Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika masza

masza

#6780771 Napisano: 12.05.2021 14:08:04 w Auchan
joan napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

W takim razie ile najdłużej czekaliście na @id Auchan od wygrania?? 

A jesteś na liście laureatów? Możesz sprawdzić na stronie. Bo może zrobiłaś literówkę w mejlu?

Na listę wskakujesz po odesłaniu danych  Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

masza

#6780299 Napisano: 10.05.2021 19:28:56 w Wkurza mnie...
superloser napisał(a):

masza napisał(a):

superloser napisał(a):

masza napisał(a):

edzia21 napisał(a):

masza napisał(a):

fineessa napisał(a):

masza napisał(a):

fineessa napisał(a):

W MDW co i raz widze jak te same osoby wygrywają w loteriach i bardzo im zazdroszcze bo ja do tej pory nie wygrałam nic chociaż gram od dawna, trochę inwestuje i nic...Dlaczego szczęście akurat mnie omija?

spróbuj teraz w Auchan bez inwestycji emotka

Ale tam trzeba odebrać osobiście tak?

tak, ew. mozna dopytać czy mając dowód mamy, męża - wydadza nam bony.

A wiesz, że to jest karalne? Nie można posługiwać się czyimś dowodem.

co Ty nie powiesz? Z upoważnieniem?

Oczywiście czym innym jest podawanie się za osobę, której dowodem osobistym się posługujemy, a czym innym jest posługiwanie się cudzym dowodem jako swojego rodzaju pełnomocnictwem.

I myslisz, ze kierownik sklepu albo ktos odpowiedzialny za bony w danym Auchan, przyjmie takie upowaznienie? 
W Biedrze zwalniaja kasjerki za przywlaszczenie nalepek na pluszaka. Tu watpie, ze pracownik zaryzykuje posade i wyda nieregulaminowo bony  emotka
Ale zawsze mozesz probowac  emotka  Regulamin pisze, ze mozna w kogos imieniu czy osobiscie?

Nie wiem , zapytaj zamiast rozstrzasać .  Przecież nie napisałąm , ze tak robią. Być moze tak, być moze nie....Kto nie sprobuje nie będzie wiedział  emotka
uderz w stoł a superloser juz się znajdzie, i jątrzy  emotka

Czekasz na lajki  emotka emotka
Czy wymyslasz te glupie upowaznienia i telefon w torebce, by ludzie bezmyslnie grali a potem tracili vouchery i kase na dojazd  emotka
Wiem, ze nie wydadza w "moim" na 100%

czekam na lajki  emotka  
i tym optymistycznym akcentem kończę temat. 
Moj przyklad moze posłużyć innym za przestrogę , ze nie warto się odzywać na tym forum, czasem lepiej siedzieć cicho, bo  co niektorzy  widzę przeskakuja z topu na top i robia z igły - widły emotka Wyświetl w wątku >>
2 mia, kreatia 0

masza

#6780289 Napisano: 10.05.2021 19:08:49 w Wkurza mnie...
superloser napisał(a):

masza napisał(a):

edzia21 napisał(a):

masza napisał(a):

fineessa napisał(a):

masza napisał(a):

fineessa napisał(a):

W MDW co i raz widze jak te same osoby wygrywają w loteriach i bardzo im zazdroszcze bo ja do tej pory nie wygrałam nic chociaż gram od dawna, trochę inwestuje i nic...Dlaczego szczęście akurat mnie omija?

Oczywiście czym innym jest podawanie się za osobę, której dowodem osobistym się posługujemy, a czym innym jest posługiwanie się cudzym dowodem jako swojego rodzaju pełnomocnictwem.

I myslisz, ze kierownik sklepu albo ktos odpowiedzialny za bony w danym Auchan, przyjmie takie upowaznienie? 
W Biedrze zwalniaja kasjerki za przywlaszczenie nalepek na pluszaka. Tu watpie, ze pracownik zaryzykuje posade i wyda nieregulaminowo bony  emotka
Ale zawsze mozesz probowac  emotka  Regulamin pisze, ze mozna w kogos imieniu czy osobiscie?

