Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika masza

masza

#6785719 Napisano: 04.06.2021 00:55:53 w Giełda Kodów ; )
Szukam jednego kodu z Toffefee , mogę dać w zamian kod Kaktus Shake  Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6784986 Napisano: 31.05.2021 17:19:28 w Co można dostać gratis?

masza

#6784985 Napisano: 31.05.2021 17:17:55 w Co można dostać gratis?

masza

#6783807 Napisano: 25.05.2021 20:00:14 w Udane wymiany - polecane nicki:)
@aguagu,
Profesjonalna , szybka transakcja . Sama przyjemność . Polecam i dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
2 mia, samuraj 0

masza

#6783016 Napisano: 21.05.2021 18:39:05 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
pikawka napisał(a):

masza napisał(a):

pikawka napisał(a):

mia napisał(a):

pikawka napisał(a):

Agencja Jet? To jakas odnoga od innej? Nie kojarzę jej. emotka   

To jedna z najstarszych agencji. emotka Typu Graf, Karlsbad, Smolar.
Widocznie dawno już nic nie prowadzili.

Aaaa nie kojarzę ich jakoś.  emotka

konkursy Hortrex mieli

A lubia raczej dlugie eseje?   emotka

nie pamiętam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6783014 Napisano: 21.05.2021 18:12:23 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
pikawka napisał(a):

mia napisał(a):

pikawka napisał(a):

Agencja Jet? To jakas odnoga od innej? Nie kojarzę jej. emotka   

To jedna z najstarszych agencji. emotka Typu Graf, Karlsbad, Smolar.
Widocznie dawno już nic nie prowadzili.

Aaaa nie kojarzę ich jakoś.  emotka

konkursy Hortrex mieli Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6781652 Napisano: 16.05.2021 00:33:25 w Auchan
xooxoo napisał(a):

Dzisiaj odbierałam w swoim Auchanie, pani była nieco przestraszona, bo pierwszy raz wydawała bon, ale wypełniłam formularz, niczego nie sprawdzała i dała bon emotka  Dzisiaj minął tydzień, nikt nie dzwonił, ale na liście w sklepie byłam. Więc naprawdę zależy od sklepu i człowieka na jakiego się trafi.

Mi powiedziano, ze bony mozna odbierać zaraz po wygranej - jak dane są na liscie zwycięzców emotka  Oni mają w systemie w Punkcie obsługi automatycznie dane z tej listy.

Gdyby superloser chciałaby jednak popolemizować w tej kwestii  to mozna zadzwonić na infolinie i powiedza to samo co napisałam  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6780771 Napisano: 12.05.2021 14:08:04 w Auchan
joan napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

W takim razie ile najdłużej czekaliście na @id Auchan od wygrania?? 

A jesteś na liście laureatów? Możesz sprawdzić na stronie. Bo może zrobiłaś literówkę w mejlu?

Na listę wskakujesz po odesłaniu danych  Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

masza

#6780299 Napisano: 10.05.2021 19:28:56 w Wkurza mnie...
superloser napisał(a):

masza napisał(a):

superloser napisał(a):

masza napisał(a):

edzia21 napisał(a):

masza napisał(a):

fineessa napisał(a):

masza napisał(a):

fineessa napisał(a):

W MDW co i raz widze jak te same osoby wygrywają w loteriach i bardzo im zazdroszcze bo ja do tej pory nie wygrałam nic chociaż gram od dawna, trochę inwestuje i nic...Dlaczego szczęście akurat mnie omija?

spróbuj teraz w Auchan bez inwestycji emotka

Ale tam trzeba odebrać osobiście tak?

tak, ew. mozna dopytać czy mając dowód mamy, męża - wydadza nam bony.

A wiesz, że to jest karalne? Nie można posługiwać się czyimś dowodem.

co Ty nie powiesz? Z upoważnieniem?

Oczywiście czym innym jest podawanie się za osobę, której dowodem osobistym się posługujemy, a czym innym jest posługiwanie się cudzym dowodem jako swojego rodzaju pełnomocnictwem.

I myslisz, ze kierownik sklepu albo ktos odpowiedzialny za bony w danym Auchan, przyjmie takie upowaznienie? 
W Biedrze zwalniaja kasjerki za przywlaszczenie nalepek na pluszaka. Tu watpie, ze pracownik zaryzykuje posade i wyda nieregulaminowo bony  emotka
Ale zawsze mozesz probowac  emotka  Regulamin pisze, ze mozna w kogos imieniu czy osobiscie?

