Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika masza

masza

#6604465 Napisano: 29.05.2019 15:48:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andii napisał(a):

masza napisał(a):

kameleon1982 napisał(a):

mczarna napisał(a):

andii napisał(a):

masza napisał(a):

Czy dostajecie z Nutelli potwierdzenie zgłoszenia na @?

tak

a ja nie dostałam

Ja tez nie dostalam potwierdzenia - poczta gmail

dzwoniłam na infolinię i moich zgłoszeń nie ma w systemie...... kody wchodzą cały czas te same....
coś nie tak jest ...dzwońcie na infolinię - miła Pani to sprawdza....
Cos za mało wygranych wczoraj było =jka na 19 sztuk dziennie emotka

Ja dzis rano dostałam
Dziękujemy za zgłoszeniePotwierdzamy otrzymanie Twojego zgłoszenia do loterii "Nutella kocha weekend". Weźmie ono udział w najbliższym losowaniu nagród.Powodzenia!

Sprawdź czy możesz wpisać jeszcze raz ten kod  Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

masza

#6604460 Napisano: 29.05.2019 15:21:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kameleon1982 napisał(a):

mczarna napisał(a):

andii napisał(a):

masza napisał(a):

tak

a ja nie dostałam

Ja tez nie dostalam potwierdzenia - poczta gmail

dzwoniłam na infolinię i moich zgłoszeń nie ma w systemie...... kody wchodzą cały czas te same....
coś nie tak jest ...dzwońcie na infolinię - miła Pani to sprawdza....
Cos za mało wygranych wczoraj było =jka na 19 sztuk dziennie emotka Wyświetl w wątku >>

masza

#6604456 Napisano: 29.05.2019 15:13:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mczarna napisał(a):

andii napisał(a):

masza napisał(a):

tak

a ja nie dostałam

no właśnie - a sprawdż - czy kod Ci wejdzie jeszcze raz? Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6604454 Napisano: 29.05.2019 15:12:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andii napisał(a):

masza napisał(a):

tak

dzki, to u mnie cos nie tak- bo nie mam @ Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

masza

#6604451 Napisano: 29.05.2019 15:06:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy dostajecie z Nutelli potwierdzenie zgłoszenia na @? Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6604166 Napisano: 28.05.2019 20:57:16 w Lay's
jokan napisał(a):

czy lays sie juz skonczyl czy znowu jest to samo pytanie o Kubę? przyznaję się, że nie ogarniam tego konkursu emotka

teraz jest II tura- to samo pytanie:) Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

masza

#6604014 Napisano: 28.05.2019 14:29:47 w Wygraj mi / Wygram za...
olabas napisał(a):

Nadchodzi koszulkowy konkurs Lecha, jeśli komuś nie szło rok temu, to chętnie pomogę w cenie empikowego 30zł za koszulkę emotka

Jest gdzieś info jak wyglądają te koszulki ? Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

masza

#6603341 Napisano: 26.05.2019 11:01:01 w SZUKAM....
nariam napisał(a):

Miła26 napisał(a):

Gdzie można znaleźć promocyjną nutelle?W biedronce u mnie nie ma. 

Delikatesy Centrum

biedronka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6602624 Napisano: 23.05.2019 13:26:58 w moje dzisiejsze wygrane :)
martunik3 napisał(a):

iwonaz napisał(a):

iwonaz napisał(a):

martunik3 napisał(a):

Dziwne bo ja dziś o 10:01

a co w tym dziwnego u mnie dzwonek 10;03

A to dziwne, że wygrane padają niby co 5 min.

W temacie: plecak danonki  emotka

wcale nie dziwne:)
przecież niewylosowane nagrody z powrotem wracaja do puli- dlatego jest ich więcej
w temacie; Dzwonek z Danonek:) Wyświetl w wątku >>

masza

#6601150 Napisano: 18.05.2019 12:30:03 w SZUKAM....
cleo25 napisał(a):

masza napisał(a):

rare85 napisał(a):

W tesco JOG SKYR MIX

A marka? Bo  regulaminie jest wyraźny zapis o marce, czyli Piątnica.  W którymś ze sklepów jest w opisie, że to z Piątnicy?

w Twoim Markecie jest , ale myślę , że nazwa SKYR wystarczy emotka

W Biedronce też jest jogurt skyr, ale marki FruVita. Sama nazwa skyr może nie wystarczyć, bo skyr to ogólna nazwa serka typu islandzkiego. Ja kupowałam w Leclerku, opis "Piątnica skyr".  Oczywiście nic nie trafiłam.

FruVita to wiadomo, ze marka wlasna biedronki
Ja mam paragon z żabki- jog. Skyr wan 330 i gram Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6601141 Napisano: 18.05.2019 12:14:30 w SZUKAM....
rare85 napisał(a):

W tesco JOG SKYR MIX

A marka? Bo  regulaminie jest wyraźny zapis o marce, czyli Piątnica.  W którymś ze sklepów jest w opisie, że to z Piątnicy?

w Twoim Markecie jest , ale myślę , że nazwa SKYR wystarczy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6600481 Napisano: 16.05.2019 14:26:00 w moje dzisiejsze wygrane :)
zestaw Lays plus miseczka - myślałam , ze juz informowali emotka , to jakaś rezerwa...emotka Wyświetl w wątku >>

masza

#6600080 Napisano: 15.05.2019 16:57:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
[quote=
krysia99 napisał(a):

deva napisał(a):

masza napisał(a):

