Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika masza

masza

#6833738 Napisano: 27.12.2021 20:04:54 w Zapowiedzi konkursów
zielonaszpilka napisał(a):

diabkate napisał(a):

Do kompletu.

I to jest dużo lepsza akcja niż poprzednia, gdy było samo napełnianie misek kodami emotka  Teraz na pewno misek zapełni się więcej emotka

Można prosić zdjęcie tyłu banderoli ze szczegółami konkursu ? Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6833397 Napisano: 24.12.2021 10:38:31 w Avanti
A potwierdzoną macie subskrypcję neswletera przy wygranej ? Czy to nie ma znaczenia  Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6832965 Napisano: 22.12.2021 20:03:58 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
500 z Lays za 1 etap  Wyświetl w wątku >>
1 mili05 0

masza

#6832831 Napisano: 22.12.2021 12:02:24 w Avanti
domika napisał(a):

monisss napisał(a):

lolzek napisał(a):

paula9891 napisał(a):

A ktoś nie dostał przelewu za 1 etap? emotka  Bo ja nie mam...

Też jeszcze nie mam, wychodzi na to, że nie wysłali jeszcze wszystkiego za pierwszy etap emotka

też u mnie brak

i u mnie też nie ma

Ja tez nie mam . Prosili tylko @ o poprawienie nr konta  Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6832697 Napisano: 21.12.2021 16:40:15 w Avanti
daisygirl napisał(a):

diabkate napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Czy Lays /Cheetos VI etap już poinformowany?

Gdyby tak było to zarówno tutaj, jak i w MDW czy "Dziś nic nie wygrałem" już by wrzało.Jutro albo pojutrze można się spodziewać wyników.

Znowu będzie gorąco emotka  ale strasznie lubię te wątki wtedy emotka  tyle emocji!

dziś szły przelewy z 1 etapu, więc moze jutro wyniki... Wyświetl w wątku >>

masza

#6832008 Napisano: 17.12.2021 18:21:05 w Avanti
maryam napisał(a):

masza napisał(a):

Nie wiecie co tu się dzieje ? W żabce  

i kończy w dniu21.12.2021roku lub po ich wyczerpaniu. P

Promocyjna sprzedaż produktów promocyjnych zwanych dalej „Produktami Promocyjnymi”uprawniających do wzięcia udziału w Loterii rozpoczyna się w dniu 24.11.2021 roku i kończy w dniu
21.12.2021 roku lub po ich wyczerpaniu. 

Ale ja to rozumiem, ze po wyczerpaniu wcześniej produktów promocyjnych. Bonow powinno być 50 x dziennie.... Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6832003 Napisano: 17.12.2021 18:11:31 w Avanti
Nie wiecie co tu się dzieje ? W żabce   Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6831321 Napisano: 15.12.2021 15:51:15 w Czy informują/ informowali?
Czy była rezerwa z loterii Prince Polo!? Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6831183 Napisano: 15.12.2021 11:53:49 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
wiesia30 napisał(a):

masza napisał(a):

tereniagno napisał(a):

masza napisał(a):

baxter napisał(a):

masza napisał(a):

Czy ktoś składał reklamację na isłodyczach.pl , jak przysłali Wam inne produkty niż zamowione? 

Mnie zamiast herbatników w opakowaniach 100g przysłali w 50g przez co automatycznie  było ich mnie. Napisałm do nich @, nastepnego dnia pani zadzwoniła i powiedziała, ze doslą te brakujące. Doszły. Miałam też tak, że nie mieli na stanie wybranego przez ze mnie produktu to pani dzwoniła i spytała czy może w zamian przysłać co inne (zamiast wisni w puszcze - sliwkę w puszce)

mi dali galaretki wiśniowe zamiast cytrynowych - to przeżyję, ale kg śliwki nałęczowskiej z cynamonem, zamiast zwyłkej emotka brrrrrrrr emotka nie znoszę cynamonu - nie przeżyję Dzki za info, już wyściboliłam reklamację . Nikt do mnie nie dzwonil w tej sprawie. 

No patrz, nie zwróciłam uwagi na śliwkę, więc teraz sprawdziłam i też mam opakowanie z cynamonem, a zamawiałam zwykła emotka

jak dla mnie ohydny smak i uważam, ze powinni wysłać zgodnie z zamowieniem produkty. Ja tego smaku nie chcę i im nie popuszczę. To , ze nabrali tyle zleceń , nie upoważnia do takich rzeczy....Wiedzieki, ze przyjdzie im zrealizować 1000 voucherów i brakło im towaru...

Ja też dostałam z cynamonem ,a zamawiałam zwykłe  emotka

Pisz reklamację. Im więcej ludzi napisze , tym lepiej - bo już nie będą tak robić . 
Edit. Mam spakować błędne produkty dla kuriera a dostanę właściwe  Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6831120 Napisano: 15.12.2021 00:23:47 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
tereniagno napisał(a):

masza napisał(a):

baxter napisał(a):

masza napisał(a):

Czy ktoś składał reklamację na isłodyczach.pl , jak przysłali Wam inne produkty niż zamowione? 