Nie wiem , zapytaj zamiast rozstrzasać .  Przecież nie napisałąm , ze tak robią. Być moze tak, być moze nie....Kto nie sprobuje nie będzie wiedział  emotka
uderz w stoł a superloser juz się znajdzie, i jątrzy  emotka

Czekasz na lajki  emotka emotka
Czy wymyslasz te glupie upowaznienia i telefon w torebce, by ludzie bezmyslnie grali a potem tracili vouchery i kase na dojazd  emotka
Wiem, ze nie wydadza w "moim" na 100%

czekam na lajki  emotka  
i tym optymistycznym akcentem kończę temat. 
Moj przyklad moze posłużyć innym za przestrogę , ze nie warto się odzywać na tym forum, czasem lepiej siedzieć cicho, bo  co niektorzy  widzę przeskakuja z topu na top i robia z igły - widły emotka Wyświetl w wątku >>
2 mia, kreatia 0

masza

#6780289 Napisano: 10.05.2021 19:08:49 w Wkurza mnie...
superloser napisał(a):

masza napisał(a):

edzia21 napisał(a):

masza napisał(a):

fineessa napisał(a):

masza napisał(a):

fineessa napisał(a):

W MDW co i raz widze jak te same osoby wygrywają w loteriach i bardzo im zazdroszcze bo ja do tej pory nie wygrałam nic chociaż gram od dawna, trochę inwestuje i nic...Dlaczego szczęście akurat mnie omija?

Oczywiście czym innym jest podawanie się za osobę, której dowodem osobistym się posługujemy, a czym innym jest posługiwanie się cudzym dowodem jako swojego rodzaju pełnomocnictwem.

I myslisz, ze kierownik sklepu albo ktos odpowiedzialny za bony w danym Auchan, przyjmie takie upowaznienie? 
W Biedrze zwalniaja kasjerki za przywlaszczenie nalepek na pluszaka. Tu watpie, ze pracownik zaryzykuje posade i wyda nieregulaminowo bony  emotka
Ale zawsze mozesz probowac  emotka  Regulamin pisze, ze mozna w kogos imieniu czy osobiscie?

Nie wiem , zapytaj zamiast rozstrzasać .  Przecież nie napisałąm , ze tak robią. Być moze tak, być moze nie....Kto nie sprobuje nie będzie wiedział emotka
uderz w stoł a superloser juz się znajdzie, i jątrzy emotka Wyświetl w wątku >>

masza

#6780287 Napisano: 10.05.2021 18:54:54 w Wkurza mnie...
Dobrze, ze nie zadzwonią na nr podany w formularzu, czy mi zadzwoni w mojej torebce czy u męża w kieszeni emotka , nie dajcie się zwariować emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6780281 Napisano: 10.05.2021 18:42:58 w Wkurza mnie...
edzia21 napisał(a):

masza napisał(a):

fineessa napisał(a):

masza napisał(a):

fineessa napisał(a):

Oczywiście czym innym jest podawanie się za osobę, której dowodem osobistym się posługujemy, a czym innym jest posługiwanie się cudzym dowodem jako swojego rodzaju pełnomocnictwem. Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6780244 Napisano: 10.05.2021 16:50:29 w Wkurza mnie...
fineessa napisał(a):

masza napisał(a):

fineessa napisał(a):

tak, ew. mozna dopytać czy mając dowód mamy, męża - wydadza nam bony. Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6779861 Napisano: 07.05.2021 22:21:12 w Wkurza mnie...
fineessa napisał(a):

spróbuj teraz w Auchan bez inwestycjiemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

masza

#6779844 Napisano: 07.05.2021 19:36:34 w Auchan
Dzwonil ktoś zapytać przypadkiem, czy bony sa do odbioru czy te 7 dni trzeba czekać?
Bo bony na stanie mają , tylko listę im pewnie @ podeslą Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6779502 Napisano: 06.05.2021 17:05:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kamil17 napisał(a):

od razu dostaliście e-mail o wygranej z Auchan bon?? bo ja czekam juz godzinę i nic emotka

po 15 min Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6779480 Napisano: 06.05.2021 15:19:32 w Co można dostać gratis?
iszhara napisał(a):

Hotel dla owadów:  emotka

http://dbamyoowady.pl/

Kup dowolne produkty VACO w terminie od 01.05.2021 r. do 31.07.2021 r. za minimum 39 zł i zachowaj paragon Wyświetl w wątku >>

masza

#6777962 Napisano: 27.04.2021 19:07:46 w Czy informują/ informowali?
W jaki sposob powiadamia Tiger? Info od razu czy na @ po losowaniu? Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6777572 Napisano: 25.04.2021 20:55:15 w SZUKAM....
cudaczek121 napisał(a):

Mama znalazła podczas sprzątania domu monety typu złotówka czy 20 zlotych z 1986 roku? Czy można gdzieś to sprzedać czy raczej nie bardzo?

Allegro sobie przejrzyj  emotka

https://allegro.p...2-fd-60-col-1-3-0415 Wyświetl w wątku >>
0 0