Czy Wasze kosze z Tymbarka  Polo są całe?

tak

Ja też mam cały

deva]
deva napisał(a):

masza napisał(a):

Czy Wasze kosze z Tymbarka  Polo są całe?

tak

Ja też mam cały to ja mam takiego pecha - straszny syf- wszystko w musie- produkty, koszyk , obicie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6600066 Napisano: 15.05.2019 16:11:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy Wasze kosze z Tymbarka  Polo są całe? Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6600050 Napisano: 15.05.2019 15:47:33 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Kosz z Tymbarka- wszystko zalane przebitym musem -emotka Wyświetl w wątku >>
1 Diana02 0

masza

#6599715 Napisano: 14.05.2019 21:35:21 w Loterie bramkowe
nanajka81 napisał(a):

joan napisał(a):

FBmaciej8 napisał(a):

pioge7 to niezły wynik na 4 kody 100% trafione, aż niemożliwe się wydaje emotka  Czyli z tego co napisałeś, bramki z dużą dokładnością się otwierają. Zapewne na to czy wygramy, duże znaczenia ma tez ilość uczestników jaka o danej porze dnia wysyła te kody. Czyli, być może jakbyśmy spróbowali to wysyłać, gdzieś o 3 w nocy to automatycznie szanse by się zwiększyły, gdyż zapewne większość osób wtedy tego  nie będzie robić. Poza tym wysyłanie kodów np. co 2 min może da nam większe szanse na trafienie w ciągu tych 30 min, niż tak na chybił trafił. W jaki sposób Ty to robisz, że tak ładnie dziś trafiłeś?

Raczej nie, bo:
1) Każdy uważa gracz, że tylko on wpadł na ten sprytny pomysł; w efekcie robi się tłok, bo wszyscy chcą wbić jak najwięcej kodów, skoro już nie śpią.
2) Środek nocy obstawiają min.: osoby pracujące na trzecią zmianę, matki karmiące, studenci / uczniowie wszelkiej maści oraz mocno zaangażowani loteryjni maniacy.

Mi się wydaje że to zależy od konkursu - OREO już trwa jakiś czas i mi osobiście się przejadły. Na 8 zgłoszeń wygrałam 2 bluzy i 2 koszulki czyli to co chciałam. I mimo iż teraz są już duże szanse to nie chce mi się grać bo po co? Handlować tym nie będę bo wg mnie dość obciachowe te ciasteczka, grałam bo dzieci się cieszyły że mamusia ciasteczka ich ulubione kupuje. Co do innych bramek to zależy od nagród, np te głupie Lubisie - czasem próbuje bo też dzieci jedzą ale bez efektu "wygrałaś", parcia nie mam bo poprzednia gra okazała się beznadziejnie nudna i nie wierze że ta będzie lepsza. Z innych bramek to w sumie zależy co i ile nagrod. Z tego co wiem opłaca się zostawić paragony z danonków bo będą losować niewygrane nagrody emotka

a nie wracają czasem do codziennej puliemotka

. W przypadku, gdy w danym dniu nie zostanąrozdysponowane wszystkie nagrody, wówczas nagrody te przechodzą na kolejny dzień lub odpowiednio na
kolejne dni. Nagrody są przyznawane Uczestnikom, którzy jako pierwsi dokonają Zgłoszenia w kolejnym
dniu od godz. 10:00:00. Kolejność nagród zależna jest od kolejności przedziałów czasowychego - jako
pierwsze są przyznawane nagrody z wcześniejszego przedziału, a na końcu nagrody z ostatniego
przedziału.
Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

masza

#6598086 Napisano: 10.05.2019 16:24:49 w moje dzisiejsze wygrane :)

masza

#6596992 Napisano: 08.05.2019 12:45:08 w Loterie bramkowe
jokan napisał(a):

masza napisał(a):

jokan napisał(a):

azaflora napisał(a):

Lubisie 0/2
L'oreal 0/2 /szampony/ i więcej nie wyślę, bo półmetrowego warkocza nie myje się codziennie, a żadnych odżywek, masek, nie używam,  emotka ,  innych wygranych kosmetyków full - szkoda kasy emotka

hmmm, teoretycznie oplaca sie kupowac i wysylac, bo w koncu trafisz te 100 zl, to ci sie wszystkie zakupy zwroca...ale jak sie przekroczy z zakupami prog 100 zl to juz nie bardzo...no chyba, ze ktos jest namietnym graczem bramkowym emotka

dochodzi jeszcze cena smsów.... emotka

fakt...ale odpada koszt wyslania listu emotka

marna pociecha emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6596987 Napisano: 08.05.2019 12:40:18 w Loterie bramkowe
jokan napisał(a):

azaflora napisał(a):

Lubisie 0/2
L'oreal 0/2 /szampony/ i więcej nie wyślę, bo półmetrowego warkocza nie myje się codziennie, a żadnych odżywek, masek, nie używam,  emotka ,  innych wygranych kosmetyków full - szkoda kasy emotka

hmmm, teoretycznie oplaca sie kupowac i wysylac, bo w koncu trafisz te 100 zl, to ci sie wszystkie zakupy zwroca...ale jak sie przekroczy z zakupami prog 100 zl to juz nie bardzo...no chyba, ze ktos jest namietnym graczem bramkowym emotka

dochodzi jeszcze cena smsów....emotka Wyświetl w wątku >>
0 0