Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika masza

masza

#4684951 Napisano: 18.09.2011 07:58:35 w Inne mniejsze markety
monia24 napisał(a):

buuuuuuu, mam nadzieje że miły Pan pozwoli dosłać.

pozwoli, pozwoli emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#4684854 Napisano: 18.09.2011 07:25:45 w Zostań testerem.
karkocka napisał(a):

klaudia011 napisał(a):

karkocka napisał(a):

masza napisał(a):

Ma ktoś @ od Wojaka? emotka

nie emotka

zmienili date Czekaj na e-maila od nas do 19 września! a bylo do 16tego czy mi sie wydawało???

było do 16

dzięki, to czekamy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#4680872 Napisano: 16.09.2011 03:30:48 w Zostań testerem.
Ma ktoś @ od Wojaka? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#4680626 Napisano: 16.09.2011 02:02:51 w Inne mniejsze markety
onlyrybka napisał(a):

masza napisał(a):

a były wogóle jakieś eski?z EKO? emotka

były

no teraz tez juz mmam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#4680183 Napisano: 16.09.2011 11:23:10 w Inne mniejsze markety
iaziaz napisał(a):

czy dostal ktos smsa z eko z wygranym bonem?(czy tylko z biletami slali)

a były wogóle jakieś eski?z EKO? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#4678298 Napisano: 15.09.2011 04:21:51 w Inne mniejsze markety
mia napisał(a):

No to ja zmienię temat i zapytam:

1) jak dużo osób posyłało zgłoszenie w pierwszym dniu (02.09) na konkurs Kraft w Intermarche?
2) a kto w ostatnim, czyli dzisiaj?

Taka mała sonda emotka

Ja wysyłałam w 1 dniu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#4677299 Napisano: 15.09.2011 11:26:03 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Lego ninjago-UPS Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#4677282 Napisano: 15.09.2011 11:21:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
saruto napisał(a):

inspiracja napisał(a):

kiedy ktoś nie ma paragonów, ale i wtedy kiedy pomaga innym, tym co nie widzą, że tak można

kompletnie nie rozumiem emotka

ja też nie emotka nie widzą , ze tak można, a graja bez paragonów??To czemu grają? Myślą , ze nikt nie zażąda paragonu?Nic nie rozumiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#4677204 Napisano: 15.09.2011 10:54:22 w Przedszkolaki i przedszkola :)
Dlatego , mam cichą nadzieję, że uwiną się ze zmianą ustawy, choć ja mam jeszcze rok w zapasie, ale ....lepiej , zeby podjęli decyzję jak najszybciej
chociaż zastanawiam się właśnie jak wybrną z dziećmi w zerówkach w szkole, bo tu i tak czy pierwsza klasa czy zerówka to jednak szkoła Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#4677148 Napisano: 15.09.2011 10:40:08 w Przedszkolaki i przedszkola :)
Kaliz tego co piszesz różnice będą ogromne, na szczęście w mojej miejscowości nie ma zerowek w szkołach, więc poziom będzie jednakowy/ mam nadzieję , ze pospiesza sie ze zmianą ustawy Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#4677140 Napisano: 15.09.2011 10:38:12 w Przedszkolaki i przedszkola :)
kalisto1986 napisał(a):

masza i powiedz jak jest u was ? tzn też kupowaliście książki i wyprawki tak samo jak do szkoły ?
Co oni u was przerabiają ? mają lekcję normalnie ?
Bo tak jak pisałam u siostry, to tak samo jak było w przedszkolu mniej więcej, ale może gdzie indziej jest inaczej.

Mnie zastanawia, jak oni chcą rozwiązać później różnice programowe ? Skoro w przedszkolu są grupy 4i5 lat, a w zerówce 5 i 6, samoistnie jest inny materiał, np u Domiśka w ksiązkach już w 2 częsci mają literki i cyferki, a w późniejszych częściach widze, że są wyrazy i krótkie zdania - mają 5 części książek - 2 książki na 1 część, czyli razem 10.

Dlatego, uważam, że powtarzanie tego samego materiału, jeśli będzie mu dobrze szło, jest bezsensu - chyba, że będzie tak, że nie będzie dawał rady wtedy nawet nie będe się zastanawiała

Kali, mój synek jest w 4 latkach/
ale 5 latki mają zestaw ksiazek, chodzą tak jak w przedszkolu 7-8-15 i większośc czasu zajmuje zabawa, spacery na swiezym powietrzu,/ nauki jest z tego k. 2 godzin łącznie, tak opowiadała kolezanka, ma córkę w zerówce Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#4677114 Napisano: 15.09.2011 10:28:33 w Przedszkolaki i przedszkola :)
kalisto1986 napisał(a):