Mnie zamiast herbatników w opakowaniach 100g przysłali w 50g przez co automatycznie  było ich mnie. Napisałm do nich @, nastepnego dnia pani zadzwoniła i powiedziała, ze doslą te brakujące. Doszły. Miałam też tak, że nie mieli na stanie wybranego przez ze mnie produktu to pani dzwoniła i spytała czy może w zamian przysłać co inne (zamiast wisni w puszcze - sliwkę w puszce)

mi dali galaretki wiśniowe zamiast cytrynowych - to przeżyję, ale kg śliwki nałęczowskiej z cynamonem, zamiast zwyłkej emotka brrrrrrrr emotka nie znoszę cynamonu - nie przeżyję Dzki za info, już wyściboliłam reklamację . Nikt do mnie nie dzwonil w tej sprawie. 

No patrz, nie zwróciłam uwagi na śliwkę, więc teraz sprawdziłam
i też mam opakowanie z cynamonem, a zamawiałam zwykła emotka

jak dla mnie ohydny smak i uważam, ze powinni wysłać zgodnie z zamowieniem produkty. Ja tego smaku nie chcę i im nie popuszczę. To , ze nabrali tyle zleceń , nie upoważnia do takich rzeczy....Wiedzieki, ze przyjdzie im zrealizować 1000 voucherów i brakło im towaru... Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6831118 Napisano: 15.12.2021 00:18:18 w Avanti
rettib napisał(a):

Czy Wam też nie przychodzą zwrotne maile za zgłoszenia na podwójne wygrywanie? :<

@  zwrotnych w tym konkursie nie ma emotka Wyświetl w wątku >>

masza

#6831087 Napisano: 14.12.2021 21:36:17 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
baxter napisał(a):

masza napisał(a):

mi dali galaretki wiśniowe zamiast cytrynowych - to przeżyję, 
ale kg śliwki nałęczowskiej z cynamonem, zamiast zwyłkej emotka brrrrrrrr emotka nie znoszę cynamonu - nie przeżyję 

Dzki za info, już wyściboliłam reklamację . Nikt do mnie nie dzwonil w tej sprawie.  Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6831083 Napisano: 14.12.2021 21:19:43 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Czy ktoś składał reklamację na isłodyczach.pl , jak przysłali Wam inne produkty niż zamowione?  Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6830976 Napisano: 14.12.2021 16:56:24 w Avanti
adamo86 napisał(a):

Nie wiem kto to jest Lidka, ale w tym tygodniu czekam razem z Wami emotka

To taki nasz tegoroczny , forumowy Mikołaj:) Wyświetl w wątku >>

masza

#6830474 Napisano: 12.12.2021 15:42:16 w Pomoc potrzebującym!
Moja koleżanka Karolina jest tak jak  ja wolontariuszem. Nogdy nieobcy był jej los zwierzat. Dziś sama potrzebuje pomocy i to na już bo jej kot cierpi. Dziś nie je , nie pije, jutro czeka ja kolejna wizyta u lekarza.....
Gdyby ktos z moich znajomych chciałby pomoc przysłowiowym groszem - będę wdzięczna.....

https://zrzutka.pl/rvbf3f Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

masza

#6830469 Napisano: 12.12.2021 14:33:46 w Avanti
bocin napisał(a):

Pozostały tylko zgliszczapo wczorajszych złudzeń czystkach, 
po zdeptaniu szans, nadziei,
jakby ktoś marzenia zmielił. 

Lecz rozkwitnie jutro handel,
w tę niedzielę Lay'sy znajdę
pośród sklepowej drożyzny,
w poniedziałek znów się przyśni

mi nagroda doskonała,
pełnią szczęścia znów zapałam
i jak Judasz w szczycie formy,
wydam wreszcie kupę forsy!

O żesz k&#*@! Co to? Budzik? 
I po kiego żeś mnie zbudził? 
Wchodzę w pocztę, maila nie ma,
znowu cały zapał przepadł. 

------------------
I jak tam? Czy przegrani oswoili się już z porażką? emotka  

oj tam porażką emotka  , przed nami kolejne fascynujące etapyemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6830010 Napisano: 10.12.2021 14:42:07 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
pikawka napisał(a):

agata6 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Czy z prince polo przelewy byly? Jesli tak pamiętacie kiedy mniej więcej? 

Nic jeszcze nie wysyłali. To nie będą chyba przelewy tylko kody z pinem do Euronetu

Aaaaa dzięki. Kurde bo myślałam, że może już byly. Dziękuję  emotka

1kod dotarł wczoraj Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

masza

#6829926 Napisano: 10.12.2021 13:16:26 w Avanti
5000 tez już były. ? Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6829647 Napisano: 09.12.2021 19:26:17 w Avanti
My tu się śmiejemy , a może Pani Lidka chora i stad te opóźnienia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6829472 Napisano: 09.12.2021 13:32:53 w Avanti
emotka Może trochę ochłoniecie , zanim mi 
Avanti w pyłek rozniesiecie emotka
Chrupcie Laysy, twórzcie nowe hasła w głowie a ja się tymczasem …zastanowię  Wyświetl w wątku >>