Nie wiem , zapytaj zamiast rozstrzasać .  Przecież nie napisałąm , ze tak robią. Być moze tak, być moze nie....Kto nie sprobuje nie będzie wiedział emotka
uderz w stoł a superloser juz się znajdzie, i jątrzy emotka Wyświetl w wątku >>

masza

#6780287 Napisano: 10.05.2021 18:54:54 w Wkurza mnie...
Dobrze, ze nie zadzwonią na nr podany w formularzu, czy mi zadzwoni w mojej torebce czy u męża w kieszeni emotka , nie dajcie się zwariować emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6780281 Napisano: 10.05.2021 18:42:58 w Wkurza mnie...
edzia21 napisał(a):

masza napisał(a):

fineessa napisał(a):

masza napisał(a):

fineessa napisał(a):

Oczywiście czym innym jest podawanie się za osobę, której dowodem osobistym się posługujemy, a czym innym jest posługiwanie się cudzym dowodem jako swojego rodzaju pełnomocnictwem. Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6780244 Napisano: 10.05.2021 16:50:29 w Wkurza mnie...
fineessa napisał(a):

masza napisał(a):

fineessa napisał(a):

tak, ew. mozna dopytać czy mając dowód mamy, męża - wydadza nam bony. Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6779861 Napisano: 07.05.2021 22:21:12 w Wkurza mnie...
fineessa napisał(a):

spróbuj teraz w Auchan bez inwestycjiemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

masza

#6779844 Napisano: 07.05.2021 19:36:34 w Auchan
Dzwonil ktoś zapytać przypadkiem, czy bony sa do odbioru czy te 7 dni trzeba czekać?
Bo bony na stanie mają , tylko listę im pewnie @ podeslą Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6779502 Napisano: 06.05.2021 17:05:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kamil17 napisał(a):

od razu dostaliście e-mail o wygranej z Auchan bon?? bo ja czekam juz godzinę i nic emotka

po 15 min Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6779480 Napisano: 06.05.2021 15:19:32 w Co można dostać gratis?
iszhara napisał(a):

Hotel dla owadów:  emotka

http://dbamyoowady.pl/

Kup dowolne produkty VACO w terminie od 01.05.2021 r. do 31.07.2021 r. za minimum 39 zł i zachowaj paragon Wyświetl w wątku >>

masza

#6777962 Napisano: 27.04.2021 19:07:46 w Czy informują/ informowali?
W jaki sposob powiadamia Tiger? Info od razu czy na @ po losowaniu? Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6777572 Napisano: 25.04.2021 20:55:15 w SZUKAM....
cudaczek121 napisał(a):

Mama znalazła podczas sprzątania domu monety typu złotówka czy 20 zlotych z 1986 roku? Czy można gdzieś to sprzedać czy raczej nie bardzo?

Allegro sobie przejrzyj  emotka

https://allegro.p...2-fd-60-col-1-3-0415 Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6777485 Napisano: 25.04.2021 04:44:11 w Giełda Kodów ; )
Czy ktoś ma na zbyciu kod do  Zooplusa na 10% - z konkursu Inpost? Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6777021 Napisano: 22.04.2021 15:22:31 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
rare85 napisał(a):

masza napisał(a):

Czy wszyscy dostali dziś Haribo? Bo do mnie tylko jeden zestaw dotarł, czekam jeszcze na jeden....

Nie mam. Nie dostałam też powiadomienia z Dpd o przesyłce. Może na raty wysyłają? 

też mam:) Wyświetl w wątku >>
1 rare85 0

masza

#6776970 Napisano: 22.04.2021 13:04:27 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Czy wszyscy dostali dziś Haribo? Bo do mnie tylko jeden zestaw dotarł, czekam jeszcze na jeden.... Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6776965 Napisano: 22.04.2021 12:51:19 w SZUKAM....
mkrzysiek napisał(a):

Szukam:
Czy może ktoś z Was ma aplikacje Lidl Plus?
Chodzi mi o aktywny kupon na zakup ziemi.
Pw

pw Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

masza

#6776878 Napisano: 21.04.2021 22:08:08 w WC - rozmowy o wszystkim
sks900 napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

No właśnie niekoniecznie "poniosło hyhy". Wystarczy poczytać co ludzie podają w internecie,  jaki linki klikają, i jakie kwoty wyrzucają przez balkon. Kolezanka pracująca w strukturach "bezpieczeństwa" automatycznie kliknęła w sms i wyczyścili jej konto. Trzeba być czujnym, bo są coraz to nowe formy wyłudzania pieniędzy. Metody socjotechniczne coraz bardziej "sprytne". I uwrażliwianie Forumowiczow to akurat pozytywny gest. Może ktoś przeczyta i nie da się nabrać następnym razem. 

