Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika masza

masza

#6880720 Napisano: 06.09.2022 00:02:13 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
anet napisał(a):

Czy z wygranej 20/21.08. ktoś jeszcze czeka na zestaw Crayola?emotka

ja czekam  2 dni pożniej  , wygrana z 23 sierpnia Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6879270 Napisano: 29.08.2022 22:20:08 w Avanti
asther napisał(a):

masza napisał(a):

na te same dane co wcześniejsze hasła?

tak

mogło być tak, ze było mało zgłoszeń w ostatnim etapie. Może co etap czyta hasła ktoś inny? Ciężko ich rozgryźć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6879265 Napisano: 29.08.2022 22:06:34 w Avanti
asther napisał(a):

Powiem wam, że avanti średnio ufam po poprzednim konkursie tym w którym tysiaki były do wygrania. Brałam udział 7 razy, 6 razy pisałam naprawdę (moim zdaniem) świetne prace, czego ja nie wymyślałam normalnie. A w przedostatnim etapie już się poddałam i chciałam pozbyć się paragonu już na te głupie frytki po prostu, i napisałam odpowiedź na raptem 7 wyrazów, dosłownie "Ja+Lays+Piłka to moje wspomnienie idealne" i wygrałam wtedy tysiaka.. No i niby wygrałam, ale niesmak pozostał jakoś 

na te same dane co wcześniejsze hasła? Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6877523 Napisano: 22.08.2022 11:01:14 w Avanti
Proponuję pisać godziny @ i będzie wiadomo... Wyświetl w wątku >>
1 rooney 0

masza

#6877516 Napisano: 22.08.2022 10:51:36 w Avanti
anaesth napisał(a):

Przypomnijcie proszę, czy z Lay's informują wszystkich na raz?

nie zawsze  Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

masza

#6876387 Napisano: 16.08.2022 15:19:44 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Player z Kinley  Wyświetl w wątku >>

masza

#6876074 Napisano: 13.08.2022 23:53:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
DAIKOKU napisał(a):

[quote=zagłosowałam emotka będe pisać w potrzebie emotka emotka

Josh3]Hej😁 jakby ktoś miał ochotę pomoc mojemu szczęściu i zagłosować to barrrrdzo proszę i będę ogromnie wdzięcznahttps://amozebyta...eria/zdjecie/142/g/7
Chętnie się odwdzięczę w kolejnym etapie !😁

Gotowe  Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6875984 Napisano: 13.08.2022 00:28:09 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
mia napisał(a):

masza napisał(a):

mia napisał(a):

No a umnie do Avanti przestaje bić, bo widzę, że to kolejna agencja, gdzie brak rezerwy (Lay's parę słów). emotka
Szlag mnie juz pomału zaczyna trafiać - chyba zacznę dopisywać pod konkursami/loteriami komentarze na temat tego, czy jest rezerwa, czy brak. Bo okazuje się, że gros agencji beztrosko łyka sobie niewydane (z powodu negatywnej weryfikacji) nagrody.emotka

Mia może i brak rezerwy , ale nie tak łatwo stracić u nich nagrodę . Wysyłają @ powtórne , dzwonią ..,także naprawdę musi być wina laureata , żeby nie wydali nagrody .

Masza, ale mnie jako potencjalną rezerwę (np. w I etapie Lay's) mało interesuje, czyja to była wina... emotka
Co do pierwszego, zgadzam się jak najbardziej.

Ja próbuje wytłumaczyć , że może nie maja rezerwy bo wszystkie nagrody wydawają - bo nawet jak się zdarzy pomyłka - mi się zdarzyła -to dzwonią , dopytują, uzupełniają . 
No chyba, że ktoś nie odeśle paragonu to już inna sprawa … 
Ale AVANTI to dla mnie jedna z rzetelniejszych agencji .

Ale zastanawia mnie np. brak rezerwy u Smolara …. Wyświetl w wątku >>

masza

#6875702 Napisano: 11.08.2022 19:31:04 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
mia napisał(a):

No a umnie do Avanti przestaje bić, bo widzę, że to kolejna agencja, gdzie brak rezerwy (Lay's parę słów). emotka
Szlag mnie juz pomału zaczyna trafiać - chyba zacznę dopisywać pod konkursami/loteriami komentarze na temat tego, czy jest rezerwa, czy brak. Bo okazuje się, że gros agencji beztrosko łyka sobie niewydane (z powodu negatywnej weryfikacji) nagrody.emotka

Mia może i brak rezerwy , ale nie tak łatwo stracić u nich nagrodę . Wysyłają @ powtórne , dzwonią ..,także naprawdę musi być wina laureata , żeby nie wydali nagrody . Wyświetl w wątku >>
1 simonapp 0

masza

masza

#6873976 Napisano: 03.08.2022 15:43:43 w Co można dostać gratis?
alexmusic napisał(a):

[quote=Apteka Melissa darmowa dostawa kurierem od 50 zł.

zarania]Czy jest obecnie w jakieś aptece darmowa dostawa przy zamówieniu leków poniżej 100 zł?

powyżęj 50 zł dolicza mi dostawę... Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6873328 Napisano: 01.08.2022 02:25:46 w WC - rozmowy o wszystkim
anialistopad napisał(a):

cb656 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

M ,ktoś książki do 1 klasy technikum? Chętnie odkupie...

emotka
JAKIEGO technikum? Możesz sprecyzować? Elektrycznego, mechanicznego, elektronicznego, ekonomicznego, gastronomicznego...