Emi ja jestem całkowicie przeciwna tej ustawie ( tzn wcześniejszej szkole), ale teraz nie wiem czy bym zostawiła Dominika w zerówce jeszcze na rok. Jedyne co by mnie przekonało, to jeśli inne dzieciaki by zostały z jego grupy, a tak to co ? zostałby, jako jeden z nielicznych i chodził z młodszym rocznikiem ...
tak, źle i tak nie dobrze ...
Zresztą nie wiem czy aż tak byłoby dobre, gdyby miał przerabiać materiał jeszcze raz.
Oczywiscie w innej sytuacji, są rodzice dzieci, które nie chodzą do zerówki w szkole, tylko w przedszkolu, bo tam z tego co z siostrą rozmawiałam ( nauczycielka w przedszkolu), oni przerabiają wszystko inaczej

no u mnie jest zerówka w przedszkolu Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#4677092 Napisano: 15.09.2011 10:22:35 w Przedszkolaki i przedszkola :)
emanuela24 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

http://www.sejm.gov.pl/trans/trans.htm

jak ktoś zainteresowany to można posłuchać - wypowiedzi przed głosowaniem- ale z wypowiedzi można wywnioskować iż ustawa będzie przyjęta do poprawki

ale nam to chyba nic nie da niestety, no bo chyba już nie zabierzemy dzieci z zerówek, czy nie zostawimy je na kolejny rok, żeby robiły znowu to samo ?
Jedynie, jeśli to przejdzie to następny rocznik będzie miał lepiej

no co Ty jak coś mój młody będzie robił jeszcze raz zerówkę jeśli to wypali - lepiej ręce wyćwiczy i lepiej zintegruje się w zabawie zanim zasiądzie do ławy szkolnej - nie wyobrażam sobie aby poszedł do szkoły za rok emotka

oby jak najszybciej zmenili ustawę, ja też chętnie zostawie dziecko 2 x w zerówce, jeśli będzie tylko możliwość Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#4676138 Napisano: 14.09.2011 09:30:33 w Konkursowiczki w ciąży
benasia napisał(a):

ok dzięki emotka
a jakiej firmy kosmetyki kupujecie do domu dla maleństwa? widzę że od piatku w gazetce w Rossmanie będzie Nivea Baby po 9,99zl.

nivea baby super jest
sudocrem,
oilatum
sofeo
polecam
zdecydowanie odradzam J&J jak pisały dziewczyny, strasznie uczulają malutkie dzieci, pozniej są ok, ale tak jak dziecko skończy pół roczku
moja corka na nic nie jest uczulona, a jak ją w szpitalu wysmarowali oliwką J&J to tydzień w domu skóra dochodziła do siebie....
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#4675817 Napisano: 14.09.2011 07:38:06 w Rossmann
bachacz napisał(a):

mrufka napisał(a):

masza napisał(a):

podzieli się ktoś kodzikiem na chusteczki Pampers? emotka

u mnie nie działa str z kodem emotka

Dziewczyny te chustki to dopiero 16 można kod pobrać więc bez nerw.

dzieki, faktycznie nie dojrzałam daty emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#4675569 Napisano: 14.09.2011 06:00:49 w Rossmann
podzieli się ktoś kodzikiem na chusteczki Pampers? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#4675056 Napisano: 14.09.2011 01:55:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pamal73 napisał(a):

masza napisał(a):

masza napisał(a):

barcza napisał(a):

ewachem napisał(a):

Odnośnie konkursu Wygraj z Play (w bazie od wczoraj)

DOwiedziałam się iz ten starter, ktorego nalezy uzywac w tym konkursie był dołączany do umowy dla uprzywilejowanych abonentów Play wraz z rachunkiem telefonicznym. Aencja ma liste numerów uprawnionych do brania udziału w tym konkursie. Myślę, ze szansa na to by taki starter trafił w ręce konkursowicza jest znikoma. Startery te nie są dostępne w powszechnym obiegu.

Ja dostałam taki starterek emotka

ja tez

moze ktos podac link do tego konka?

https://www.e-kon...rticles-3-86979.html

dziękuje Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#4674806 Napisano: 14.09.2011 12:28:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
masza napisał(a):

barcza napisał(a):

ewachem napisał(a):

DOwiedziałam się iz ten starter, ktorego nalezy uzywac w tym konkursie był dołączany do umowy dla uprzywilejowanych abonentów Play wraz z rachunkiem telefonicznym. Aencja ma liste numerów uprawnionych do brania udziału w tym konkursie. Myślę, ze szansa na to by taki starter trafił w ręce konkursowicza jest znikoma. Startery te nie są dostępne w powszechnym obiegu.

ja tez

moze ktos podac link do tego konka? Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#4674802 Napisano: 14.09.2011 12:27:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
barcza napisał(a):

ewachem napisał(a):

ja tez Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#4674272 Napisano: 14.09.2011 10:01:48 w TESCO konkursy
tusiek napisał(a):

masza napisał(a):

dzwoni dzwoni emotka
praleczkę mam i ja emotka

no ale nie do mnie
kiedy wysłałas zgloszenie tylko nie pisz ze ostatniego dnia

joan napisał(a):

masza napisał(a):

dzwoni dzwoni emotka
praleczkę mam i ja emotka

emotka

Aż zaczynam żałować, że sama takie koślawe zgłoszenie posłałam emotka Następnym razem się poprawię emotka

emotka emotka wysyłałam ostatniego dnia, hasło na moj gust fajne, ale miałam lepsze i nie wygrało Wyświetl w wątku >>
0 0