 + 3 d.r.)
do 09.09 Konkurs "Z Nestle wakacje trwają cały rok!" Intermarche (07.09 + 2 d.r.)
do 10.09 Konkurs "Lato to przygoda"
do 10.09 Konkurs "Smak wygranej" Tesco (03.09 + 7 dni)
do 14.09. Mirinda.c4
do 14.09 Konkurs "Okocimskie warianty!" Lewiatan, 18+ (07.09 + 7 dni)
do 15.09- ITM ,,Powrót do szkoły" (10 d.r. od 1.09)
do 16.09 - Oxford C4 (@)
do 17.09 - Rozmisiuj się (do 14.09 + 3dr) (ig kom + pw)
do 21.09- ,,Lechendy w Dino"
do 21.09 - Kotlin C4 (tel)
do 24.09 Konkurs "Powrót do szkoły w Carrefour" (10.09 + 10 d.r.)
do 28.09 Konkurs "Ogranicz zużycie plastiku z maszynek jednorazowych edycja II" Hebe (14.09 + 10 d.r.)
do 29.09 (60 d.r. od 07.07) T-Mobile
do 30.09 (01.09-21.09 wybór) Kaufland "Jak najlepiej zadbać o dom?"
do 02.10 BIC C4 (sms)
do 9.10. Martini Biedronka
do 22.11 Wakacje z Orange 7 (60 dr od 31.08) tel Wyświetl w wątku >>
adrian
Postów 221
Punkty karne 0
Konkursy dodane
adrian
Postów 221