Technik spedytor 

na stronie szkoły na pewno masz listę z autorami i tytułami.
Ja sobie skompletowałam na vinted i olx  Wyświetl w wątku >>
1 DAIKOKU 0

masza

#6872673 Napisano: 27.07.2022 21:46:17 w moje dzisiejsze wygrane :)

masza

#6870890 Napisano: 18.07.2022 15:50:53 w Dziś w telewizji polecam film...
atyde25 napisał(a):

Nie w Tv a na Netfliksie hiszpański serial Alba.Rewelacja trochę jest dłużyzn ale ogólnie rewelacyjne podejście jak traktowane są ofiary gwałtu a jeszcze jak w grę wchodzą sprawcy z wysokiej półki to dojście do sprawiedliwości jest praktycznie niemożliwe.I jak prosto z ofiary stać się katem i z kata ofiarą.

a ja na Netflix polecam "Niedzielna choroba"  Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6870574 Napisano: 16.07.2022 15:16:47 w SZUKAM....
nataszka napisał(a):

loteryjny napisał(a):

Jak szybko Avanti wysyła nagrody?

Nie ma reguły.Raz bardzo szybko, a nieraz czekają do końca regulaminowego czasu.

to chyba zależy od sponsora Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

masza

#6869215 Napisano: 09.07.2022 10:44:21 w Wkurza mnie...
fan-mandaryny napisał(a):

To nie kurier Poczty Polskiej, żeby zostawiać awizo. W przypadku prywatnej firmy nie spotkałem się z awizo. Jak agencje nie zleca wysłania numeru przesyłki na maila czy sms, to nawet nie wyśledzisz, co kurier wpisał, i czy w ogóle jakaś paczka była do Ciebie wysłana. A nadawca (w tym przypadku agencje) zastrzegają sobie często, że w razie barku osoby pod wskazanym adresem, nagroda jest odsyłana. I wpiszą brak osoby pod wskazanym adresem. A dzwonić nie maja obowiązku, bo dzwonią z prywatnych numerów bardzo często na swój koszt. Czasem maja służbowe telefony. Większość kurierów mnie zna i dzwoni zawsze, bo wie ze ten pies jest na podwórku... Czasem znajdzie się taki ktoś, służbista, co myśli tylko o sobie.
No ale nagroda warta sztabki złota, no naprawdę...

Nie tylko kurierzy PP zostawiają avizo 🙄.GLS , DPD , UPS ,DHL także monitują , jak inaczej poinformować , ze nie doręczyli Ci przesyłki ?Przeważnie jest druga próba doręczenia albo odbiór w punkcie . 
Albo dostajesz smsa . Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6868875 Napisano: 07.07.2022 14:09:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

adamo86 napisał(a):

martucha-jk napisał(a):

Pisał już ktoś zgłoszenie na konkurs Dino Konkurs dla Planety? Ile przechodzi Wam znaków? W regulaminie jest 300, ja mam 280 i nie przechodzi... 

Może entery trzeba poprawić już w samym formularzu?

Pewnie masz rację. Pisałem w notatniku, ale to nic nie dało. Pozostaje mieć nadzieję, że nie zrażą się jeśli otrzymają tekst pisany bez spacji i z pierwszymi wielkimi literami. I skąd ja mam mieć pewność, ze mój tekst skopiowany z edytora tekstu nie wykrzaczy się im jakimiś znaczkami pytajnikami na ekranie. Niech ktoś mnie uspokoi. 😤

mi przechodzi 300 Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6868874 Napisano: 07.07.2022 14:09:13 w moje dzisiejsze wygrane :)
mili05 napisał(a):

Film na DVD "Zupa nic" - Konkurs "Zupa nic - film DVD" do godz. 12:00

i ja mam "Zupę nic":) Wyświetl w wątku >>

masza

#6868578 Napisano: 06.07.2022 11:23:42 w Wkurza mnie...

Wkurzyłem się dziś na swoich domowników i kuriera nieznanej firmy. Pojechałem rowerem na 10 minut do sklepu. Wg mojego Taty, podczas mojej nieobecności, trąbił jakiś kurier, ale wielka krzywda była otworzyć drzwi i wyjść. Mamy wielkiego psa, który może odstraszać. No ale kurier nie ma obowiązku dzwonienia. Telefon miałem przy sobie i w ogóle nie dzwonił żaden kurier. Teraz pozostaje rozkmina: albo przyjedzie ponownie albo nagroda (chyba butelki nestle) przepada. Dziwne te zasady. Ciekawe po co im takie szajskie butelki? Agencje też mają swoje surowe zasady. Niech się nachapają tymi zwrotami.

a nie musi zostawić awiza? Wyświetl w wątku >>
0 0