Koleżanka nie tylko kliknęła link, ale zainstalowała złodziejską aplikację z tego linku.

No proszę emotka , jak ktoś nie myśli to ponosi konsekwencje. 
Mam od kilku lat Olx , ujawniony nr telefonu, podaję nr konta kupujacym - i myślę co robię . Wystarczy. emotka
Trzeba wszystko robić z głową,  ajak sie nie jest pewnym to się nie klika:) Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

masza

#6776850 Napisano: 21.04.2021 19:07:44 w WC - rozmowy o wszystkim
magdalena-chili napisał(a):

masza napisał(a):

asiam napisał(a):

masza napisał(a):

asiam napisał(a):

Zwracam się do wszystkich kupujących i sprzedających na OLX. Bądźcie szczególnie ostrożni. To niewyobrażalne jak nasiliła się fala oszustw. Pomijam żarty młodzieży, która nie bardzo wie co ze sobą zrobić nie chodząc do szkoły ( tu też szkoda czasu jak sprzedając przedmiot umówicie się na drugim końcu miasta na odbiór  ) ale przede wszystkim chodzi o osoby wyłudzające dane do konta. W związku z tym ,że przekręty były związane z podaniem nr telefonu ( tu propozycje zakupu przenoszą się na What saap ) część osób usunęło numer z opisu. W związku z tym pojawia się korespondencja przez OLX. Najpierw szczegółowe wypytywanie się o różne detale dot. sprzedawanego przedmiotu ( tu jeszcze wszystko przebiega normalnie - najwyżej mamy wrażenie ,że rozmawiamy z mało rozgarniętym kupującym) a potem zaczynają się propozycje typu: mój bank zablokował mi wpłaty na OLX w związku z atakami hakerów to podaj nr konta na wpłatę. A potem myślę, że dalej proszą o kolejne informacje.
Wychodzę  z założenia, że KAŻDEGO można oszukać choćby nie wiem jak był ostrożny. Więc nie mówcie, że was  to oszukać się nie da. Czasem tylko oszuści muszą się bardziej wysilić Zainteresowanych tematem informuję, że na OLX jest specjalny blog gdzie te sprawy są szczegółowo wyjaśniane

a konkretniej? 
Bo nr telefonu i nr konta do wpłaty to normalnie podaję kupujacym.....

Na Whatcaapie to mi wiadomo o oszustwach, ale to już inny temat

Pewnego dnia trafiasz na kogoś kto cię zbałamuci i podasz mu do tego numeru konta jeszcze jakieś hasła czy kody bo będzie chciał coś "zweryfikować" lub sam opłacić przesyłkę lub coś jeszcze zupełnie innego. To ,że podajesz telefon i nr konta to twoja decyzja. Ja tylko sygnalizuję,że nieuczciwi czekają za rogiem.Teraz na OLX można przeprowadzić transakcje z wysyłką bez podawania tych danych

teraz tak. Ale jeszcze niedawno podawało się nr telefonu i nr konta, zawsze tak było . I u niektorych nadal to funkcjonuje.Nikt Ci się z tego powodu nie włamie na konto , nie przesadzaj. A z hasłem do konta to już Cie poniosło.... emotka

No właśnie niekoniecznie "poniosło hyhy". Wystarczy poczytać co ludzie podają w internecie,  jaki linki klikają, i jakie kwoty wyrzucają przez balkon. Kolezanka pracująca w strukturach "bezpieczeństwa" automatycznie kliknęła w sms i wyczyścili jej konto. Trzeba być czujnym, bo są coraz to nowe formy wyłudzania pieniędzy. Metody socjotechniczne coraz bardziej "sprytne". I uwrażliwianie Forumowiczow to akurat pozytywny gest. Może ktoś przeczyta i nie da się nabrać następnym razem. 

No na podstawie nr telefonu i nr konta nikt Ci go nie  wyczyści . O tym pisała Asiam . 

A reszta przekrętów to już inne tematy - przeczytaj co pisałam wyżej Wyświetl w wątku >>
0 0